57

Анонимен

преди 1 година

После как няма да съм за Русия пред ЕС?

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 Половете са два и се определят от хромозомите, а не от болните мозъци на някои, ако не на мен вярвай на науката.

55

Очевидно

преди 1 година

в ЕС дебилизма е на мода след като призовават да приемем противоконституционни решения.

54

Трак до 64

преди 1 година

Никакви глупости не съм писал . За да се реши един ПРОБЛЕМ то той трябва да се проучи от къде се е зародил . Домашното НАСИЛИЕ в 90% от случаите идва поради вина на жените в Бг които да КУ-ВИ . В нормалните държави като Иран такива биват линчувани или вкарвани по затворите и децата се предават на бащите а тук е РАЗВРАТ ПО СТАЛИНСКИ ТЕРТИП с пълна вакханлия . Ето от това идват проблемите щото ало ку-вата знае че ще бъде наказана от закона няма да върши глупости и престъпления и няма да има домашн

53

Трак

преди 1 година

Домашното насилие не е проблем на държавата и не е работа на държавата да се меси в семейните отношения на хората. Това си е въпрос между съпруг и съпруга. Ако държавата иска да е полезна с нещо да спре ку-валъка сред га-ньовките и да въведе морална полиция по примера на Иран . Само така може да помогне. А ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА ГО ДУ-ХА

52

Анонимен

преди 1 година

Щом има *** или пуфка значи е един от 2 пола. Който сменя или без орган значи хермаффродит но трябва да лежи затвора ако не е роден за незаконна операция.

51

Анонимен

преди 1 година

Има мъже които немат окосмяване, тоест не са мъже, какво ги обвинявате, че искали да бъдат жени :)))

50

Анонимен

преди 1 година

Хомо или с животни е престъпление скотолошство. Без брак е престъпление простиция. Ако смени пола става хермаффродит. Сичко го има и сега но не са спазва от съда и МВР за наказания и за лекарите които сменят пола за пари.

49

Анонимен

преди 1 година

Сиреч неориентирани деца няма да могат да си сменят половете за които операции щяхме да плащаме данъкоплатците, това е национална трагедия. Емил тротинетката няма да може да си присъди хралуппа.

48

г-н Депутата

преди 1 година

Eвала Азис, евала Брендо, повече Пижо и по-малко Пендо!

47

Анонимен

преди 1 година

Това ще отключи домашно и всякакво друго насилие на лгбтизб срещу нормалните хора и особено срещу децата на които от детската градина без да знаят родителите им ще им втълпяват лгбтизб идеология да ги карат да се опреират за смяна на пола и т.н. и т.н.

46

Анонимен

преди 1 година

Ти виждал ли си наживо трансфомирано траве ститче, не можеш изобщо да познаеш дали е мъж или жена :)))

45

Анонимен

преди 1 година

До До Питанката Близнаци като твоя Боко :)))

44

Анонимен

преди 1 година

Когато дилър започне да перка от собственото си бяло или кафяво става пробит тенджерок като Зеленски.

43

Бивш президент

преди 1 година

Приемат,не приемат ,аз ще си бъда винаги педалетка

42

Нане

преди 1 година

педигрипалите, още ли не сте разбрали, че Ние, ще напуснеме скоро юрохея... ===))) изнасяйте се докат е време, загрижен съм за вас, да не замръзвате по елероните след това...

41

Анонимен

преди 1 година

Жените сега са толкова феминистки, че може и да харесаме вече тра версите :))) Сигурно жените искат да се докажат на по-мъже от мъжете, немам друго обяснение :)))

40

Анонимен

преди 1 година

До КосмонавтКосмонавт Родил се е. Но е ХЕрмаффродит?? Или без полови.

39

Да ручат Жабетата

преди 1 година

джендерите от еуроге йския съюз!

38

Питанката

преди 1 година

Българското правителство работи срещу насилието над жени и деца? И как точно? Министрите не бият съпругите си? Всъщност Истанбулската конвенция защитава жертвите, а България е против. Вероятно по руски наратив. Там елитите си организират гей оргиии и са за консерватизма.