381

Русофил

преди 1 година

До Евроатлантик Не! Грешиш! Путин ще е новият Петър Велики! Слава на демографския колапс на славяните в Русия за сметка на централно-азиатски мюсюлмански мигранти. Слава на семейните ценности въпреки, че Русия е първа по разводи! Слава на дисциплината и морала въпреки, че Русия е първа по смъртни случаи от свръхдоза! Слава на православните ценности и крещящите Алах Акбар чеченци в Украйна! Слава на християнството и подлото руско предателство срещу Армения!

380

Евроатлантик

преди 1 година

Аз си мисля, че Зеленски ще бъде новият Чърчил! Слава на Евроатлантическите ценности, слава на педофилията, слава на мъжката любов, слава на расовото смешение и заплождането на бели жени от араби и африканци, слава на подмяната на месото с червеи и скакалци, слава на абортите, слава Украiни! И да се ваксинирате! Ваксините спасяват!

379

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 427. А войничетата на Путин защо не издържат? Кажи бе , льольо.

378

Анонимен

преди 1 година

Не издържа той, а горките войничета. Той само наблюдава от бункера и пълни джоба.

377

ДА

преди 1 година

Тоя зеления,така и не разбра каква пионка е в ръцете на "запада"!!

376

Анонимен

преди 1 година

Представям си Зеленски с какви конпромати държи изкъсо американците и по точно техния лидер че вече цяла година води война от негово име и пари.

375

Анонимен

преди 1 година

Представям си нашите евроатлантици дето дават оръжия с хъс и заплахи как биха изглеждали на фронта. Те са страхливци.

374

Анонимен

преди 1 година

До "Украйна в момента..." ти изобщо българин ли си славиш чужда страна все едно е спортно състезание. Това е предателство спрям о България няма какво друго да е недопустимо е !

373

Анонимен

преди 1 година

Отговор. Нито един евроатлантик политик не е на фронта. Но западните бойни единици техника се пилотират от западни военни не са само наемници има жива сила.

372

До 408

преди 1 година

А някой познава ли евроатлантик защитник на Украйна който на фронта ?

371

Kon

преди 1 година

Toni e politicheski trup. Galko za dargavata. Eb.i man😎

370

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя още колко време една цяла държава ще се издържа от помощи от САЩ и ЕС?

369

Gogo

преди 1 година

Oda ot Vasileva-smyah, da se cherish kogo da pustosvash

368

Анонимен

преди 1 година

Украйна в момента е единствената сериозна преграда между Европа и руския варварски фашизъм.. Естествено, че европейците и САЩ ще помагат на украинците, защото в противен случай те... ще трябва да воюват . Затова и Киев ще получи почти всичко, което поиска... Слава и победа на Украйна!

367

OMG_Lucker

преди 1 година

Естествено, че това е статия на г-жа Василева, няма да й пиша първото име, че трият ;) Ся, колкото и да се опитвате да изкарате войната да е на Путин срещу Зеленски- то няма такова нещо. Нито Зеленски се сражава на фронта, нито пък ако Путин се махне то войната няма да спре. Напротив, четете малко и ще знаете, че тези под него са доста по брутални и по- радикално настроени.

366

в крайна сметка

преди 1 година

няма значение колко ще издържи, накрая ще рухне и той и цялата му държавица

365

:-)

преди 1 година

натонацистотолераста мод е изтрил сто коментара и са останали само щатните глупации

364

прозрение

преди 1 година

Ако Украйна С ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ НА зЕЛЕНСКИ беше проруска, с тоя режим, западът моментално щеше да обяви независимост на Донбас както в Косово.

363

Анонимен

преди 1 година

Зеленски няма избор защото ако не се отбранява режима в Москва ще го довърши с чук заради неспазване на Минските споразумения и геноцидът над руснаците в Донбас и Луганск.

362

Pesho

преди 1 година

Просия си е мизерно бл ато от стотици години. Явно такова и ще си остане.