85

Веселяк

преди 1 година

Голям вой над московските блата! Зетят на Шойгу, Алексей Столяров е посмял да сложи лайк под видео на ютубъра Дудь с антивоенни лозунги.Z *** се оплакала на Пригожин. Той бил готов да обучи момчето и да го прати на фронта,но за жалост Алексей и Ксения са по-често в Дубай,отколкото в Москва. Европа е затворена за тях и затова Альоша е сложил антиправителствен лайк :)

84

Оди ти

преди 1 година

живей без ток

83

Веселяк

преди 1 година

В Киев няма ток? Леле,какъв успех. Като приключат с украинското Енерго, ще започнат да воюват с ВиК-то. Смешници.

82

Веселячка

преди 1 година

А в Киев пак няма ток..

81

Веселяк

преди 1 година

Това,че са им доставили снаряди за деня на армията, решаване на проблема ли е според теб? Запушиха устата на Пригожин. Цитирам: Давайте пройдмся по списку. Пункт один: необходимо 105 000, а дают 3600. Пункт три: необходимо 7600, а дают 600. Мы что должны с этими боеприпасами делать? Мы их должны в ящиках просто держать и молиться на них или мы должны расходовать их для поражения врага?

80

Анонимен

преди 1 година

Хайде започва се разделянето на съюза Русия, Беларус. Някой не може да понася обединени държави и само се чуди как да ги скара.

79

Веселяк

преди 1 година

Лъжльо,вчера пак плакаха. А преди месец псуваха генералитета. Я кажи, каква ви е далаверата в поддръжката на рашистите? Безплатна газ ли ще ви дават? Имение в Крим? Колкото време мина,досега да сте заработили достатъчно или работим за без пари?

78

Веселяк

преди 1 година

Загубите на фронта отдавна са засекретени. Но са забравили социалното министерство. През 2022г са подадени 100 000 молби за инвалидност 1 степен. Най-често липса на крайник. Има и опашка,защото не бързат да им плащат пенсиите

77

Веселяк

преди 1 година

Затова ли Вагнер през ден плачат за снаряди? Защото ги произвеждат повече? :) Както писах и преди - реалните резултати са на бойното поле. Русия разполагаща с наследството на СССР, с огромен мобилизационен потенциал, наричаща се втората в света претърпя фиаско

76

Веселяк

преди 1 година

Контрактната руска армия с която влязоха в Украйна е унищожена. Ако мислите че мобилизирани чичковци могат да постигнат сериозен резултат,това си е ваш проблем

75

Веселяк

преди 1 година

Сарказъм,човече. Цялата им пропаганда е съшита с бели конци.

74

Веселяк

преди 1 година

4. Вова Пу има силна армия- от месеци блъскат,като бесни, едно село без резултат. Ракетата Сармат, която трябваше да е на въоръжение още през 2015, нов неуспешен опит само преди дни.Танкът Армата си остана в колекционни бройки.5. Вова Пу има съюзници- даже близкият им Китай ги цоца с цената на нефт. Такава международна изолация,даже при СССР нямаше. Уважаеми фили,да вземете да смените това Пу, че вече е жалко да ви гледа човек

73

Веселяк

преди 1 година

Забелязвате ли трагедията?1.Вова Пу се обявява срещу разширението на НАТО - приемат нови две страни и има среща за уеднаквавяне на въоръжението. Балтика на практика е затворена за руския флот2.Вова Пу защитава рускоговорящи- толкова рускоговорящи не са умирали от времето на ВСВ. Донецк и Луганск им казват вдовишките региони3.Вова Пу бори фашизма в Украйна - руските партии са забранени. Руски учебници забранени. Рускоговорящи украинци проговориха мова..

72

Веселяк

преди 1 година

Значи украинската армия е наполовина по-слаба,но Русия хаби складовете на НАТО? Абе вас с конкурс ли ви избират?

71

Веселячка

преди 1 година

Явно не четеш внимателно..Сам каза, че всичко върви по план.Русия търпеливо изчаква НАТО да се наиграе и да си изпразни складовете, след това отдръпването му до границите от 19991 ще е по собствена воля..Поживем увидим дет думат..

70

Веселяк

преди 1 година

И рашистите не могат да преборят останалите 40% ? Що така бе Миме? Можеш да размахваш лозунги,но резултати ги виждаме всички. Видяхме "голямото" руско настъпление. Чакаме и украинския отговор

69

Веселячка

преди 1 година

Фактите са си фактиУкраинската армия е преполовена откъм личен състав60% от украинската икономика е извън строя..А пък ти си се умилявай, колкото ти е кеф....

68

Веселяк

преди 1 година

Ридая от умиление. Доларовият милионер Евгени Пригожин помолил доброволци да съберат пари за аптечки на славната му ЧВК сбирщина.

67

Веселяк

преди 1 година

Да бе, безаналоговата е несъкрушима. Само дето тъпчат на едно място и пълнят черните чували. Честита годишнина на тридневната специална операция, чебурашки!

66

Веселячка

преди 1 година

Абе всичко е по план..Га си прав, прав си..Планът е Украинската армия да бъде обезкръвена..А украинската икономиката разрушена..