37

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

ТЪЙ ТЪЙ ... СВИЙТЕ ИМ СЪРМИТЕ. АЛЧНИ ТЪГОВЦИ !

36

Ха ха

преди 1 година

Царско олио сигурно производител е фирма на ндсв или наследниците от герб

35

Гошо

преди 1 година

Магазин Болеро не е никаква голяма търговска верига

34

Браво

преди 1 година

Радев поне прави нещо за хората за разлика от останалитеДругите ги вьлнува само украйна украинците да си гласуват за тях

33

До 31

преди 1 година

Сакън,не думай,докато и нея не са я повишили.

32

Анонимен

преди 1 година

А не могат ли поне веднъж седмично да правят проверки с тайни клиенти,а трябва да чакаме само акции,най-често с теч на информация и накрая веригите чисти като изворна водица.

31

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица си дойдох за няколко дни в България и установих, че цените са страшно надути спрямо тези в Германия. Исках да си купя ножчета за бръснене жилет 8 бр. и като видях, че струват 53,99 лв. лошо ми стана и не купих. Да не съм луд да си давам парите на алчните спекуланти. В Германия същите са 12,50 евро. И не е само това, в България цените са 200% надути. Защо няма контрол, къде е държавата?

30

От хората

преди 1 година

До 31- Майтапчия, ами при високите цени намаля консумацията ,от там и .....

29

истина стане пишете

преди 1 година

Глобите при открити нарушения достигат до 50 000 лева.

28

Анонимен

преди 1 година

Пък ние си мислехме, че почвали проверки за качеството на продуктите след като се доказа двойния стандарт за качество спрямо "колективния Запад".

27

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам че всичко е поскъпнало цените растат.Но една цена остава твърда и непроменена а именно цената за ползване на тоалетна.Цената не я пипат и това е добре за народа за да може кротко и спокойно да си върши работата.Там няма инфлация тоест от там излиза инфлацията.

26

Ало мама

преди 1 година

Вижте цените от производител/дистрибутор към веригите. 30% надценка, 10% логистика. 15% маркетинг, и ето станали 55% + някоя друга брошура. Не се правете на луди, ами вземете им проверете нещата.

25

Анонимен

преди 1 година

А досега защо нямаше никакви проверки и спекулантите си правят каквото си искат? Или пак се опитвате да заблуждавате народа?

24

Анонимен

преди 1 година

продават "Царско олио", на което не пише кой е производител... това законно ли е и ако е отровно, кой ще носи отговорността?

23

Анонимен

преди 1 година

тези проверки не трябва ли да са без предупреждение?... то сега няма да открият нищо и след проверката, пак по старому

22

Watch

преди 1 година

файда никва!!! ще бутнат някой лев на проверяващите и готово- цените са реални и няма спекули!!

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Високите цени не идвали от веригите ли? Тогава как правят 40% намаление? Продават си с яка надценка. За да има 40% намаление на нещо това значи че е увеличено с повече от 40% защото намалението се води от по-скъпата цена.

20

аззз

преди 1 година

Вчера ходих в Кауфланд да се разправям.За едни холидейки ме бяха излъгали с 7 лв.Нащракали ми някакви бисквити,които изобщо не съм купила.Та промрцията ми излезе цяла вечер разправии,но ми върнаха парите в крайна сметка!Това са промоциите в България-трябва човек да следи какво са му маркирали,че иначе -УЖАС!

19

Баш башлията

преди 1 година

Спрете да купувате 1 -2 месеца стоки със завишени цени ,няма да умрете от глад !Да ги изхвърлят да видим как ще е

18

1234

преди 1 година

Вчера имаше интервю с директора на фирма за яйца Зора,Добрич. Човекът ясно каза-от нас яйцето излиза на около 30 ст.. Същите на Била са 70ст.. Какво има да говорим!