77

Анонимен

преди 1 година

Няма контролни органи,за това има спекула.Големите магазини корумпират проверяващите и всичко приключва до там.От производителя до крайния клиент не трябва да има повече от 30% надценка,това трябва да следят папагалите,а не да вземат под масата.

76

Анонимен

преди 1 година

Май трябва да въведем кубинското песо.

75

Анонимен

преди 1 година

И какво като купуваме яйца "Фаберже" - отровни ли са.

74

Ъъъ

преди 1 година

НЯМАМЕ КЗП!!! Още в първата ми кореспонденция с КЗП ми върнаха Писмо по пощата, в което пишеше нали знаете че ние не сме орган който решава спорове и налага глоби и не можем да вземем странаВикам моляяяяя? Още в първата ми кореспонденция ми казвате, че не можете да свършите работата за която ви плащаме? Още в първата кореспонденция?

73

Анонимен

преди 1 година

Вещица...:((

72

Анонимен

преди 1 година

Тая защо беше в парламента да се нагуши а сега хлопа

71

Анонимен

преди 1 година

Радев е изпаднал в зимен сън и правителството му също спи, затова има спекула.

70

Анонимен

преди 1 година

Изнесоха парите на България, сега разсъждават кво било и що било. Да не би българския народ да е гласувал помощите за Украйна и издръжката по 40лв на украинец? Да не би българския народ да е гласувал купуването на милиони ваксини? Сега тези, които ни разкатаха фамилиите трябва да изгният в затвора, парите ги пиши бегали, няма връщане назад.

69

Анонимен

преди 1 година

Това, дето тая жена го казва, ние тук го нищим от една година. Нищо ново под слънцето. Чакам някой високоплатен политик да излезе с конкретни решения за сваляне на цените и да си заслужи заплатата. Всичко друго бля бля не ме интересува.

68

Анонимен

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 Защото са ни сложили и топлинни счетоводители, и мобилни оператори, които уж се конкурират, но всъщност поддържат тук цени, по-високи от европейските. Имаме си идруги дружества монополисти. В такава среда най виреят прекупвачите. Помниш ли, че преди повече от 20 години имаше едно запитване относно цената на ябълките. Български вече почти нямаше. Турските влизаха тук на Капитан-Андреево на цена 40 лв/кг (според тогавашните пари), а в София струваха 2000 лв/кг.

67

Въпроска ?

преди 1 година

A какво каза госпожа Зайкова за еврото и лева ? Все пак тя не говори само за яйцата , нали ?!

66

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Е,това е нелепо,госпожа Зайкова ! Нищо не оправдава разлика от цели 3 пъти по-висока от изкупната цена на млякото.За чий са ни на нас Българите прекупвачи? Хайде обяснете ни що за простотия е да има прекупвачи,щом същите не полагат никакъв труд в произвидството! Прекупвачеството и лихварството са първоразрушителни за всяка държава.Искам производителите да си продават стоката директно на потребителите.Това е положението!

65

Яйца Фаберже!

преди 1 година

Този път баба Зайка каза нещо много на място!

64

Анонимен

преди 1 година

Яйцата са български и струват стотинки във Варна, не знам как е по селата, там сигурно ги изнудват :)))

63

Амиии

преди 1 година

Да се дават общински фирмени магазини на производителите на преференциален наем - това ще натисне веригите.

62

ПП

преди 1 година

Честита промяна!

61

Купувайте яйца

преди 1 година

Обаче, опре ли ви яйцето до дупето, вижте яйцата дали не са две.

60

Анонимен

преди 1 година

Ако започнат да горят магазините на картела цените ще паднат със 100 %.

59

Анонимен

преди 1 година

Смешна история, група нагли търгаши са се усетили след короната, че някои неща могат да си ги повишават на воля понеже хората без тях не могат и явно на еврогееца не му и е скъпо след като продължава да купува и да се презапасява. Ако поне малко разбираше от икономика щеше да спре за седмица две да купува и всичко щеше да се намести.

58

Анонимен

преди 1 година

А на Германия кой и разпродаде индустрията за стотинки, защото и там и яйцата и всичко поскъпва?