58

Човекоядец

преди 1 година

До Анонимен 59 И понеже имате усет, като ви лъжат, ще продължават да го правят и вашият усет ще градира.

57

Анонимен

преди 1 година

Тези написани смешки може и да вървят в Англия да облъчват ората там, но тук подобни пасквили не минават. Нас ни лъжат всички и ние имаме опита да усещаме всичко това.

56

Анонимен

преди 1 година

Все повече се приближаваме до предсказанието на баба Ванга за изчезналата европа. А ние като големи тарикати пак сме на погрешната страна както през ВСВ с Хитлер.

55

Болните не ги съдят!

преди 1 година

Всеки , който очаква, че Путин ще бъде съден от Хагския трибунал, се заблуждава. Вместо това диктаторът ще бъде изпратен на лечение в психо-диспансер.

54

ууу

преди 1 година

А Горбачов не беше в изолация, но беше презрян от собствения си народ. И от ляво настроуните хора по света.

53

Лавина от...

преди 1 година

....категорични "ако", "може би" и пр. сигурности. Смях!

52

хаха

преди 1 година

тука про руските ботчета си лаят, но и с това ще си останат. Ще чакат някой да инвестира ама няма да има никой. Румъния получава всичко и с право. Просто от България съюзник не става. видя се в тежки времена , колко руско влияние има тука. Така че скоро напредък няма да има. Нито евро, нито шенген , нито инвестиции.

51

хаха

преди 1 година

дори да остане на власт Путин, това което причини на Матушка няма да може да бъде поправено с десетилетия. Обедини НАТО повече от всякога и не не говоря за България. Утре България да си тръгне от НАТо , дори няма да се разбере. Големите играчи Франция, Германия, Великобритания, Италия, Полша , Румъния, Швеция, Финландия. ЕС удари ножа на Руския Газ и Петрол. Руснаците ги чакат такива тежки времена, да не си руснак следващите 10 години

50

Анонимен

преди 1 година

от къде ги преписвате тия глупости незнам

49

До46

преди 1 година

То и във България вървеше след 45г.но въпроса е как върви

48

Анонимен

преди 1 година

Путин е пътник.

47

Анонимен

преди 1 година

имаше един козарев (от нацията на зеленски )и сега живее в сащ може би за него става въпрос - той предаде и продаде това и за което пострада народа на Русия

46

Анонимен

преди 1 година

Този е бивш руски дипломат ... дали не е като бившите хора от едно време?

45

Анонимен

преди 1 година

Така си мисли само Запада! Така му се иска! -:) Живота си върви! И в Корея,Китай, Русия и Куба живота си върви!-:) И в много други държави,които Не споделят " демокрацията" на янките!-:) И във Венецуела също! И то под " носа" им!-:)

44

Анонимен

преди 1 година

Дайте сега и една статия от западен дипломат който не е доволен от намесата на фащ в полза на Украйна!

43

Анонимен

преди 1 година

Тъпо заглавие. Този не е никакъв дипломат. Това е долна свол.чь. Нашите съвременни т. н. дипломати са замесени от същото тесто.

42

ВЪПРОС

преди 1 година

САЩ се опитаха да Анексират Русия - Огромна Грешка , Историята Учи - Турция , Наполеон Хитлер . Много Жалко за Хората подкрепящи Държава извън Европа - САЩ .

41

Торбеш

преди 1 година

А нещо да си си гледал скоро в хладилника и портмонето? Байдън напълни ли ги догоре?

40

анонимен келеш

преди 1 година

Са на полувремето мога и аз да се включа за малко:):):)Путин,Захарова и Песков ни плашеха,че тази зима ше измреме от студ:):):)Не стана тази работа:):):)Са плашат със ядрени апокалипсиси,Сарми,Кинжали и Циркони:):):)А днес един,а можеби не само един Българин изкърти с кирка плочките на паметника на СССР армията :):):)Евала:):)

39

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Нека е по вашата ***! За тридесет години американските и турските екстременти ни наложиха мазохизъм.Око за око да е,зъб за зъб да е! Да кажем ,че съм мазохист...болен мазохист! Значи съм в десятката! Русия също е изтезавана,но като изключим разни хомосексуалисти като Кадиров и частника "Вагнер",е свободна от зомби!!! Аз вярвам в Русия и ми е все тая,че е сама срещу ромите! Все ми е тая,защото съм Българин,а не сръбска плескавица и ЛЮБОВТА МИ КЪМ РУСКИЯТ НАРОД Е ВРОДЕНА!