116

Анонимен

преди 1 година

За 240 годишна история на САЩ само 16 години не са воювали с други държави! ***, крадци на суровини и убийци!

115

В ООН мълчаха

преди 1 година

при почти 1 милион убити в Афганистан, Ирак и Сирия и над 37 милиона бежанци!

114

Име

преди 1 година

Украинците разполагат оръжия в близост до Русия, Русия реагира. Както и да е - явно няма да се оправят нещата.

113

мунчо

преди 1 година

А когато сринаха Ирак ,Либия и Сирия де бяхте бе мишоци .Сега кои изобщо да вземе на сериозно порнографската ви организация

112

да

преди 1 година

е, сега вече путин ще се разтрепери от страх и ще избяга зад урал!

111

Грозната истина

преди 1 година

Копейките са налазили форума пишейки кви ли не глупости за да изместят темата от факта, че Русия има за приятели петима дребни диктатора от третия свят . Руската армия е такъв майтап, че вместо да превземе Киев за 3 дни, не може да превземе Бахмут за 5 месеца. Руските "безаналогови" оръжия са за скраб или на дъното на Черно море, а руката автомобилна индустия (която уж замени изтеглилите се западни производители) продаде за 3 месеца цели 29 бройки от новия Москвич. Ура другари

110

хрупащ щурци

преди 1 година

EС са като сомнамбули, които са забравили, кой организира войната и провокира докато не започне. Всичко го има не от вчера. Да се чудиш, само лицемерие ли е това или начин на живот.

109

Путин: ура, ура, ура

преди 1 година

Важното за славата на Русия и русофилството е че 6 световни свръхсили са на нейна страна Беларус, Северна Корея, Еритрея, Мали, Никарагуа и Сирия.

108

путинска мъкааа

преди 1 година

За година реална война Русия доказа че е слаб и жалък противник от който никой не трябва да се страхува. Днес стратегически бомбандировачи Б52 пристигнаха в Естония и се разположиха на 100 километра от руската граница готови да смачкат Русия при първата грешна стъпка от нейна страна. В същото време руските стратегически бомбандировачи избягаха на разстояние минимум на 2000 километра от украинската граница след поражението което понесе Русия на летищата в Енгелс и Ря3ань.

107

Анонимен

преди 1 година

Ес парламента е пълен само с послушни евнуси, по американски модел

106

До 113

преди 1 година

Твоята повиквателна е за лудницата къде се буташ при нормалните хора

105

Анонимен

преди 1 година

Какви повиквателни!?Последните служили в армията вече са над 45г

104

Анонимен

преди 1 година

***, защо не пишете, че в България, започнаха да се получават повиквателни!

103

Анонимен

преди 1 година

До Ами-Те и сега са им отворени границите и си пътуват където поискат,ама тия работи не ви ги казват на инструктажа.А когато руснаците са тръгнали да ни освобождават от турско робство,любимите ви американци са доставяли модерно оръжие на Турция и са обучавали техните военни.Усещаш ли някаква прилика и със сегашната война?

102

Ами

преди 1 година

То България кат беше 500 години под турско робство....пак американската агресия беше виновна. Аман от вманиачени зомбита фанатични комунисти и русофили. Не знам кво харесвате на Путинския режим. Те самите руснаци, ако им отворят границите сами ще тръгнат към Европата. Ще остане само Путин и снимката на Сталин в цялата държава

101

До Нострадамус мл.

преди 1 година

Разликата е, че американският начин на живот е въпрос на свободен избор, а руският - на силово налагане ! Обърни внимание в каква посока е миграцията, и дано ти просветне !

100

Е

преди 1 година

Що така бе, тия и те ли са нацисти ?

99

До Аз съм долният

преди 1 година

Виждаме, че си долен ! А за руските оръжия за масово поразяване нещо ще ни осведомиш ли ?

98

Аз съм долният

преди 1 година

Цензурирахте думата н, ап. Алм използван от САЩ върху Корея Виетнам Гренада Салвадор а върху Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан освен това и обеднен уран. Ако пак ме цензурирате ще напиша още НЕудобни факти за американска агресия !

97

До ООНето

преди 1 година

Къде беше това Общо събрание когато САЩ поливаше с *** Виетнам Корея Гренада Салвадор Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан...?