130

следвамехронологията

преди 1 година

"Президентите на РФ и КНР Владимир Путин и Си Цзинпин обявиха нова студена война" - Заявлението е явен опит да се фалшифицира историята по примера /по тертипа/ на прелюдията на ВСВ. Мюнхенският сговор развързва ръцете на фюрера през лятото на 1938 г и той започва ВСВ като напада Австрия и Чехословакия, а нас ни убеждават, че подписаният година по-късно пакт Мoл0тoв-Рибентроп е причина за избухването на ВСВ.

129

Анонимен

преди 1 година

Президентът Путин и Председателят Си не са обявили нова студена война. Новата студена война беше обявена от колективния запад преди година с налагането на десетки хиляди санкции и кражбата на руските златно-валутни резерви

128

Анонимен

преди 1 година

Мхм, ей такива трепе Вагнер, като този по долу. Ако някой му е жал за бандерският тролл да отива да му слуша глупостите в поредния котел с азовците.

127

до Тъпака отдолу

преди 1 година

Пиша... Не говорим тук...

126

До 163

преди 1 година

За Джуджето Зеленски ли говориш. От всички президенти замесени в конфликта той е най нисък!

125

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата не ви се получава. Войната в Украйна и новата студена война я сготвиха краварите и пуделите им, дано само да не стане супер гореща и да ни сготвят в гъбена чорба.

124

Става нещо сериозно

преди 1 година

В телеграм гледам множоество клипчета на огромни ядрени ракетни комплекси превозвани от камиони с по 50 гуми, които движат из различни части на Русия в малките часове на деня. Много Руснаци коментират че такова нещо са виждали само на парада в деня на победата. Определено тази миграция на ядрени ракети е подготовка за нещо сериозно .

123

АНГЕЛ

преди 1 година

Русия все повече се доближава до така чаканата благословия от президента Си за ядрен апокалипсис над САЩ. Мисля,че Путин и Си тайно обсъщдат, как ще се справят с анархията в Европа и други части по света когато заличат САЩ.

122

Анонимен

преди 1 година

Британците са *** - пуйки!

121

Анонимен

преди 1 година

Изобщо няма да е студено, много ще им припари на фашизоидните американци

120

Хан Аспарух

преди 1 година

Студената война я направи Байдан / демократите хегри/, брекзита и тъпата Лайден. Те не се усетиха , че това еврейско Л.айно - Зеленски, е *** грандоман. Шоу мен свинал за всяка сричка да му плащат. А бе - Слави Трифонов!

119

Анонимен

преди 1 година

Путин няма за кога да прави такива изявления. Пенсията го настигна, а той на император реши да пробва да се направи. От дърт КГБ агент няма какво повече да се очаква.

118

Анонимен

преди 1 година

Празните магазини са в Лондон утре Урсула ще ходи да подписва споразумение , ЕС ще храним и тях понеже са съюзници на Украйна .

117

Анонимен

преди 1 година

До по по долното мнение опашките за краставици и чушки са в Лондон сори...

116

Анонимен

преди 1 година

Човешко е да участваш. Си търпя търпя но нещата загрубяха и реши да се включи. Не е много интусиазиран но за сметка на него Ердо откога участва. ... То който участва печели който не участва не печели. Такава е играта баси.

115

АНГЕЛ

преди 1 година

Студената война си я направиха Американците . Еднолично, ЕС и Украйна не са виновни, те са си най-обикновенни слуги. Напълно очаквано и нормално е останалата част от света водени от Русия и Китай да се противопостави на тази наглост.

114

до 148

преди 1 година

дааа, скъсват се да реват,кока колата и немските коли са жизнено важни

113

Анонимен

преди 1 година

Краварите заедно с швабите,франсетата и англииските кучета ще си намерат майстора.

112

Анонимен

преди 1 година

Ще обяви специална операция по редене на опаки за хляб и вода в Москва. Добре че са Иран и Китай да им пуснат малко контрабанда, реват за кока-кола, айфони и германски коли.

111

Анонимен

преди 1 година

Лондонските магазини... сложих ти минус по по грешка ще извиняваш значи.