131

Анонимен

преди 1 година

"Западът не произвежда достатъчно муниции, за да задоволи нуждите на украинската армия." М да ,иначе ,"запада" не участва във войната и Русия не се "бие" със "запада" а само с Украйна ......

130

Анонимен

преди 1 година

Украински политически Telegram канали съобщават,че последните ракетни удари на руската армия са главно по военни цели,а ударите по критична инфраструктура са целеви. Тази нощ бяха поразени два екипажа на ПВО и няколко оръжейни склада,успяхме да свалим само няколко ракети и 5 БПЛА. Фактът,че руските дронове и ракети почти безпрепятствено поразяват военни цели означава,че те са получили индикация за координатите.Съответно трябва да се предполага наличието на сериозни комуникации под прикритие или точни сателитни изображения,което не беше така преди.

129

Анонимен

преди 1 година

Гинеколог зад волана.Урсула фон дер Лайен каза:"Версията за участието на САЩ в саботаж на газопроводи(Северен поток 1 и 2)ни изглежда абсурдна.През всичките години на съществуване на Америка не е установен и потвърден нито един факт на нарушение на международното право или действия извън рамките на международното право.Безупречната репутация на американската държава ни позволява да не разглеждаме тази версия."Пропаганда за тези, които са напълно откъснати от този свят.Международните терористи никога не са нарушавали международното право?

128

Анонимен

преди 1 година

Угледар и околностите:Сложна е обстановката в посока Угледар. На фона на тежки боеве в предградията фашистката *** се опитват да извършат контраатаки, публикувайки нови видеоклипове с руски военопленници. ВС на РФ нанасят постоянни удари с оръдейната си артилерия, използва се ТОС "Солнцепек". И3MeTTa разпространи два видеоклипа от унищожаването на руски тежки огнехвъргачни системи. И3MeTTa събира резерви.Както се казва всичко в тази посока е "стабилно напрегнато".Запорожие:Водят се предимно взаимни артилерийски обстрели. Регистрирано е пристигането на нова *** от Кривой Рог в Запорожие.

127

Анонимен

преди 1 година

Тази нощ беше извършена необичайна ракетна атака срещу Украйна.Пускът е извършен от корабите на ВМФ на Русия,цяла Украйна е обхваната от въздушна тревога,взривове гърмят в редица региони-Лвов,Полтава,Одеса,Суми,Днепропетровск и др. Украински източници съобщиха,че повечето от ракетите се предполага,че са били примамки за откриване на ПВО.Руски източници съобщават,че преди ракетите да излетят е имало нападение от БПЛА-камикадзе Геран-2,а самите ракети вече са поразили идентифицираната ПВО на фашистката ***.

126

Анонимен

преди 1 година

До 133 - 120 млрд. долара отделиха за Украина, това имах в предвид

125

Анонимен

преди 1 година

Но Зеленски каза,че защитата на Бахмут позволява да се подготвим за пролетното контранастъпление.Фюрерът започна да играе медийни игри с неговият "форт Бахмут" без да се съобразява със защитниците там. В близко бъдеще Зеленски ще получи по-ясни сигнали и ще се съгласи на отстъпление.Дано да не е късно тогава вече.

124

Анонимен

преди 1 година

ВСУ не мислят да напускат,има боеве за всеки метър.Бойците на ЧВК Вагнер нямат излишни боеприпаси.Като цяло ситуацията не е от най-лесните,но инициативата е на страната на оркестъра.Бахмут:Зеленски срещу САЩ и Залужни.Американците чрез The Washington Post изпратиха още едно послание на Зеленски-не можете едновременно да държите Бахмут и да се подготвяте за пролетното контранастъпление,което толкова желаят както в Украйна,така и в Белия дом.Залужни също е против запазването на Бахмут с цената на големи загуби и за изтегляне при запазване на резерви.

123

Анонимен

преди 1 година

"Блумберг" оцениха пораженията от земетресенията в Турция на 86 млрд долара. Западът, от миналия февруари до сега, отдели 120 млрд долара! Ето каква е ситуацията......

