51

Ами ние европейците

преди 1 година

Видяхме, че това е те рористична организация, която САЩ използва като прикритие да контролира Европа и да и взривява критичната инфраструктура, ако не се подчинява!!

50

Не знам за СЪРМАТА..

преди 1 година

....и нейната глава--но всички рускини обожават моята главичка и я целуват в захлас... на морето!

49

Смех....

преди 1 година

ЛЯТОТО ПАК ЩЕ СМЕ НА "НАТОВСКОТО МОРЕ" У ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ....многодобре ше ни се отрази...!

48

НИЕ ОТ НАТО....

преди 1 година

...Не воюваме и си живеем добре!!!ДА МУ МИСЛИ ПУТИН!

47

Да напомня:

преди 1 година

най-големият успех на НАТО в тази война с Русия досега е взривяването на СП 1 и СП 2. Изключително опасна операция, която американци и британци осъществиха без никакви човешки загуби, въпреки руските обстрели на района с ядрени ракети! Перфектна работа, момчета!

46

Анонимен

преди 1 година

Русия прекрати участието си в договра за ограничаване на ядрените оръжия и започва изпитания на нови ядрени глави. Имайки в предвид технологиите в момента, тук става дума, че Русия може да започне изпитания на ядрени глави от мултимегатонен клас.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Русия нама нужда да обръща ракетите си срещу НАТО, Русия може само с няколко ракети да унищожи целия ЕС и САЩ и да ги изтрие от лицето на земята. И никакво ПВО не може да ги спре.

44

Анонимен

преди 1 година

САРМАТ може да нанася удари върху САЩ през Южния полюс. И нека американският данъкоплатец осигури създаването на "кръгова система за противоракетна отбрана" през Южния полюс, вместо батерии THAAD, разположени по обичайните маршрути на руските ракети от предишни поколения.

43

отразиха се

преди 1 година

Русия сама им разказа играта на всичките натовци с общ военен бюджет над 1 трилион, а Русия само с 67 милиарда.

42

Анонимен

преди 1 година

Да си се прибират в Америка тия!Вън от Европа!

41

Анонимен

преди 1 година

Виждам логото на Нацистки съюз и нищо друго!

40

Анонимен

преди 1 година

Добре че са Днеса, че да разберем,че НАТО са вече във война.Да се подготвяме ли за мобилизация?

39

Антипутиноид

преди 1 година

Наказанието е според престъплението. Такива като Путин, които не зачитат основни международни правила и човешки права, сме ги виждали и преди. Разбират предимно от сила. И затова отговорът ще е по начин, който да разберат.

38

БАНко

преди 1 година

,, СРЕДНО 4 /ЧЕТИРИ / ЧАСА Е ЖИВОТА НА УКРАИНСКИТЕ ВОЙНИЦИ ВКАРВАНИ НЕПРЕКЪСНАТО В АРТЬОМОВСК " ЗАЯВИ НАТОВСКИЯ НАЕМНИК ОТ САЩ ТРОЙ ОФФЕНБЕКЕР !!! МЕСОМЕЛАЧКА ЗА УКРАЙНА СРЕЩУ РУСКАТА АРТИЛЕРИЯ !!! ГРАДА Е СРИНАТ КАКТО МАРИУПОЛ !!!

37

Анонимен

преди 1 година

Военно-промишленият комплекс има нужда от врагове затова си ги и създава, иначе не би могъл да функционира с голям марж на печалба. Зрителската маса плаща.

36

Анонимен

преди 1 година

Заглавието поставено така подхранва неубозданите фантазии на шепа русофилист* ици .НАТО не е във война и НАТО не воюва.Верно е , че предоставя част от военния си потенциал предимно материален.Но безумие е да се обмисли, а безумци много, че НАТО ще изчерпа до толкова своите ресурси , че сам да се отслаби.Виж Русия губи с катастрофална скорост техника и боеспособен персонал.Вадят се резерви от селата и тайгата.Нищо не схващащи селяци къде и за какво са там.Обещават им перални и тоалетни чинии на а

35

Анонимен

преди 1 година

Ама нали НАТО не участваше бе?

34

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава на Русия, долу нато!

33

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

НАТО губи отвсякъде срещу Русия. Вижда се отстъпват неговите укро и интернационални талибани фашисти, губят и в ресурсите и икономиките. А ня вече о.***.ни са морално пред целия свят. Но пък на тях никога не им е пукало. Фашизъм и морал...

32

Анонимен

преди 1 година

в студената като пещера зала - баш им е било топло и от речта и от парното дето е бичело с пълна сила