84

Анонимен

преди 1 година

До 74 , браво , че откри топлата вода, естествено че всеки иска да живее в къща. Просто малко хора могат да си позволят по-големите разходи на време за пътуване, пари, и другите неудобства, свързани с отдалечените локации.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83, абсолютно! Лошото е, че 70% в България не произвеждат нищо :) И за това заплатите им не позволяват заветното "свързване на двата края". Обаче и те ламтят за пълна копанка. И идват тук да си изливат злобата. Ако някой знае и може за тях е крадец и измамник. Дори не се сещат да се погледнат в огледалото и да осъзнаят, че проблемът са ТЕ! И никой не може да им помогне! Никой не ги ***! Никой не ги бута по дупките им! Сами го правят! И като им кажеш да учат и да се развиват, врещят!

82

Анонимен

преди 1 година

До 82 : Като ти чета коментарите си доста под моето образование. Именно нискообразованите и нискоинтелигентни индивиди се провокират най-лесно, и първо на агресия и обиди го избиват, защото не знаят друг начин. Ти сам го доказваш.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 : Именно за това са измислени парите, драги. Можеш да произвеждах храна например, но не можеш да се отопляваш с нея. Нито да си я сложиш в резервоара на колата, или да си я наредиш на покрива да ти пази сухо вместо керемиди. Всеки може да произвежда едно-две неща, може и повече, но не всичко. Затова идва процеса на размяната - обменя се каквото си произвел в пари, и парите - в каквото ти е нужно. Ако ти не искаш да ми продадеш храната, която си произвел - има други. така работи.

80

до 81

преди 1 година

Ей мухл.о сигурен съм ,че съм доста над твоето образование.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 : Няма и как да си чувал. За това се ходи на училище, а с твоя 4ти клас завършен с молитви и преписвания - има много неща дето не си чУвал.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78, не е нужно всички да сме производители на зарзават! Всеки сам си избира какво да упражнява като професия.

77

0808

преди 1 година

== скоро немската индустрия, която вече няма достъп до евтиния руски газ,петрол и руди ще го закъса много и може да гушне босилека..но затуй пък имат много инженери, архитекти и учени от Африка и Азия...Арбайт махт фрай..

76

Анонимен

преди 1 година

От вкъщи яйца,картофи и домати не съм чувал да се произвеждат.

75

Таня

преди 1 година

Съпругът ми е софтуерен архитект за нидерландска компания и никога не е ходил в офис. В моята работа сме 50/50. Половината месец можеш да си хоум, но другата половина изискват да си в офиса и затова не се местим от Лозенец в някое райско кътче за сега.

74

Анонимен

преди 1 година

До 74 - Село? Не, благодаря! Вилна зона - ЙЕС! Лошото на селото е, че няма свястан работан ръка. Неможе да разполагам с бачките, гардинарките, готвачките и чистачките, така, както тава в София. Тма и в 2 през нша има кой да дойде! А с охранта е ЧУДО! Прекалено са им далеч колите и се изисква, да има хора постоянно, а това оскъпява МНОГО!

73

Анонимен

преди 1 година

Странно е наемът да е основният мотив. Да се живее в голям град е изнервящо и в крайна сметка вредно по много линии.

72

До 69

преди 1 година

Всичко живо бяга в къща до града. Включително и у нас. Преди 3 години взехме къща на 30км от София в супер район планински. Само млади съседи, работещи дистанционно. В селцето няма 1 необитаема къща- страшен кеф е. Не е за вярване, но е факт. КОВИД имаше и своите положителни страни- съживяване на българското село и то именно от топ платци на данъци у нас. Работя масово по швейцарски проекти и във Швейцария е същото положението. Всеки бяга в къща до града.

71

Иван

преди 1 година

До 66 - Да, предполагам, че е така!

70

Анонимен

преди 1 година

Време е Гемрания да е бедна ...

69

Анонимен

преди 1 година

От 66 - Ти не разбираш, пич! Според теб, само 12000 ли са се изнесли? Или че агенцията е покрила всичките (или голямата част) от изнасящите се? Стотици хиляди са и не спират.

68

Анонимен

преди 1 година

До ... - Ми гледай си животеца бе! И знай, че той ми принадлежи! Децата на пра-пра-внуците ти, ще работят по 100 часа на семица, за моите! Вискчо тове ще е мое! АХХАХА! Кръвта от сърцето ще ти изпия! Енда соттинка няма да имаш! С прилепнал з агръбнка стомах на колене ще се моолите! ХАХАХХХАХАХАХАХ

67

Анонимен

преди 1 година

Определено има голям раздвижване на пазара за имоти в малктие немски градове и предградията. Има поне 350 000 души, които се изнесоха от Берлин в последната година. Брат ми работи в същата таи имотна агенция и казва, че са пренатоварени. От 8 години не е имало такова чудо.

66

до 66

преди 1 година

Както си и мислех. Нищо не си схванал от написането. Кофти :)

65

...

преди 1 година

тука само някакви топ ком плексари пишат вместо да си гледат собствения животец дошли да коментират със злоба и малки мисли останалите. няма как всички да са еднакви с еднакъв старт и тн и тн. всеки да си се радва по неговия си начин на неговия живот и по- малко ненужни плюнки по другите