8

Анонимен

преди 1 година

Тая не подлежи на промяна!!

7

Калеко Алеко

преди 1 година

Едно си баба знае, едно си бае - "джендари" и "не" на военна военна помощ за Украйна - това са позвните и към червените бабички, чиято старческа деменция още ги държи във времената СИВ, Варшавския договор и "нерушимата българосъвеЦка дружба" ... с подобни послания БСП ще си остане циментирана в "летящата чиния на Бузлуджа" дошла от "Бъдещето на светлия комунизъм" ... !!!

6

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Защо тази никне на всякъде? Гъба ли е случайно? Веща по всеки въпрос, все нея търсят, все тя коментира. Дайте поле за изява и на другите.

5

Анонимен

преди 1 година

Еврейчето чи-фут Станишев сега ще получи инфаркт

4

Язък

преди 1 година

Мислех да стана жена и да се пенсионирам по-рано..

3

Анонимен

преди 1 година

България, зона свободна от извращения.За болните да се осигури медицинска помощ!

2

Анонимен

преди 1 година

Нинова, хубаво говорите, но действията ви са други.Мислите уж за децата на България,а защо не погледнете къде е сина ви?Точно в гнездото на всички гадости с половете днес.Айде по- искено вече.Изпратили сте децата си като заложници в империята и искате да водите уж друга политика.Думите ви се различават от делата.Не само на вас, да не мислите, че имам нещо против Вас!

1

МВР е позор

преди 1 година

Изпаднали полицаи от Перник и Бобов дол гледат гейове на живо с СРС техника гаврят се денонощно като през Турско робство!