41

007

преди 1 година

Туй е положението като се обединят държавната и частната мафия

40

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

39

Анонимен

преди 1 година

ако на бизнеса му сложат таван на цените - той ще сложи таван на заплатите. За това помислихте ли?

38

Анонимен

преди 1 година

Не може сега, политиците са заети да се борят с паметниците. Да не говорим че след изборите пак трябва да решат дали Зеленски да говори в парламента или не. Важните неща.

37

шопендар

преди 1 година

ГОЛЯМО ПЛАШЕНЕ И УБЕЖДАВАНЕ ЧЕ ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО,,ЧЕ АКО ПРИЕМЕМ ЕВРОТО ЦЕНИТЕ ЩЕ СКОЧАТ.И ВЕРИГИТЕ БЪРЗАТ ДА ВДИГАТ ЦЕНИТЕ,КОИТО СЛЕД ПРИЕМАНЕ НА ЕВРОТО,ДА ЗАДЪРЖЪТ.ВЕРИГИТЕ ВОДЯТ АНТИНАРОДНА ПОЛИТИКА-ЗАЩОТО ХРАНАТА Е ПОЛИТИКА,А МАФИОТСКАТА НИ ДЪРЖАВА НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА НЕ ПРАВИ НИЩО ,ПРИБИРА ДАНЪЦИТЕ И ОТЧИТА ДЕЙНОСТ

36

Така е ..

преди 1 година

На Запад годишна печалба от 5 % се счита за нормална. Нашенците ако нямат печалба от 100 % , реват колко били зле.

35

ссс

преди 1 година

А в икономическата наука обяснено ли е що е то монопол? А обяснено ли е що е то картел? Или тези уроци си изпуснал или не ти изнасят?!!!

34

Коментари с политика

преди 1 година

Защото се делите на гербери ПП-жии Костадиновци скоро ще си лапате оная работа и ще гладувате! В това време държавни чиновници получаващи в Държавни агенции Хиляди лева ЗАПЛАТА ще продължават да получават ПОДКУПИ да си мълчат за ДАЛАВЕРИТЕ и грабежа на българите. Няма ЛОГИКА в Англия яйцата да са 25стотинки у нас 70стотинки в Белгия в Брюксел Българско мляко да е 1,01 Евро а у нас 3,50 Лева и т.н. Ако има Държава ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ трябва да бъдат ЗАКРИТИ КАТО ПРОКАРВАЩИ СПЕКУЛА И КОРУПЦИЯ!

33

Не е нужен таван!

преди 1 година

Нужни са социални магазини и който иска да ходи да пазарува там! Стига с това мрънкане. Не ви ли омръзна да криете данъци, да вземате пари в пликове и накрая пак да ревете колко сте бедни? Щот на останалите ни писна да ви слушаме! Най-ниската прослойка от обществото е и най-гласовите. Трябва да ви се отнеме правото да врещите в интернет! Учете и работете и ще ви се получи! ***!

32

Темелко

преди 1 година

Пак има *** дето обвиняват Герб. Вие от Пп и Дб сте виновни за сегашното положение. Инфлацията на храните е над 50 процента, вие жълтопаветните избрахте Радев, дори Кирчо и Бойкикев му присъстваха на втората коронация, напишете в гугъл Радев втори мандат Евроком и ще видите там Кирчо и Бойкикев, който може да го видите на 8та минута и 15 секунди. Жалки сте жълтопаветните, скоро приключвате.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27, никой не те кара да купуваш от тях! Ако не ти харесва пазарувай друга марка! Хайде стига мрънка!

30

Не е вярно

преди 1 година

Не е вярно че надценките са само 100%. Само една справка ще ви дам. Знаем цената на млякото от производителя, че е на около 1 лв. литъра, а в магазина продават на някой места около 3 лв. литъра. Значи производителя се убива от работа , е прекупвача после яко се облажва, а ние потребителите сме най-засегнати от тези спекули, алчност и възползване от ситуацията

29

Анонимен

преди 1 година

Защо цената на хляба и хлебните продукти е такава,след като държавата ви освободи от ДДС и цените на хлебната пшеница в Европа се движат в границите на 520-560 лева за тон а вие кожодери"производители"търсите цени от 700 лева и нагоре за тон на вашата пшрница?

28

Кога?

преди 1 година

Резултати кога? Или сега 20 години реформа ще правим? Тези надценки са факт не от вчера.

27

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава продуктите на Маджаров,Зоров и сие мастити"бизнесмени"които са затворили кръга от производство на суровина,преработка до предлагане на краен продукт като,мляко,сирене и кашкавал ни предлагат стоките си на такива цени?

26

Анонимен

преди 1 година

Спекулантите са от ГЕРБ и ДПС. Да не забравяме, че 90 % от борсите и тържищата на едро се държат именно от техни фирми. Надуха цените да саботират Промяната, ама сега ще стане с техните камъни по тяхната глава

25

Анонимен

преди 1 година

Какво значи "спекула", някой може ли да ми обясни ??? Икономическата наука не познава такова нещо. Всички ние сме малко или много спекуланти, когато сме на свободния пазар. Пазарът (търсене/предлагане) е този който определя цените. Има ли търсене за краставици по 8лв, те могат да станат и 18лв. А когато държавата се намеси с някой закон или регулация, това вече не е свободен пазар, а див популизъм.

24

Анонимен

преди 1 година

Според герботро ляците Петков и Василев са увеличили цените. Те са предизвикали и войната в Украйна, като са построили пАтока на Путин.

23

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите, родени, израснали и възпитани по време на соца, така и не могат да разберат какво е това пазарна икономика.

22

Анонимен

преди 1 година

Радев незабавно да издаде Указ с който да свали всички цени.