87

анонимен

преди 1 година

на българина 5 дни не му стигат да се организира, какво остава за 4 ?

86

Анонимен

преди 1 година

Хоум офис там където е възможно, а то е възможно почти всякъде където се бачка на бюро и нямаш пряк контакт с клиенти. По малко задръствания, по малко разходи за офис консумативи, отопление и т.н.. Е да, едни там собственици на офис здания ще ревнат и покрай тях и капанчетата за обяд, но все пак нали ще спасяваме света ....

85

РУСОФИЛ

преди 1 година

ИМА ПО- ДОБРА ОФЕРТА! АКО ИЗЛЕЗЕМ ОТ ГАЙСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НАТО И ЕС И ВЛЕЗЕМ В ЕВРАЗИЙСКИЯ, ЩЕ СТАНЕ ПАК КАТО ПРЕЗ КОМУНИЗМА - 7 ДНЕВНИ ПРАЗНИЦИ, БАТКО! ТОГАВА НЕ СЕ РАБОТЕШЕ ИЗОБЩО!

84

Анонимен

преди 1 година

Поне аз през почивните дни горя доста повече гориво с колата отколкото през работните дни. Така че нещо ми се губи логиката. Не че имам против да си почивам.

83

Анонимен

преди 1 година

КАТО ВКАРАТ НАВСЯКЪДE AI МИНАВАМЕ НА 0 РАБОТНИ ДНИ! КОЙ РАЗБРАЛ...

82

Анонимен

преди 1 година

Какво е "пламетата"? Какво от нея има нужда от спасяване

81

Анонимен

преди 1 година

До 85. Да, и обезателно срещу Русия.

80

ИЗВОД:

преди 1 година

ОКАЗВА СЕ ВЯРНО, ЧЕ НИЕ РАБОТИМ ПОВЕЧЕ ОТ ЗАПАДНЯЦИТЕ! Я ТУК ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ЗАПАДНЯК ДА ВКАРА ТОВА В НЯКОЯ ЧАСТНА ФИРМА??? ТО СЕГА ЕДВА СМОГВАМЕ....

79

Nqma Bg kalviatura

преди 1 година

Да, обезателно, 100% !!! Ще си почине планетата, хората ще си почиват, ще спадне нивото на стрес, всички ще са доволни!!! Аз съм ЗА!!!

78

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

"емисиите на въглероден диоксид" Нямат абсолютно нищо общо със "спасяване на планетата", климатични промени и прочие гадни измишльотини! Това е съчиненият мощен и непробиваем начин за контрол над хората, наод движението им, над потреблението им! А за "спасяване на планетата" никой от организаторите не се интересува! Да сте чули нещо за садене на дървета? А за ограничаване на милиардите пластмасови бутилки, произвеждани от Кока-кола? А за полетите на частните самолети на милиардерите? ОСЪЗНАЙТЕ!

77

Тенко

преди 1 година

Работата е за балъците!

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 - Писал е ЕДИН, човвек, дето се повтаря като папагал. И ти ли си папагал?

75

Анонимен

преди 1 година

До ХА ХА! - Ем то момчето видяло и чуло в нета, че нещо такова е вървежно ...

74

Анонимен

преди 1 година

Доста компании отдавна са на 4-дневна работна седмица, както и долу са писали няколко човека. Наистина е приятно. А покрай дистанционната работа- направо безценно. Положителните неща на КОВИД.

73

до 72

преди 1 година

Технологии от 70та, които използвате инженерчета от ТУ, никой не използва в нормалните компании.

72

до 72

преди 1 година

Всъщност, само тестването на системата е 2 месеца :) Проектът е за 2 години. Мерси.

71

Работодател

преди 1 година

Стига с тези евролибераски простотии? 4 дни седмици?! Кой ще работи другия ден, Дядо Коледа ли?!!

70

Анонимен

преди 1 година

До ХА ХА! и другия - Спрете да го дразните, че само ще ръси мизерии, дето ги е видял в интернет.

69

ХА ХА!

преди 1 година

Абе ОК си ! Ама ме разсмя и със "Строим си Agile проекта" - писа че се мъчиш с период 2 месеца Agile методологията е заолеми проекти - години само една итерация му е месеци! Явно си още зелен млад меринджей! Желята ти успех - Е на намери си и ползвайте Sparx Enterprise Architect - може да го играеш вратар и напред с него!

68

Анонимен

преди 1 година

По-кратката работна седмица означава още възможност за човек да отделя достатъчно време на онова, което го прави щастлив, срещи с приятели, образование, грижа за здравето си, разходки сред природата....А с 8 часова работа, 6 дни в седмицата, и особено ако работата която вършиш не съответства на призванието ти, не ти създава положителна среда, това драстично влошава качеството на живот и го съкращава!