115

Анонимен

преди 1 година

Проблем има, виновни няма . Парите са "усвоени", всичко е наред. Това е България.

114

Анонимен

преди 1 година

Като начало целия проект е измислен от инжове с 3-ка диплома. Как успяха да го измислят трафика от две магистрали с по 3 ленти да се включва в една отбивка с една лента и тя разбита от дупки, изкъртени табели, а самите табели малки и невзрачни. Отделно ДАИ и КАТ стоят на отбивка и хептен всико се скапва. Какви са тия проектанти, изпълнители , контрола е 0 . Трагедия !!!!!

113

герги

преди 1 година

До Анонимен Хммм проблема на България в един ред приятелю "По добре 14см от 0" - а нека ни крадат ама да остане и за нас ....

112

Анонимен

преди 1 година

По добре 14см от 0

111

Въпрос за много пари

преди 1 година

А строителния надзор , който има точно тази функция и е получил много пари за да не се случват такива неща, къде е бил и защо го е допуснал ?

110

Алекс

преди 1 година

Винаги ще намерим начин да откраднем.Гарантирано от ГЕРБ.

109

Анонимен

преди 1 година

Търсете ги в Шкафчето на Мистър 10 сантиметра.

108

Анонимен

преди 1 година

Защо да им вярваме на тези след като Северната тангета си е наред, пътят е идеален. Пак политика от неграмотници, които не са построили нищо акъл?

107

контролна мрежа

преди 1 година

Контрола е възложен на фирма на велико желев, самия строителен предприемач, която е франчайз на SGR и така формално коректно се казва SGR ЕООД. Фирмата сертифицира хиляди неща.

106

Пеци

преди 1 година

Абе едно е сигурно! Буци и приятели туриха дебела пара в джоба! Друго не мога да ви кажа!

105

До Учуден

преди 1 година

Спокойно, ще получиш инфаркт. Извади БАВНО топките на Тиквун от устата . Вземи памук и ги постави внимателно да не се наранят . После продължи с " френските услуги " . Добре ли плаща ? Той май не е учил извеждане . Значи и ме плаща . Но ти продължавай, амебо! И гълтай ,а сметката му ще расте докато има НИЩОподобни, безполови същества като теб

104

Обективен

преди 1 година

Толкова бездарен проект едва ли има. Още когато я пуснаха всичкия трафик от Нови Искър и цялото дефиле трябваше да се промушва под тангентата през една дупка , където автобусите 26 и 27 не можеха да направят завой без да навлязат изцяло в насрещното платно. Шофьорите я кръстиха " На Лиляна дупката " ,на тогавашната министърка на транспорта ( макар,че едва ли нейната е толкова тясна впредвид колко е пълничка ). И до ден днешен на тази дупка сутрин задръстването е километрично.

103

Алов

преди 1 година

Няма виновни инсинуация, фирмите на Бойко усвоиха парите, новите да се оправят.

102

Учуден

преди 1 година

Когато Бойко ходеше под мостовете ,построени от с,АТАНИШЕВ И ПОКАЗВАШЕ,ЧЕ ИМАТ ПО ДВЕ ВИСЯЩИ ОПОРНИ КОЛОНИ, не чух и видях един журналист,един скапан бъгърин да отиде,да изкоментира,да цъка с език,да съска против БСП,против Йончевата,дето се тръшкаше и тя за строежите на Бойко,а зъб не обели за далаверите на тогавашния си мъж!!Така,че подскачайте,съскайте и плюйте по Борисов!!Аз се моля да класирате двата гелосани м,ангала пак и да ви построят 6 магистрали,5 моста на Дунав и 4 ри тунела,ЛЕВАЦИ!!

101

Грипен Гаменов Ветов

преди 1 година

Здраствуйте Паляци!Мънънките гугутки на Батя!!Пак ви връткам нумерата,а вий квичите от радуст,а мойта цел да съборим пуженкаря и да изчегъртъми курица не птица от ЕС утнову йе на път!Дъ знайти,чи Черепъ,Мустакя,Бубоците,Баневите и най вечи червенобузку разградски пърхат кат птички *** радуст,чи пак шъ чигъртъми.ДЪЗНАЙТИ,ЧИ В БГ С ЧИГЪРТЪНИ ДАЛЕЧ Съ СТИГА!Питъйти Йончевъта,как съ праят нумерата!Ей я пичати еврата веч 4 г в ЕС!И тя купаеши тракия и марица в буркани!Тъ значи пак пучнахми с нумерата!

100

Я па я..!

преди 1 година

До Един Българин 103 Да не гласуваме за ГЕРБ , а за Възраждане може ли ?

99

Анонимен

преди 1 година

Може ли поне едно нещо да произведем в България и да го направим както трябва. Има ли поне едно?

98

Дедо Гочо

преди 1 година

Строителните дейности на теория трябва да са извършвани под зоркия поглед на независимия надзор, който дори не е бълтарска фирма, а испанска.От Балцебона ли

97

Анонимен

преди 1 година

Предизборни пасквили за наивници, кой ще ви се върже на манипулациите.

96

Сатир

преди 1 година

Странно, тук е пълно с хора които помнят само Боко и други които помнят Тато и Боко. Губят ни се 1989 - 2013. Къде ли са?????