62

Анонимен

преди 1 година

До шопендар - "немците са по разумни от управниците си" - То и с българите е същото, ама разумните не отиват в политиката. Там е пълно с кирчовци, настимировци и подобни. Не са в състояние да си изразят мислите, то всъщност е съмнително, че ги имат изобщо. Важното е джобът да е пълен.

61

И не само

преди 1 година

Германците.В САЩ също има протести против тяхното правителство да раздава пари и оръжия от техните данъци на Украйна,която няма нищо общо със ес и фащ това е заради егото им сащ-русия,да се направят на кой е по-велик но ЕС го отнесе доста финансово! Санкции за кой бре евроджендъри и кравари??? Яжте му главата на Путин,пропагандата ви лъсна пред народа НЕГОДНИЦИ, ЗАГРОБВАЩИ ,ЗАПАДНОПРОПАДНАЛИ

60

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

А децата им са учат руски искат ли?

59

Анонимен

преди 1 година

Космонавтът да си коментира нещата за космоса, а не за земята. Земята никога не е била на държавата. Дори и във времената на комунизма. Тези с временните ползватели на земите да ги разправя на Бойко Борисов.

58

Анонимен

преди 1 година

Да даваш оръжие от арсенала си, на воюваща страна,си е ачик участие във войната, нали ! И българите не искат да се праща оръжие....и немците не искат...ама американските *** няма как да не мляскат задниците на краварските господари Много добре са изброени държавите които ще плащат репарации на Русия след като конфликта приключи след месец!Но на кой му дреме ко мислят швабите,те не са евроатлантически орентирани и са русофили.

57

Жуков

преди 1 година

По скоро най много 20%да одобряват но вие както винаги лъжете!!

56

Космонавт

преди 1 година

Ето нещо за размисъл на всички които обичат войната. Всеки войник (без значение за коя страна воюва) казва, че воюва за да защити земята си, но земята се притежава от държавата в която живее. Дори и да си "закупи" земя, на нотариалния акт пише "право на собственост", което дефакто го прави временен ползвател а не "собственик завинаги". Така е и с акта за раждане, вие не притежавате оригиналите си, държавата ви таксува първо като граждани и след това като личности. Е, искате ли да воювате?

55

шопендар

преди 1 година

немците са по разумни от управниците си

54

мак

преди 1 година

Решават ония начело на ес и никой не пита германеца или българина, предпочита ли да уйдисва на зеления или например да построи болница, да купи линейки, такива нещица. Като свърши войната, ще дават още милиарди за възстановяване, ес е невъобразимо богат, нали. Сега все едно живеем в и заради украйна. А даване на оръжия си е на 100% намеса, но кой да го признае?

53

Анонимен

преди 1 година

140 млд. за укритие,а за земетресенията в Сирия и Турция почти нищо...А турците,които живеят по света са събрали 8 млд.,за пострадалите от семетресението разбира се.

52

Анонимен

преди 1 година

Боли го фара обикновения германец колко оръжие Германия изпраща на Украйна.

51

Анонимен

преди 1 година

Най-правилната стъпка е разузнаването на САЩ, Великобритания и Германия да обединят усилия към залавянето и изправят пред международен съд на Путин и всичките му придворни шефове, генерали и олигарси

50

Анонимен

преди 1 година

А Китай и Иран какви са.

49

Космонавт

преди 1 година

До 54 Русия нападна 29 пъти по малката Украйна - това е истината. Ако България нападне Сан Марино, аз ще съм проттив действията на България. СВО може да се нарече операцията която извършиха Делта при убийството на Осама, това което прави Русия е геноцид.

48

Космонавт

преди 1 година

До 53 Не знех, че съществува формула интелект + наблдение = gene detection. Можеш да си намериш много добре заплатена длъжност в някой антропологичен институт. Направо ще им обезмислиш лабораториите :))

47

Анонимен

преди 1 година

До 52 Абе къде отиде ти с Японците и Корейците,аз ти говоря за сега в тая ситуация.И не защото съм русофил,с защото знам ,какво правеше Русия ,докато беше СССР,тя правеше оръжия и тия оръжия можеше да ги съхранява бе з проблем, както и боеприпасите и да чакаш да и свършат снарядите е глупаво.Заводите още си ги има,е някой само ги замрази,но това не е проблем те не са унищожени,както направиха американците.

46

Анонимен

преди 1 година

До космонавт ми не съм казал,че някой ти плаща.А на кой съм наследник си личи.Щом мога да те разпозная,че не си от България явно има достатъчно интелект и това се постига с наблюдение едно и също се пише от хора все едно някой им го е набивал в главата,а това в България не е правено не и по този начин,а имам доста наблюдения.

45

Космонавт

преди 1 година

До 49 Кой е казал, че Русия не може да бъде победена, японците са ги драли, ние също. Няма невъзможни неща. Технологиите напреднаха, оръжията стават все по модерни, митовете за непобедимите империи губят силата си.

44

Тези 40%

преди 1 година

Са от тези - мь немць:))) плод най-често на изнасилвания от втората световна а и не само

43

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че днеса давал двайсе стотинки на пост. Аз от глупост пиша за без пари.Ами спирам се тогава. Мислех че НПО и посолства плащат до тук съм.