49

Анонимен

преди 1 година

Кадьиров е рьеститутката на Пьутин

48

adrg

преди 1 година

Скоро нищо няма да му помогне и да го скрие от възмездието!!! Пред гнева на народа му, тази армия от наемници няма да му помогне-защото след победната война за Украйна, чеченците сражаващи се там ще се завърнат с оръжие в Чечня и Кадирката ще си го получи!!! Винаги идва Видовден!!!

47

Барни Ръбъл

преди 1 година

Събрал се главорез с главореза и решили да направят банда от главорези.Това е толкоз просто и логично.

46

до 82

преди 1 година

Нали ти пиша-- смачквате запада и сте N 1....

45

до 82

преди 1 година

Аз така ги виждам нещата -- а ти като всеки кремълски рупор се изживяваш като трагичен герой който със последна надежда да завлече всичйки натиска копчето на ядрения чамадан .Като се знаете, че не можете да се изправите срещу запада къде сте тръгнали бе ? натискайте си копчето и не се мъчете и на *** във зопарка е ясно ,че ще ви изхвърлят от украинска територия със 500 000 убити . Следиш ли какъв военен парк се разтоварва от щатите във испания и другаде ,гледай свят ще ти се завие !

44

Анонимен

преди 1 година

До 81 Господин КадировИ как ще стане това ? Я ни светни нас непосветените от провинцията ? А за Русия не се безпокой. Тя не е решила не е унищожила и украйна и запада и даже скапана софия заедно с тебе

43

Господин Кадиров

преди 1 година

Съвсем скоро САЩ ще ви занули -- вагнер ще ги унищожат навсякъде където действат ,а отдените членове ще бъдат преследвани ! Досега вирееха на всякъде сакън да не се спречкат със страшната Русия ,сега обаче и Русия и всички нейни пройзводни ще бъдат приведени до състояние на безпомощност !За да не се случи това Русия трябва да победи запада !

42

На сликата

преди 1 година

Добрият,лошият и злият.

41

Надупена

преди 1 година

Армия от Кози

40

Анонимен

преди 1 година

Обади се ахмака неподготвен отново :)))

39

Анонимен

преди 1 година

Финалният абзац е покъртителен. Натрупващите се доказателства сочат, че авторът на публикацията има сериозен информатор в Кремъл. Сигурно ползва услугите на Димата Айфончофф.

38

Анонимен

преди 1 година

Кое е това доверено лице на Рамзан, на което чеченският лидер е казал, че е сключил негласен съюз с Пригожин? БайДжо съвсем официално заповяда на Зе-клоуна да вдига укропите в атака, а укропският лидер му отговори, че няма да удържа Артьомовск на всяка цена.

37

Анонимен

преди 1 година

Рамзан Кадиров Не е съюзник на президента Владимир Путин. Той ръководи Чечня, която е само един от общо 89 на брой субекти на Руската Федерация. Рамзан е пехотинецът на президента Владимир Путин.

36

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Много хубаво.Ще се запиша

35

Пророк

преди 1 година

Щом взеха да се делят на такива-онакива,работата май върви на разлъка.Скоро за чечеците не бяха писали новини.нещо поизчезнаха от фронта.А и от отстрешната страна,отдавна има украински ,,вагнер" само от чеченци.Работата в Грозни нещо взе да буксува,и нищо чудно пак да стане гражданска война.

34

Алекс

преди 1 година

Кадиров е следващия пътник след Жужака.Продаде се на руснаците и ще бъде наказан от чеченците.Едва ли ще доживее създаването на такава армия.

33

Анонимен

преди 1 година

Гледал си таратанци. Някой друг е гледал и ти е диктувал на ушенце какво да снесеш. Козел

32

Анонимен

преди 1 година

Цар Петър Велики, другарят Путин трябва да му отреже брадата! Като го обръснат, като Слави Трифонов, ще създаде частна военна компания Кукубенд.

31

Анонимен

преди 1 година

Доколкото знам и Газпром имат такава , може пък така да дойде разпада на Русия - ако достатъчно хора с армии си повярват че могат да вземат цялата власт - сигурен път към гражданска война .

30

Бах

преди 1 година

Тоя Вагнер, ейййй.. , почнаха вече да го клонират !