425

Реалист

преди 1 година

Украйна ще победи Русия ? хо хо хо

424

леля чичо

преди 1 година

чуждестранния легион който го събраха сатанистите предимно се използваше за издирване на млади момчета по селата и горите за мобилизация , сатанистите да не са луди да хвърлят в месомелачката тяхните хора, що да не хвърлят овчарчета от селата необучени само за месо, обличат ги в униформи на трупове и ги пускат там под минометите, жалко че им вярваме на сатанистите, всяко нещо идващо от западата е пътека към ада, всичко - музика, филми, произведения е направено САМО за да ни промие мозъците

423

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО .Беше сложен,ама вече не е.И в самия град половината от доста време е прочистен.След падането са Соледар в града се влезе от две страни и южната страна е под контрола на руснаците Опитно което защитаваше Бахмут от юг също вече не е в играта и даже вече част от Вагнер напредват към Часов Яр и на север към Северск.Така,че там всичко свърши .

422

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците пробиха от север. Скоро ситуацията ще се разхлаби, като си посъберат клещите.

421

Сата НАТО

преди 1 година

Бахмут е доста по-сложен от Мариупол и тая работа няма да е като оная.

420

Анонимен

преди 1 година

Бившият американски морски пехотинец Трой Офенбекер, който сега се бие като наемник на страната на въоръжените сили на Украйна в Артемовск, говори за месомелачката в града. Според него продължителността на живота на украинския войник на фронтовата линия е около четири часа. Това съобщава американското списание Military Watch.

419

Анонимен

преди 1 година

До 456 Още на освобождаването на София ме загуби,а знаеш ли колко украинци на които Бандера им е бил герой се бият на страната на нацистка Германия и в Сталинград и при Курск.А като погледнеш знамената на Азов ще видиш точно една свастика много близка да тая на 2-ра СС дивизия Дас Райх.

418

Анонимен

преди 1 година

Русофобите-укрофили сега си късат косите и чупят пръсти, но аз на тяхно място щях да се приготвя да сменя лагера, докато е време. Не са правилната страна на историята.

417

Анонимен

преди 1 година

До 453 Ми щото това градче е било някога със 70000 жители ,а сега е почти празно останали са 7-8000.И около него има 10-12 села и понеже всичко е почти изоставени е пълно с украинска армия.Така,че не е просто да го превземеш особено като постоянно се пращат подкрепления и само да ти кажа,че Соледар беше само на 12км от Бахмут и непрекъснато и там се пращаха подкрепления.Така,че не се чуди ,защо изведнъж зелето проплака за танкове и самолети.Щото там си загуби голяма част от армията.

416

Matrql

преди 1 година

Българския матрял е лош. Населението се е озлобило и оглупило тотално. Всички станали фанатични русофили. Ревът , че тоя и оня бил фашист. Не знаят историята. Всички удобно са забравили, че навремето през 1944 именно Трети украйнски фронт освобождава София, Букурещ, Будапеща, Белград от фашистите. Българската армия, която участва във ВСВ е част от Трети украйнски фронт. Измиването на мозъци от пътлеристите вече е 99.9 с успех. Следва новата ВЕлика Октомврийска социалистическа революция..УРА....

415

п.п.

преди 1 година

а уж щеше да има контраофанзива......

414

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е оле мале.

413

разбирач

преди 1 година

Добре де, нали тая русия беше световна сила, какво не могат да превземат едно градче от месеци? Колко пъти разни разбирачи ни обясняваха че бил паднал, пък той още не е паднал... Всички агресори доживяват рано или късно една съща съдба - от бързата война става продължителна и после загуба... И понеже не виждам само една армия на чужда територия има само един извод - руснаците са агресори и историята ще ги накаже

412

Анонимен

преди 1 година

До 448 Ми щото бит и ... не си признават.

411

Ей това е

преди 1 година

Да лижеш г.на фащ.

410

НАТО

преди 1 година

Трепе славяни за да си печели икономически. Излизане от тая фашистка прокажена терористична организация.

409

Шефрет

преди 1 година

Украинските вдовици изкупиха вафлите и кроасаните да правят по там помени. България да изпрати помощ жълто-сини парцалии да има с кво да си кичат гробищата.

408

Анонимен

преди 1 година

Украинците защо просто не си признаят, че биват смазвани?

407

Анонимен

преди 1 година

Беларуски партизани против режима на лукашенко са успели да унищожат руски самолет Бериев А-50 който струва 500 милиона долара! Браво на съпротивата в беларус!

406

Анонимен

преди 1 година

Ко стана бе меки китки победихте ли вече Путин, превзехте ли Русия, или още сте заети да се чудите кой пол сте хахахаха