122

Анонимен

преди 1 година

Бахмутско:Ситуацията в Парасковиевка е доста сложна. Инициативата принадлежи на Вагнерите, но фашистката *** няма да се откаже-действат умело,управлението на и3MeTTa не греши.Руснаците надиграват и3MeTTa с опит и скорост на атаките.Магистралата Славянск-Артемовск в района на Красная гора е под огневия контрол на ЧВК Вагнер,но фашистката *** прокарват ново "трасе" за осигуряване на доставка-през нивите(юруш бакалъм).Групировката на и3MeTTa в района на Бахмут е около 40-50 хиляди.

121

Анонимен

преди 1 година

Донецки фронт. В Маринка продължават боевете в района на проспект Дружби. Въоръжените сили на РФ действат южно и северно от града, изтласквайки фашистката *** с десант и унищожавайки наблюдателни постове на и3MeTTa. Водят се тежки и ожесточени битки. От самия град не e останало много.

120

j

преди 1 година

не че нещо, ама как звучи..... за една година война , складовете с оръжие в западна европа се изпразниха :) и резултатът е назадоволителен...., демек всичко що отиде в Украйна бива унищожавано.Надявам се, всички *** да разберат, че да водиш война срещу Русия изобщо не е лесна работа. Също и мокрите сънища, че видиш ли нато щяло да унищожи Русия само с щракване на пръсти :) Въпросът е, що не го направи до сега?:) Отговорът е, ***- щот' не може Иначе, всеки може да си бленува....

119

Анонимен

преди 1 година

Заклевам се по голяма *** никога не са управлявали ЕС , тия си нямат никаква представа с кого се занимават в момента, не им пука за Уркуния , единственото което правят е да подскачат като пинчери ръмжащи и лаещи около ротвайлер !!!!

118

Западът

преди 1 година

тихинко започна да се усеща, че приятелите от америка лекинко го прекараха - гръмнаха му газопровода и му продадоха 3 пъти по-скъп газ, накараха го да си подарява оръжията, а те си напълниха военнопромишлиения комплекс със милиарди долари, набутаха в Европа ГМО то си и затова сега вдигат рамене и казват няма... като няма кинти няма... нищо лично - просто бизнес.

117

пентагона не се бие-

преди 1 година

-- като тия ! Щатите ще установят за няколко часа пълно въздушно господство онези ц-300, 400 ще ги унищожат за нула време след това армията им няма спиранеруската войска със хиляди ще се предават само като чуят апачите всичката им руска железария ще дими спомнете си ирак какви конвой изгорени ,а до тях някой оживял войник не знае къде е ! И Путин си мисли ,че се бие със нато щото украинците имали 15-химарса уж от кгб ,ама и представа си няма какво може пентагона ,то и за това е толкова ербап

116

Анонимен

преди 1 година

Америка произвежда достатъчно, ама за пари. Европа подарява под вещото ръководство на Америка

115

r3v0lv3r

преди 1 година

До До 132 Германия нямала суровини ? Я, се замисли колко суровини са имали ВСВ и какво огромно производство са имали, се усети, че в момента могат да взимат суровини от цял свят. При желание, германците могат да заринат фронтът с амониции.

114

Пентагона не се бие-

преди 1 година

-- стрели и лъкове ! Те са 50 г напред във воденето на една война ,аз това не мога да разбера пишете за руската армия ,а пред вас е една войска от 42 г. Артирелиска подготовка и идват със ура като се стремят да удавят противника със собствената си кръв ! Щатите те захващат със томаховките идват невидими бомбардировачи унищожават ти самолетите идват хеликоптери и изтребитили а отдолу хиляди абрахамси и направо унищожават каквато и сила да е останала тая руска армия се е разпуснала сама от ужас

113

Анонимен

преди 1 година

Няма с какво друго да изнудват.

112

Buba

преди 1 година

дано не произвежда, дано прозвежда смислени неща, не оръжие, които убиват и дано връзумят най-накрая укрите да приемат някакви компромиси в името на мира и спирането на тази ужасна войа.