62

Анонимен

преди 1 година

Аномалията е ясна като бял ден: народът има рекордни спестявания и е склонен да плаща всякаква цена за всичко, за да си държи предишния стандарт. За бога братя КУПУВАЙТЕ!!! Нал тъй? Или този който беше казал обратното го сритахте като мръсно коте. Сега ясна ли ви е причината за аномалията? ПС и да не забравите пак за същите да си гласувате!

61

Аз видях

преди 1 година

В Фантастико цените са чудовищно високи а качеството ниско и лошо,внимавайте.

60

Лозар

преди 1 година

Този човек отново върна Красимир Коев, изпълнителен директор ан агенцията по лозата и виното; този който през 1989 г. когато е бил едва на 18 г. е станал верен агент на ДС с името "Зорге".

59

Комунист

преди 1 година

Гледам агонията на тези, които избраха демокрацията и тържествувам наум.

58

Тук?!

преди 1 година

Б белите страни се бойкотират спекулантите,обикалят пред входа хора с плакати и призовават дане се влиза в магазина.Гледали сме подобни протести в нормални страни.

57

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха големите вериги, как щяхте да грабите тоалетна хартия и олио?

56

Да ама Не

преди 1 година

До 59,приятел тук е България ти му казваш не купувайте от там ,а стадото се юрва точно от там да купува.И спекулантите знаят че няма гражданско общество у нас,и грабят.

55

Тоби

преди 1 година

До До РешениеПросто не сме задружни,ама никак!Това е..

54

Народе

преди 1 година

Фантастико,Била,Кауфланд, Лидл,хора спрете да купувате скъпите стоки от тези спекуланти.

53

До Решение

преди 1 година

А защо трябва да чакаме нещо да направи държавата? Не можем ли ние нещо да направим? Примерно организирано да не стъпваме във веригата Х за седмица. Дали няма да клекнат цените във веригата Х, а след това и в останалите?

52

Факт

преди 1 година

Държавата е безсилна срещу спекулантите от големите вериги който грабят народа.Само самите хора могат да накажат спекулантите....

51

Анонимен

преди 1 година

Трябват закони против изхвърлянето на храната, също така онлайн платформа поддържана от държавата където производителите могат директно да си продават като си взимат нормална печалба. Иначе веригите са също като мобилните оператори, наговорили са се и единственото което правят в момента е всяка седмица въртят едни и същи стоки на промоция.

50

Тоби

преди 1 година

Знаете го,и го казвате,но нищо не правите,за да се промени!!

49

шопендар

преди 1 година

ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ СА АНОМАЛИИТЕ В УПРАВНИЦИТЕ НИ.,КОИТО НИ БАЛАМОСВАТ ЧЕ ПРАВЯТ НЕЩО ЗА НАРОДА.ИСТНАТА Е ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНФЛАЦИЯТА СИ ВРЪЗВАТ БЮДЖЕТА,А НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ.АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НЕГРАМОТНИЦИ ЩЕ ФАЛИРАМЕ ПРЕДИ ДА ВИДИМ КАК ИЗГЛЕЖДА БГ ЕВРО

48

Д

преди 1 година

Когато и последният прокажен комунист отиде да се пържи в ада, тогава ще се оправи България! Единственото хубаво нещо в момента в България е високата смъртност на увредени ментално и генетично от комунизма.

47

1243

преди 1 година

До Анонимен...Това какви са твоите лични намерения не означава,че съм написал "големи глупости",а само колко ти е капацитета.

46

Решение

преди 1 година

Решението е държавни магазини, където се продава най-необходимото с много малка надценка. Това мляко, което излиза 1.30 от производителя го пускат на 1.50 и гледай какво става. Правено е в много държави. Този не може да се сети за такова решение, понеже е част от статуквото.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49-Много правилно си го е написал даже.Големите вериги не са български.Печалбата им източва финансовия ресурс на България.

44

Анонимен

преди 1 година

До 1234 - големи глупости си написал! Нямам намерение да събарям "големите" вериги и да купувам мизерни стоки от квартални магазинчета!

43

Анонимен

преди 1 година

пъргавите "търговци", вероятно и всякакви други по веригата на доставки ловят плячка в мътно време! Стрижат безскрупулно наред. Предлагат и "референдуми" та объркването да е пълно! По-аналитичните хора, разбрали как стоят нещата, отдавна са преминали на евро и притежават по-голямо спокойствие! Мотайте се, мотайте се! Мошениците кроят шапки за всеки, който падне!