70

Предвиждам бъркотии

преди 1 година

Ако някой после се попишмани, ще има ли право да попълни нова декларация и да получи нов документ за самоличност? Ако ще има такива права, значи има възможност да се създаде голяма бъркотия. Някой може неколкократно да се възползва. Ако пък може само веднъж да попълни такава декларация, какво става тогава с правата на човека? Нали е възможно след време да реши, че ще се чувства по-комфортно, ако е с пола, даден му от природата? На 16 г. не винаги се взимат разумни решения.

69

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не ми е, *** те се наричат, както си искат, а че АЗ трябва да го наричан, както те си искат.

68

Анонимен

преди 1 година

Станишев и Йончева са и,,ЗА" един се е въздържал,а 2ма не са гласували. Йончева я направи Корни евродепутат.Няма децата ми да стават обратни зарад тия.

67

Анонимен

преди 1 година

"Проектът беше знаков за по-малкия партньор - радикално-лявата формация ..." - Странни ... Нашите радикално леви пращаха в затвора гейовете, а на лесбойките им правиха лоботомия ...

66

Анонимен

преди 1 година

А евродепутатите от ГЕРБ и те ли са гласували ЗА

65

Анонимен

преди 1 година

Тези искат да воюват с Русия.

64

Истината

преди 1 година

Всъщност познавам двама хомосексуалисти и двамата са възмутени от тия решения, а тия с проблемите в самоопределението са едни болни нещастници, които вместо помощ са вкарани в един измислен болезнен свят, където агонизират и се озлобявят, защото и те съзнателно или не знаят, че от мъж жена не става и обратно

63

Анонимен

преди 1 година

Рядко се среща такова единодушно мнение по темата в коментарите. Без спорове и кавги, значи поне по тоя въпрос сме единни, което е супер. Е - появили са се двама трима третополови дето са цъкали минуси, ама като цяло България е против.

62

Булка Шиндовица

преди 1 година

А Слабака как е гласувал, той щеше да мачка яко ненормалните си колеги, ама нещо зае позата с захват за палците :))) Всъщност още ли е евродепутат или пуши цигарки нейде на село

61

Хасан

преди 1 година

Пишете ме жена, искам да се пенсионирам на 62...

60

Зелен Демократ

преди 1 година

Респект и Поклон пред това решения, да продължаваме така , докато плебейчетата си намразят правата и се съгласят без съпротива на по нормален репресивен режим, тогава ги захапваме яко!

59

До 64

преди 1 година

Само Ангел Джамбазки е гласувал против, а Емил Радев се е въздържал.

58

Пеньо Мечкарски

преди 1 година

Планувал съм за 60 си рожден ден да се самоопределя за жена с топки и да получа право на по-ранно пенсиониране, освен това, ако жената продължи да издевателства над мен, да ме кара да свърша един куп мъжка работа и накрая да вика-"Къв мъж си ти" , ще си сменя пола на хартия и ще си гледам кефа, а мрънкала- позовавам се за насилие срещу жените по Истанбулската конвенция и право в кауша да ходи вещицата!

57

Анонимен

преди 1 година

От ден на ден става все по хубаво. :-) Какъв прогрес, какъва истинска демокрация.

56

Анонимен

преди 1 година

Знае ли някой Българските евродепутати как са гласували??

55

Анонимен

преди 1 година

Нещо не е наред с този ЕС.Неще да се разпада,а така ми се иска. Тази педофилия неискам да я приемам.Как така ще ни правят една държава ба отделни области, та ние сме различни народи с различни ценностна система.Аз държа на семейството.Къде отиваме??За това ли са се носели дедите ни?

54

Анонимен

преди 1 година

Здравейте, приятели,Вчера със 469 гласа "за", 104 "против" и 55 "въздържал се" Европейският парламент прие резолюция призоваваща Съвета на ЕС да ратифицира Истанбулската конвенция. Европейският съд реши, че ЕС може да я ратифицира без съгласието на всички държави-членки. Процедурата изисква подкрепата на 2/3 от страните-членки, каквато Съветът очаква да събере. Освен България, Чехия, Унгария, Латвия, Литва и Словакия също не са я ратифицирали.ХОРА, ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА, ДА СПАСИМ ДЕЦАТА НА Б-Я

53

Анонимен

преди 1 година

Влиза един чиляк в бара и поръчва двойна водкка, изпива я набързо и поръчва втора двойна... Хванал се е за челото пие и гледа надолу, изпива и поръчва трета двойна.На бармана му става жал и пита:"Кво става бе приятел?" А оня отговаря"Ами сина ми си има гадже-днес ни запозна"...."Ами браво на момчето бре-вече е мъж!!" А завалията отвръща "Гаджето му се казва Иван...."

52

Анонимен

преди 1 година

Е сега ше стане манжа с грозге. По далече от испанците че ше ни напълнят с въшки и спин.

51

Анонимен

преди 1 година

Има си и добра страна: ако удариш жена, обаче кажеш, че се самоопределяш като жена, тогава няма да могат да ти пискат, че малтретираш жени.