195

анонимен

преди 1 година

Гешев е единственият човек в България, който си стои на мястото, главен прокурор! Навсякъде, във всички институции е хаос, предизвикан от "младите, умни и красиви", но народът си е виновен, че ги допусна да завземат властта!

194

Анонимен2

преди 1 година

Стига пишете глупости лъжи платени измислици ВИЖТЕ държавата ни преди Борисов преди Гешев вижте системата ни вижте тези новите стари Мутри дето превзеха властта вече 3 год вижте намесата на американски чиновници вижте цялата действителност платени писачи

193

Име

преди 1 година

Не могат да осъвременят законите - непрекъснато ни дават указания като на първокласници, какво да правим - а има разработени от българи проекто-закони - при това съвсем първокласни. Всичко се прави за половин час и се казва - ето. А то е половин работа това, да вдигнеш наказанията. Няма мисъл.

192

Анонимен

преди 1 година

Наистина, както някой е казал в коментарите преди мен - много яка ПР кампания се води в полза на Гешев напоследък..далече няма да стигне обаче. Ще има още натиск и от американци и от европейци. Дано ви разкостят

191

анализатор

преди 1 година

Вие г-да нанесохте погром над върховенството на закона.Пред очите на целия народ пазите банкянския крадец,и всичко свързано с него.Идин герберастки крадец не е арестуван,а иначе жалки хорица за кражби на стойност2-3 хил. лв. гният по арести и затвора.Но на всеки му идва времето.В НК има раздел за престъпления срещу правосъдието.

190

Анонимен

преди 1 година

Не трябваше ли изрично да споменете, че става въпрос за Платена реклама?

189

Данъкоплатец

преди 1 година

Въпрос с повишена трудност - има ли друг главен прокурор в световната история да няма спечелено дело?

188

Анонимен

преди 1 година

Гешев я да кажеш данъкоплатците колко пари за загубени дела от прокуратурата платиха, за последните две години.И колко корумпирани политици вкара в затвора в най-корумпираната държава в Европа.

187

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

От това което прочетох разбрах писачите не са наясно къде живеят за какво става въпрос и изобщо как е държавата ни изобщо ЕДНИ дежурни глупотевини нямащи връзка с действителността

186

Анонимен

преди 1 година

До 224. За съжаление не вярвам нито на него а още по малко на Съд и Прокуратура.В много от срещите ми с хора,пострадали не само от престъпници а и от хора в Съдебната система(включително и от бездействие на полиция, следствие и даже от адвокати с престъпни наклоности и умишлени действия на съдий) съм се убедил, че има вече режим на потистничество,поддържан чрез съдебната,система срещу демократичните права на гражданите.Къде са правата на ограбени те, битките и измамените граждани.И те са хора.

185

до 225

преди 1 година

До Анонименбхяя осъдени защото бяха поръчани ...за това !

184

до 223

преди 1 година

До Анонименвие вярвате ли си изобщо че този ще направи нещо ?!?!!?

183

уууу

преди 1 година

Адвоката на Мафията!

182

топ смешник

преди 1 година

страшен *** ! и нагъл ...без нито 1 осъден борил корупцията ...смях ! а кой арестува ОТ ГРОБ И ДПС които разграбиха държавата ....

181

Каскета

преди 1 година

ше ви арестувам всички ей балъчонци ....дразните ме !

180

бг смешки 2

преди 1 година

МУТРА В ТОГА ! страшно стана в БГ ...

179

Анонимен

преди 1 година

като на знаме на мира е рецитатор Абе Свободна България тва е

178

Анонимен

преди 1 година

Аман бе от тоо

177

Анонимен

преди 1 година

смисъл мангеша си иска казармата

176

Гошо

преди 1 година

Тиквата, Чалгарят и Гешев са като навити часовници. Бълват лъжи и популизъм в различни дни от седмицата. Няма да се учудя, ако Доган и Пеевски се включат. Задружна дружина планина повдига. МАГНИТСКИ ги е наплашил здрави. :):):)