120

Нов

преди 1 година

На всяко действие има противодействие.Законите на физиката важат и за войната.На доброто се отговаря с добро.

119

Анонимен

преди 1 година

Айде... поредната смешка от западната пропаганда! Китай се готвел, да даде оръжие на Русия? А Китай купува оръжие от Русия. Пък и да даде какво толкова? Нали САЩ и техните пионки се скъсаха да мъкнат оръжие на Украйна? Какво толкова...

118

Анонимен

преди 1 година

Що па да не им ПРОдаде ? Има - продава. Вие как продавате на Украйна ?

117

чин чун

преди 1 година

Почвайте да учите китайски путинофили ! скоро ще ядете с птъчици!

116

Анонимен

преди 1 година

Супер! Видяха ги какви са нахалници и лицемери, кръвожадни рептили! Пълен отпор!

115

ГАДОРЯН

преди 1 година

Хамериканците се оказаха доста *** копилита :)) Обединиха Дракона и Мечо и сега ще издухат супата, ама много яко ше я издухат. Ше видите. Да се дървиш на най многолюдната и ултранапреднала държава и на най войствения народ на планетата, бил на бойното поле кой ли не, е все едно да си риташ здравната книжка. Историята асе повтаря. навремето Русия претърпя крах срещу Финландия и това навело бай Хитлер на мисълта че Русия е супер слаба и лесна плячка. И ко стана, а ?:)

114

Говедо

преди 1 година

ЦРУ пак епруветки ли ще показват?Техните предупреждения....

113

Анонимен

преди 1 година

Китайчетата искат заедно с рашка да гризнат дръвото .

112

Анонимен

преди 1 година

Целия нациско фашиски блок се юрна да дава военна помощ на Украйна. Ето куде е разликата. Военната помощ е съучастие. Русия може да си купи оръжие от където и дадат. Но тя ще си го плати. Ще купи и от арабските страни. Ще купи и от Китай може и от други места да купи.Това е друго.

111

Анонимен

преди 1 година

Китайските власти обмисляли възможността да прехвърлят смъртоносни оръжия на РФ. Какво има да обмислят? Ако искаха, да го бяха направили 1 000 пъти. Общата им граница е с дължина 4 200 км. Ръководителят на ЦРУ Уилям Бърнс нищо ли не каза за взривената от ВСУ стена на водохранилище в Артьомовск?

110

Анонимен

преди 1 година

До 115 Знаеш ли Русия ще победи ,а Украина ще бъде като тамбукуту,не че и преди не беше близо.

109

Анонимен

преди 1 година

Китай може всичко да даде. Краварите не могат нищо да разберат камоли да го докажат ще лаят ще лаят и ще си затраят. Запада сам се обезоръжи.

108

Анонимен

преди 1 година

До И кой е казал,че искат бе.паляячо същите дето твърдят,че ракети им били свършили,че снаряди вече нямали.Тея ли го твърдят

107

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Русия да иска помощ от Китай е все едно островитяните от Тимбукту да се молят за помощ от Южна Африка. Какво падение на Мамаша Блатная.

106

Редник

преди 1 година

До ПолковникА, че само Китайци ли? Няма какво да ни заливат с пропаганда колко е близка победата на зеления и края на Русия бил близък - да и оня с мустачките преди доста години така си бълнуваше ама видя Червеното знаме накрая!

105

Анонимен

преди 1 година

До 199 Точно така,тя без аналоговата въпреки дадените пари от запада като оръжия и помощи в Размер а това,което е похарчила Америка за 10г в Афганистан с почти три пъти по-малко армия до преди Коледа ви навря в села и паланки да се криете зад цивилни.

104

БАХОЙ

преди 1 година

Русия се бие сама с/у колективният болшевишки Запад! Безкрайно уважение!

103

АМИ ПРОСТО Е:

преди 1 година

Украйна веднага да получи ракети с голям радиус на действие и бойни самолети и въпроса ще се уреди !

102

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън ЦРУ,ама и да е истина,кои са те да казват,че не може.

101

Анонимен

преди 1 година

Нашите фончовци реваха за оръжията на запада като отиваха в Украйна, сега пак *** като има шанс Китай да даде на втората без аналогова в света помощ. Та става интересно и накрая ще е май всички ол-ин и ... да видим. Но се видя безаналоговата си е гола вода и кал по гърба, щом и промитите мозъци започват да го осъзнават