79

Анонимен

преди 1 година

Ще оправим работата. ЕС ще разшири директивата за скакалци до гъсеници. Какъв е проблема?

78

Смел Гибсов

преди 1 година

Ами скоро и краставиците като купувате ще се чудите това краставици ли са или сте се объркали в и сте пазарували в някой сехшоп .... :D

77

Говеда сте

преди 1 година

Питайте Клаус Шваб и Бил Гейтс

76

Анонимен

преди 1 година

Глупости! Търговци и производители може да се откажат, но не и обикновения българин. Който не го мързи, сам знае кое е хубаво и качествено, и не жали труд и усилия! А силиконовите зеленчуци ще си седят по рафтове и щайги по цяла седмица пластмасово ухилени..

75

Анонимен

преди 1 година

ало...листа с опорките....еу е виновно, за тръна в гузника ми

74

мда

преди 1 година

Само пластмасови ГМО домати са в магазините.

73

IQ 3.14

преди 1 година

Къде видехте роден вкус по борсите последните 10 годин ако не и повече? иначе, водещата става.

72

до 76

преди 1 година

за 5-6 месеца стигаш от семка до огромен домат

71

Анонимен

преди 1 година

Какъв "розов домат"? Навремето имаше "биволско сърце"! За последно 2011 си купих, като най-големият беше 950гр. и го снимах, както и на кантара, така и до банкнота от 20 паунда, за да им покажа в Англия. И те там ми казаха: "о-о, това е розов домат, но е доста голям". Няма нищо общо на вкус с розовите полимери по магазините!

70

Анонимен

преди 1 година

ами тоой българина се отказа от всичко българско - типичен индианец-и виновен е путин и руснаците - от утре санкции

69

Анонимен

преди 1 година

Моме в градината ми има от всички сортове домати и краставици. Запазил съм семе от баба която е гледала най старият сорт домати голями сочни пълни със семе. Крастаеиците и те са със семе и вкусни. Сегашните сортове са сухи пластмасови и нямат нито вкус нито мириз. Пародия на домати и краставици живо ГМО.

68

AMG

преди 1 година

Населението на България се урбанизира и няма кой да се занимава със селско стопанство. Сега кой ще ми прави салатата?

67

Анонимен

преди 1 година

Родният вкус изчезна, за това се отказваме. Нещо повече, през последните години ми прави впечатление, че доматите внос са дори една идея по-добри. При това и цените им са по-добри. На времето нямаше розови, а само червени, но бяха вкусни и евтини.

66

Онзи

преди 1 година

Пълни глупости. Няма да има български домат и не само, първо защото няма кой да го сади, копае и бере и второ защото не е траен, а трябва да се яде за три-четири дни. Затова и ще купуваме розови пластмасови хибриди, дето траят по един месец и имат вкус на ...

65

1234

преди 1 година

то кое не изчезва пътищата изчезват хората доматите Държавата изчезва

64

Анонимен

преди 1 година

Боли ме мене..Я колко скакалци и червеи има... кеф ти ***... Свещеника оня ден на службата каза, че са подходящи за Великия пост. Я сидхс,р иьюфсиь яел

63

Анонимен

преди 1 година

Бях в САЩ няколко месеца и занесох семки на биволско сърце,момина сълза,розово сърце,идеал и други сортове български домати насадихме ги и те станаха огромни, като давахме на американците си облизваха пръстите и казваха по-хубав домат от този не сме яли.

62

Важното има МОЛОВЕ

преди 1 година

В тези култови Молове има Мак Доналдс, KFC и кока кола това е най-важното нещо. Това българската мечта за луксозен бляскав живот у големия град, лъскави молове, чалга клубове и убави автомобили западни трета и пета употреба.

61

К. Митев

преди 1 година

Розовият домат го има в Испания. Скъпичък ,но понякоа си купувам.Вкусна работа.

60

gg

преди 1 година

жалко, още един пирон в ковчега на мъртвеца! : (