204

Тръмп Форевар!

преди 1 година

До Joe BidenГоворим за ЕС ,САЩ са си далече отвъд океана държавата има е като един гигантски самолетоносач -въоръжена до зъби и на хиляди килонетри от Световните конфликти.Имат ресурси и земя в излишество -боли ги Колта кво се случва в Стария Свят...

203

Joe Biden

преди 1 година

Глупостите как Америка скоро ще падне как е Начлото на края се говорят ще откакто имаше червена петолъчка над партийния дом хахахахахаКучето си лае, караванът си въри. Айде лак да е срешнем след 30 години и пак да си помечтаеме за разрухата на тъпите ХамериканциХайде, амо да сме живи и здрави ..

202

Ха ха

преди 1 година

Все едно да плашиш роба, че времето на господаря му изтича! Колкото сме плакали, че Османската империя се разпадна, СССР също, толкова ще плачем и за края на хегемонията на Щатите :))

201

Анонимен

преди 1 година

Точно. Идва свят без РаZия.

200

До 213

преди 1 година

Книгата на Бгежински е библията на екстремистите нео либерали в САЩ! Като Джо, Блинкън, Виктория Нюланд, Съливан. Целта е да покорят Русия с преврат и демократичен преход . Украйна е пионка! С Грузия не им се получи през Розовата революция а даже и в Украйна първия път не стана с Оранжевата Революция..

199

Анонимен

преди 1 година

Германците сигурно са гледали интервюто с баба им Ванга в което тя каза. Европата да внимава че ке изчезнеА българите да се държат с Русията. Още много народ ще се събудят. Дано само да не бъде късно.

198

Тръмп Форевар!

преди 1 година

Защо шеф на СЗО е африканския крайно ляв терорист Тедрос Геберерос носител на ордена "Сръбско знаме",същия след преврат става здравен миснистър в Африка и е пряко одговорен за смърта на над 15 хиляди души в Етиопия умрели от банална болест като тиф-скрива за болеста и не взема никакви мерки...

197

Анонимен

преди 1 година

Едно време Бжежински беше написал как точно ще прекъснат мераците за сътрудничество на Европа с Русия, и как ще използват Украйна и Азербеджан за тази цел. Как ще бъдат разположени оръжия по цяла Източна Европа. Най-важната цел според неговата концепция е прекъсването на всякакви връзки между Германия и Русия. Всичко се случи точно така - както се изразява той "въпреки Русия и за сметка на Русия." Разбира се и за сметка на Европа, въпреки нейното несъгласие.

196

Погрома над Амазонка

преди 1 година

Ако ЕС иска да е сила и да устои на 4 те милярда човека ,които ще напират от дълечна Азия и Африка в близко време (макс 10 год) трябва да приеме Русия и Турция в общността ( с некви ограниченя за живеене в ЕС и работа в първите 20-25 години) Иначе ще бъде "пометена" от милярдите имигранти и фалирала без ресурси .Другия важен момент за ,който мисли само Германия е Амазонската джунгла-Белия дроб на Земята без нея няма да има Гълфстрийм ,което е равно на еко-климатичен колапс за цяла западна Европа

195

НАТО-Стандарт

преди 1 година

Дам, идва края на руzкия мир.

194

Шопенхауер

преди 1 година

Германия са колкото 3 индийски градчета население или два китайски мегаполиса .Цял ЕС след 25г. ще е с население колкото една африканска държава-Нигерия.В смисъл сбез никакви ресурси и без хора могат само да си организират е те такива събрания тип пенсионерска сбирка у клубо.

193

младен

преди 1 година

"С други думи, руските лидери може да се сблъскат с Нюрнберг 2." - Я пак??? Да не решат руснаците проблема по Сталинистки - няма човек, няма проблем. В случая "няма кой да ги съди в Нюрнберг, няма проблем"

192

Малко за политика

преди 1 година

Войната в Украйна след време историците ще я нарекат началото на края на хегемонията на САЩ. Светът вече не е еднополюсен.

191

истерични евроатлан

преди 1 година

Края на хегемонята на САЩ не е рамво на края на света -_-

190

До 201

преди 1 година

Така е! Всички русофили и украинците и политическия елит в САЩ, са замръзнали мисловно в 1989-1990 година, когато СССР и комунизма се разпада, а САЩ са на върха! Хора, минаха десетилетия, света се промени! Китай изгря на хоризонта..появиха се нави актйори, САЩ е в криза, Русия къщо се разви..90 години отминаха

189

Сулю

преди 1 година

Стефан Цанев беше казал. СЛЕД КЛАВДИЙ. СВЕТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ***. Много истина има в това!

188

Големия памперс

преди 1 година

Чета глупостите, написани от разни мислители и от двата лагера и не мога да повярвам, че има толкова толкова наивни хора. Успокойте те бе хора, и за руснаците, и за китайците, а в най-голяма степен за англосаксонцитеите сте разходен материал, твари. От трите изброени народа руснаците са най-малкото зло, щото са най-слаби и единствено ги интересува да оцелеят и ако може да изкарат някой долар от ресурсите си, без някой да им прибере половината.

187

Анонимен

преди 1 година

Идва краят на света.Путин ще сложи краят като натисне червеното копче на ядреното куфарче.Така че пиите и яжте ,защото после ще ми пиете от к к ............

186

НОВА ЗОРА

преди 1 година

Най-тъмно е точно преди развиделяване.

185

Анонимен

преди 1 година

До 196 АЗ ПЪК ПРИПОМНЯМ 10.11.1989! КОЛКО О.РАНИ БЯХА РАШКИТЕ , КАК БЯХА СВАЛИЛИ Г.ЩИТЕ! И ПАК НАТАМ ВЪРВЯТ, ГОРКИТЕ! . . . . . Да мисленето ти е останало на същата дата, когато руснаците бяха без г.щи! Сега обаче са доста по подготвени и това се вижда и от слепите, естествено с неампутиран мозък! Почти целия т.н. цивилизован свят се бие срещу руснаците и Русия още не е победена, каквото и да означава това. Краят не е известен за съжаление! Опит за обясняване на сложни процеси с прости думи е