96

Жиката

преди 1 година

Америка изби индианците.

95

Анонимен

преди 1 година

"Ние не можем да кажем, че това е само Путин. Цялото руско общество е проядено от молци. В същност ние говорим за спасяването на света от въшkи. Ние сме длъжни да избавим света от тази чyма". заяви по ефира на латвийската телевизиа DelfiTV журналистът Армандс Пуче.

94

Анонимен

преди 1 година

Журналистът Сеймор Херш получава наградата Пулицър за разследването на клането в Май Лай. Жените в Май Лай са били групово изнасилени от американските войници, дори и 12 годишни момичета, а после телата им са били разчленени. 1968 г. Няколко десетки американски войници избиват цялото село, около 500 души, невъоръжени. Нито един американец не се е противопоставил на клането. После са съдени от военен съд, но президента Никсън ги помилва.

93

Анонимен

преди 1 година

За прочистването на рашисткото зловредно влияние в България съм готов да понеса всичко!

92

До 88

преди 1 година

ВЯРНО Е, ЧЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ФРАНЦИЯ ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА ГЕРМАНИЯ НА 3. 09. 1939ГОД., НО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ РЕАЛНИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ. СЪДБАТА НА ПОЛША СЕ РЕШАВА НА 17.09. 1939 ГОД., КОГАТО Е НАПАДНАТА НА ИЗТОК ОТ СССР. СЪВЕТСКИ ВОЙСКИ И НАЦИСТИ СА ИМАЛИ ОБЩ ПАРАД В ЛВОВ.

91

Краят на Бандера

преди 1 година

Накрая укройнците(неонацисти,фашисти,дяволски изчадия) ще бъдат линчувани и преследвани по целия свят заради това дето се опитват да причинят на целия свят!!

90

Анонимен

преди 1 година

Добре де, нали Путин ги нападна, защото САЩ ги били въоръжили да нападнат Русия? Къде са тези оръжия, заради които Русия нападна Украйна?

89

Zеленски

преди 1 година

Ами още 55.000 подписа и танковете може да обърнат дулата..

88

до 92

преди 1 година

Реването си е реване, ама разгромът си е разгром. Скоро самите руски войници ще започната да се молят на запада да въоръжи Украйна, че да се свършва с тоя ад. Колкото по-скоро това стане, толкова по-добре и за украинския и за руския народ. Щом и без западните оръжия удържаха толкова, значи никога няма да бъдат победени.

87

Възражданец

преди 1 година

Настоявам запада да спре въоръжаването на Украйна! Не позволявам Леопарди да отиват да избиват братя руси!

86

До 87

преди 1 година

А аз чаках, чаках и още чакам Киев и Одеса да паднат, да се чуе, че рашковцете са стигнали до границата на Полша, но ми се изчака чакането и се отказах. 12 месеца на очакване и нищо накрая. По-добре да чакам пришествието на Йехова, отколкото победата на Русия.

85

до Българин

преди 1 година

Добре де, тогава кой попилява руската армия там? Може и никога преди да не са съществували, но вече съществуват и историята им започва епично - с разгром на Империята на злото.

84

Гошо

преди 1 година

До Анонимен24На 3ти септеври 1939, Франция и Великобритания обявяват война на Германия ,а не обратното ,ама от пропаганда и евроатлантически ценности си се така задръстил

83

85

преди 1 година

ХАХАХА - Айдяяя на минусти! Вижте сега, пичуе ... Работата беше, че по-нашите медии се говореше, как Русия, едва ли не, щяла се напъне, да пръдне, да падне и да умре. И като гледаш икономическтие показатели - ами изглеждаше, че ще се случи. Че ще свърщат парите, че ще има бунтове в Москва и не знам си кво, че ще имм свърат танове и патрони, преди да им свършат и малкото войници ... И чаках аз ... март, април, ни, август ... до януари 2023-а чакаха и ПАК не се случи!

82

Българин

преди 1 година

Украйна е като Македония, всичко и е измислено ! Те не съществуват.

81

Анонимен

преди 1 година

И да запомните - Май месецсвършват снарядите на Русия, но тя вероятно ще фалира до април .... 2022-а година, обаче! То и аз вярвах, ама ...

80

Анонимен

преди 1 година

500 000 хиляди от 80 милиона. Горе-долу под 1%. Добра подкрепа

79

От 77

преди 1 година

ХАХАХАХ- КО ве! Наби минуса КИ КВА СТАНА УЕ ЕЙ1

78

Анонимен

преди 1 година

500 танка, 200 самолета, стотина милиарда, ако може, до края на Януари ... ха ха ха ... Мощна Еврпа, нещо ... спадна.

77

справедлив

преди 1 година

Защо трябва да се дава оръжие на укропитеците ,които избиваха 12 години мирни руснаци?Ус.срайна не е нито член на НАТО ,нито на ЕС.А уж НАТО бил отбранителен съюз.Оказва се ,че НАТО е краварско оръжие срещу Русия.Цената на войната я плащат евроГейците , а ФАЩ трупат милиарди на наш гръб.