37

Анонимен

преди 1 година

Я се разберете с ЦРУ ,чии са лабораториите,че сте смешни.

36

Анонимен

преди 1 година

От години журналистиката Диляна Гайтанджиева ,се бори на този фронт и с износ на оръжия.Ако искате истина,четете нея.

35

Шоу

преди 1 година

Да и биологичните лаборатории с зарази в Украйна и Грузия и по целият свят са Китайски нали?!

34

Анонимен

преди 1 година

Вчера в немска медия има материал, че в Германия половината от смъртнит случаи с ковид са на хора от старчески домове. Да не си помислите, че.... Нееее! Няма такова нещо!

33

Да

преди 1 година

Лъжите на сащ нямат спирка.

32

николо ставери

преди 1 година

аз викам да изчакаме последния инцидент на американска територия тои ще е скоро и ще е от техните лаборатории

31

Мдааа...

преди 1 година

Ако имам възможностите на Путин бих им пратил някоя друга ракета на тия гнусни кравари, че да си отдъхне малко планетата от тях. И една по-малка няма да е излишна на онази заграбена от Палестина територия в която живеят най-гадните твари.

30

Мда

преди 1 година

Може истичането да е от американските био лаборатории в украйна , неслучайно путин реши да разоражава - украйна

29

Ха-ха

преди 1 година

Има ли някаква гадост, то САЩ имат пръст. Някой ще трябва да плаща за огромни престъпления и почват да вият на умряло.

28

Анонимен

преди 1 година

Прилепи, лаборатории, космоса, няма никакво значение. Важно е стадото да вярва, че има вирус.

27

0808

преди 1 година

До Човектвърде вероятно....хайли лайкли...като онзи краварски лъжец, който в ООН размахваше ампулка пълни бойни отровни вещества от Ирак..оказа се, че е пълна с бяло брашно.. Това са аргументите на фащ.. а най-големият бос се ръкува с невидими същества..

26

Анонимен

преди 1 година

От американските лаборатории,същите има в Украйна.

25

Човек

преди 1 година

Китай стана рязко неудобен за щатските планове. А как на 24.02.2022. рязко коронабизнесът се срина ?! Как пък за един ден вирусната обстановка на Земята се промени и защо това голямо събитие съвпадна с друго голямо събитие ?! Странна работа, по-безопасно е да не се мисли и да не се говори за това .

24

Анонимен

преди 1 година

Ковид 19 беше пуснат в Ухан от американска био лаборатория.

23

Анонимен

преди 1 година

До 28:Точно,за да не обвинят тях.Иначе лабораторията не е китайска.Това си се знаеше от самото начало.Още от първия ден както и че ни подготвят голямото зануляване ("The Great Reset") начело с Урсула."Няма да притежавате нищо,но ще бъдете щастливи"...обаче и всяка ваша крачка ще бъде следена от изкуствен интелект.

22

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Ако китайците не са виновни защо не допуснаха, здравните експерти да разследват? Защо арестуваха и гониха хора, които, разгласяваха информация за произхода на Ковид? Китай, определено е замесен в това престъпление и е време целия Свят да се обедини срещу империята на Злото-КИТАЙ!Другата империя - Раша, е почти ликвидирана...

21

Анонимен

преди 1 година

07.03.2022г. - "Заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд призна, че в Украйна има съоръжения за биологични изследвания.По време на изслушване пред комисия на Сената тя заяви, че в момента Киев и Вашингтон работят за предотвратяване на натрупаните там материали да попаднат в ръцете на руските сили"

20

Анонимен

преди 1 година

За американските лаборатории, вкл. в Украйна е ясно. По-голямото им престъпление беше геноцидът над хората - безсмислени мерки и насилствено експериментиране с нови опитни субстанции. Този геноцид е непростим.

19

антиваксър

преди 1 година

Стига лъгахте вече! Всички секретни лаборатории да си извадят документацията и да видим кой го пусна. Не случайно. Напълно умишлено.

18

Анонимен

преди 1 година

Чудно защо ли САЩ се бяха разбързали преди няколко месеца да изнесат биолабораториите си от Украйна преди да пристигнат руснаците...