8

Анонимен

преди 1 година

Возил съм се в техни влакове. Много чисти, с приятна миризма. Но явно съм имал късмет ...

7

sa

преди 1 година

По дяволите какви са тези аборигени, нямат никаква електроника и сигнализация

6

Гошо...Тъпото

преди 1 година

В една държава от ЕС,да има такова...ниво на железниците като в Гърция си е жив...анахронизъм. Сигурно са ползвали доста милиарди европейски средства,за да се...осъвременят,но се вижда до къде са стигнали. Явно контрола от страна на Брюксел е изключително слаб. Трябва да се знае,че за да функционира правилно тази система е необходим...полувоенна организация и ред. Всяка грешка в ЖП-то се заплаща с...кръв,както при сапьорите,в армията.

5

do 3

преди 1 година

Щом една елементарна сигнализация не са имали, нищо чудно всяка седмица да са сменяли и посоката на релсите, според зависи кой участък се случи да го кърпят. Вината е еднозначно на управлението на тяхната железница, и на службата, която ги контролира. Едните не са осигурили пътя, а другите изобщо са дали разшешение за ползване на линията. А диспечера е човек: греши, ядосва се, умаря се, разсейва се ...

4

Анонимен

преди 1 година

Тези европедини араби гърците ако разчитат само на честна дума то човек там не трябва никога да се качва на влак, има системи за защита от такива неща и очевидно те нямат такава, мързели от световна величина.

3

Анонимен

преди 1 година

,,Специалист..."??? Но не се чува какви ги говори.Нашите влакове са от 1970 г. Хигиената ......под всякаква критика...Какво ли си губя времето? Знаем се.

2

Анонимен

преди 1 година

В лошите гръцки железници (по-лоши били от българските) влаковете се движат със 160 и 120 км/ч.

1

Не може

преди 1 година

Не може да ни се придаде негативизма на чужди страни ,не може .Нито пък да ме вкара някой във война за чужда сметка това е невъзможно .Не съм длъжник на никой и няма да бъда и не ме интересуват нито управляващи нито нищо те живеят в земите на дедите ни не аз в тяхните