61

Анонимен

преди 1 година

От района на Херсон отново съобщават за движение по десния бряг на Днепър (от страната на Украйна) на англоезични наемници и разузнаване на района от щаба на групировката на фашистката ***. Тази нощ и3MeTTa обстрелваха Белгород-над града работеше ПВО. Местните жители съобщават за характерни звуци от противовъздушна отбрана, които целият град чува. Няма информация за попадения и щети на земята.

60

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават,че срещата между Байдън и Зеленски е по-скоро за медиите на американския президент,който всъщност започна предизборната си кампания(да,самоходният дядо планира да се кандидатира за втори мандат през 2024г.).Но наистина важните въпроси бяха решени от други герои:"Съливан и Йермак обсъдиха времето за контранастъпление на фашистката *** към Крим,американците ни дадоха 6 месеца,за да спечелим азовската кампания и да достигнем границите на полуострова.За тези цели ще получим нов оръжеен пакет, който ще бъде обявен тази седмица."

59

Анонимен

преди 1 година

В Бахмут продължават жестоките сблъсъци: руските сили освободиха територията на жп гара Ступки и напреднаха по улица Ватутина в Забахмутовка. Подразделения на ЧВК Вагнер с огнева поддръжка на артилерия и авиация пробиват отбраната на фашистката *** в района на Буденовка.Германското външно министерство призова гражданите на страната да не посещават Русия през следващите дни: "Пътуването до Руската федерация не се препоръчва". Сред градовете, в които не трябва да посещават, са изброени: Белгород, Курск, Брянск, Воронеж, Ростов на Дон и Краснодар.

58

Анонимен

преди 1 година

Украйна изобщо да не се заблуждава,че може да си върне анексираните територии! Оръжията отпускани от САЩ няма да и помогнат много!-:) Дано не навлязат още навътре в Украйна само!

57

Паднал от смех

преди 1 година

Не изкарвайте на екран хора, дето будят смях. Това насърчава апетитите към България на нациите любители на задната прашка;))) Ако този е доцент, аз какъв съм ? Академик на академиците? И как сте го направили доцент, този? За добра служба към шефа на катедрата?;))) Да, ама той затва, че е доцент, зема пара;))) А, кът гледма локумените му ръчички и мекото телце, мотика завалията през живота си, не е пофатал! На подобно изнежено поколение ли ще градите бъдещето?;)))

56

Анонимен

преди 1 година

Бахмут, Соледар и околностите. В Соледарския сектор руските сили продължават да щурмуват отбранителните линии на фашистката *** в района на Раздоловка и Васюковка. На север от Бахмут части на ЧВК Вагнер се бият в покрайнините на Берховка. Руските части установиха контрол над височините северно от Берховка и Дубово-Василевка. Щурмовите отряди на Вагнерите пробиха вражеската отбрана и напреднаха близо до Ягодное.

55

Анонимен

преди 1 година

Старобелско направление (източно от Харковска област на Украйна и западно от ЛНР на Русия). В района на Купянский фашисткото командване изтегля допълнителни сили към фронтовата линия в подготовка за нов опит за контраатака на Гряниковка (разположена северно от Купянск), която наскоро беше освободена и е вече руска. В Лиманския сектор продължават артилерийските дуели и позиционните боеве. Донецка област, Маринка. В Маринка продължават ожесточени боеве и артилерийски дуели. Фашисткото командване прехвърля в града резерви за компенсиране на загубите.

54

Финансист

преди 1 година

Доста неща са възможни, но Байдън сигурно си мисли, че вече е президент и на Украйна. На противоположното мнение обаче е г-н Доналд Тръмп. така са ис нещата с демократите и републиканците в САЩ. Там си е гражданска война, за която българските журналисти не искат да пишат. Просто защото им плаща Блумбърг. При това с долари.

53

Анонимен

преди 1 година

Един от симптомите на русофобията е така нереченото пост симптоматично трансцедентално бълнуване при което пациентът изпада в транс и започва да пророкува и да се вживява в ролята на оракул.Друг особенно важен симптом на русофобията е максимализмът, който се проявява в изрази като целият свят, всички цивилизовани страни, всички руснаци по света с които русофобът бил общувал се срамуват. Говорят от името на цялото човечество, като "ние и бъдещите поколения".

52

аа

преди 1 година

аууу като видях експерта ииииии.......... умрях от смях

51

Боби

преди 1 година

До Зозо дори днес след 1 година и вече подготвян 10 пакет санкции и наложени над 15000 санкции Русия има ПРОФИЦИТ във външната търговия. Хайде сега умнико някога да си чул страна с профицит в търговията да е фалирала?

50

Анонимен

преди 1 година

Правилно, войната ще приключи където започна......на майдана, когато украинците обесят продажния клоун зеленски!

49

Боби

преди 1 година

До И те така - изключи Индия от първата група и я включи във втората.

48

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна започна на Майдана, какъв Крим... Айде да говорим с факти!!!

47

Зозо

преди 1 година

Ква световна война бре? Другаря Путин ще фалира предсрочно. Най-много догодина.

46

SS

преди 1 година

Пази боже войната да прерасне в световна ! С употреба на ядрено оръжие ! Е тогава със затриването на цивилизацията може и да приключи !

45

И те така

преди 1 година

САЩ+ЕС+Великобритания+Индия+Канада+ЮК+Япония срещу Русия+Китай+Индонезия+Бразилия=отиваме при динозаврите на гости за постоянно...

44

филип пешев

преди 1 година

До Зозо Ама защо на мен точно го казваш това, Зози...

43

филип пешев

преди 1 година

До Зозо Съветският съюз е бил част от световна коалиция срещу фашистка Германия, Япония и Италия, сталиновата войска никога не е била сама срещу Хитлер, Зози! ВСВ свършва с капитулацията на Япония! Ама кой да знае...

42

Анонимен

преди 1 година

Войната ще свърши там където решат Русия и Китай! А тоя дуцент да вземе да си върне дипломите и да си вземе обратно агнетата.