127

Анонимен

преди 1 година

Който има нещо в главата, така говори. На обратната позиция са хора сеирджии - дай им да гледат сеир и кой кого ще бастиса, да спорят, а някои успяват и да капитализират ситуацията. Радвам се, че и Радев е на тая позиция, нещо най-после да му харесам на тоя наш президент. Има толкова проблеми за решаване тоя свят, че само войни му липсват.

126

123

преди 1 година

Точно и ясно казано. Нещата трябва да се контролират. Ние като велика сила ще се намесим, на коя страна е ясно. Така, че краварите ще духат супата.

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 150 След краят на войната Украйна ще стане световен център на ЛГБТ общностите и ако военният трибунал се смили над наркомана и го обяви за невменяем, то той ще оглави тези общности и ще намери най-сетне истинското си призвание да стане световен лидер на ЛГБТ общностите! Украйна ще стане рай за хо.мо.тата!!!

124

Аноним

преди 1 година

Никой не налива масло в огъня. Просто утре Путин казва че спира до тук и войната свършва, просто е

123

Анонимен

преди 1 година

Украински ЛГБТ център за човешки права "Наш свт": "Транссексуалните лица в Украйна не могат да бъдат призовани за служба във въоръжените сили на Украйна и трябва да бъдат заличени от военния регистър."Ако това е така, тогава много транссексуални хора скоро ще се появят в Украйна Украинският адвокат Анжела Василевская съобщава, че в Украйна отсега нататък 17-годишните момчета нямат право да излизат в чужбина - граничните служители изчисляват колко месеца остават на тийнейджърите до пълнолетие и това са нови правила за военна регистрация.

122

Милионер

преди 1 година

Прави са си китайците. Не може някакъв си Блинкен да им казва къде да продават оръжията си. той може да съветва само президента си Байдън на кого да дава американските долари и оръжия. Като им ги дават на Украйна, защо президентът им пътува с влакове ? Не ги разбирам тези от американците, които не са шейени.

121

Бай Дрън

преди 1 година

Правилно писа някой под мен. Тия, дето не харесват Путин, са хора от малцинствата, вкл. половите :) На мен Путин ми харесва, защото е велик държавник. Байдън не ми харесва, защото ходи с памперс. Тръмп е пич, но не кара Москвич. Все пак е по-добре от Байдън-лае, но не хапе толкова. Сега се сетих, че в един форум 4години имах аватар американското знаме, щото се бях зарекъл, че ако Тръмп бие, ще си го сложа. Сега пак обещавам, ако Тръмп спечели, да величая Америка докато е на власт :)

120

Ко? Не!

преди 1 година

За арията сброд на една недоимперия с Камаз Москвич, външни *** и черни пътища, целия свят се смее и шегува так бежали, что пятки сверкали! Юсейн Болт отдавна не е най-бързия спринтьор. Едни велики солдати, дарявани с ласки от братята си по оръжие-кадирките, биха всички рекорди в спринта и то с пълно бойно снаражение. Еди Мърфи и Мистър Бийн са големи комици, но една фейк империя такава комедия произведе, че да се залееш от смях!

119

Бай Дрън

преди 1 година

А, при мен било цензурира о, в статията не, хаха. Ами наложете си малко самоцензура де. Не може само нас да режете.

118

Анонимен

преди 1 година

До138. След месеци ще си има и нови територии създадени от китайци. В по източните части на бившия СССР. И сега ги има но административно се управляват от руснаци . До година може само да са от китайци.

117

SS

преди 1 година

Гответе се за трета световна ! Е дай боже да не стане,но трябва да сме подготвени за най лошото !

116

Анонимен

преди 1 година

До 135 ми няма и да ги видиш тия западни танкове и самолети.Пък вие си стойте на тая кълка и не бягайте от Донбас ,ама нещо и армия не ви остана за това се молите НАТО да дойде.

115

Анонимен

преди 1 година

До великата армия От 150 милиона държава са избягали един милион,а е приела 2.5 милиона бежанци от Украйна.За Русия се бият украинците от Донбас,а от Украйна избягаха 10 милиона от няма и 40 милиона държава.Е добре ли е.Гледайте първо себе си.

114

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия загуби войната, Китай остава сама срещу САЩ. Така че Китайците да си налягат парцалите и да не се подамат на заплахите на САЩ и пyдeлите им, защото САЩ ще им унищожат целият флот с подводниците, ще им приземят авиацията, ще унищожат всичката противовъздушна отбрана и няма да им оставят и една ракета с която да се гордеят! Накрая ще ги превърнат наистина в световна работилница, която ще работи с всичкото си население като роби за цялото човечество източвайки природните ресурси на Сибир!

113

Анонимен

преди 1 година

До 141 Е каква народност са урките бягат по света и просят.Като им е толкова свидна държавата що не си стоят да си в защитават.Ми като не я защитаваш господарите ти ще казват кое е твое и кое не.

112

Великая армия

преди 1 година

Само след мобулизацията от Русия са избягали 1 милион мъже, а от фронта бягат всеки ден. Руските репортажи от границите с Казахстан, Армения, Грузия показваха стотици хиляди бягащи рашки. И не знаем дали укрите бягат, ама кой обърна велик армия в бягство от Киев, Чернигов, Херсон, Харковщина, Лиман, та великата арм потъна в Донбас 50%руски от 2014 г? Воюват с НАТО, самолети, танк8ве, натовска армия, далекобойни ракети, още ги няма в Укр. Те да не воюват случайно с извънземните? Фантазьори!

111

Анонимен

преди 1 година

Зящо повечето които не харесват Путин са повечето все хора от малцинствата или отявлени джжендъри?Не мога да си отговоря на този въпрос.

110

Анонимен

преди 1 година

До 139И кой ти вярва на глупостите.Я виж единствения независим източник Мосад ,какво казва.Пък погледни и жертвите на Украйна,а не брой чуждите.

109

Анонимен

преди 1 година

Все едно да кажете, че макетата са народност а не изкуствено създадена нация от западняците :))) Те са поляци, никакви урки не са :)))

108

Анонимен

преди 1 година

Укрите каква народност са, освен едни поляци ? :))) Требва да си абсолютно промит от западната пропаганда, че да не забележиш, как се опитват да ги смачкат чрез медиите :)))