28

Христо Христов

преди 1 година

"Вън от ЕС и НАТО" са ми фаворити като лозунг... но трябва да включат в програмата си задължителна мобилизация на ВСИЧКИ европеидни про'с'таци гласуващи за ДБ, ПП, ГЕРБ, БСП и тнт....

27

Майната ви....

преди 1 година

Нуждата от нова левица отдавна била назрява ...! Баси мамата. Ни е се готвим да ги изхвърлим изобщо от политическия живот.Техния Бог е Путин , убиеца на 21-ви век.Да ги смачкаме като *** на изборите.

26

баба мара

преди 1 година

в българия няма ляво отдавна нинова е внедерена от костов в бсп да я унищожисдс в коалиция с милиционерите от герб позор те не разбраха че трябват новилица в листите до два мандата в нс и капиталистите вън да помагат отстраниниска изб активност избори до дупка няма друго спасение срещу тази наглост ибезочие

25

опетков

преди 1 година

До ф Като резултат на следващите избори няма да го изберат. Освен това строителството не зависи от кмета.

24

Анонимен

преди 1 година

Напълно излишни избори.

23

Анонимен

преди 1 година

КЪМ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ПАРТИИТЕ: БИВШИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПАРТИИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ПОКАЗАХА ИМПОТЕНТНОСТТА СИ ДА РАЗРЕШАВАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ ПОРАДИ АМОРТИЗАЦИЯ. ПРЕПОРЪЧВАМ КАТО ГЛАСУВАТЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ НЕ СТАРИТЕ МУЦУНИ КАТО ВОДАЧИ НА ЛИСТИТЕ,А ТРЕТИТЕ, ПЕТИТЕ ИЛИ N-ТИТЕ!!!

22

Дърта, но се озърта

преди 1 година

Сега медец и половина Мая Общата ще има възможност да писка по медиите. После пак ще гледа заседанията на парламента само, когато ги излъчват по ТВ. Единственото, което ще постигнат е разпиляване на вота, което означава наливане в крайните проценти на големите партии.

21

Анонимен

преди 1 година

Едни и същи лица 30 години , няма как да стане .Дори да има нови лица , старите стоят зад тях . Много по добре е да дойде някой от Америка , Русия или Турция и да си управлява територията

20

Анонимен

преди 1 година

За стари костюми и стари чанти пъркали столовете на народното събрание по 2 4-5 и повече мандата не гласувам. На нови "кирчовци "също. Всичките драпат за власт и пари и стари и нови костюмари от които никаква полза нема.

19

Така или иначе

преди 1 година

На изборите ГЕРБ ще ви отнесе като бързия влак цинкова кофа на релсите....

18

Анонимен

преди 1 година

Дали са стари некадърни и лакоми муцуни или нови такива, няма никакво значение. Киро, Асан, Слави и всички останали ни го показаха нагледно. Въобще, цялата политическа "класа" в БГ, и не само тук, е за смяна. Гледайте Байдън и си правете изводите.

17

София

преди 1 година

Не, мерси, предпочитам да не гласувам за нови бардаци със стари крви. Дори и това да означава наказателен вот от моя страна. Всички видехме кво става - жълтопаветната либерастия, уж умни, уж красиви, уж можещи, хвърлиха страната в неописуем хаос, от който все още не можем да се съвземем. Но пък и те по един друг тертип, обичат да обвиняват другите за собствените им неудачи.

16

ф

преди 1 година

Сега видяхте ли защо корупцията е толкова опасно нещо? Писаха за един турски кмет на едно малко градче, което се намира на самия епицентър на земетресението - там има 0 жертви. Нула! И това е само защото кмета не е бил корумпиран и следял драконовски за качествено строителство. Нещата стават, ама такива хора от къде да ги намериш след цялата плява?!

15

перко

преди 1 година

Какво да се прави? На старите чанти им сложили нови дръжки, но чантите продънени!

14

Анонимен

преди 1 година

Моля ви , закривайте държавата . Нека някой от чужбина да идва да управлява

13

кво да говорим

преди 1 година

Видиш ли някой ,че се тика в политиката,значи е тръгнал да краде!

12

Анонимен

преди 1 година

Да бе нова дреха, със същите *** на цигари костюмчета са си! Нали се вижда че даже не ги носят на химическо!

11

северозапад

преди 1 година

Каквито и да се пишат тия ,леви, десни всички са като вълк в овче стадо .

10

Анонимен

преди 1 година

Да си припомним стария виц за публичния дом- какво трябва да се смени леглата или "персонала"! България в момента е на същото положение -смяна на политиците!

9

GD

преди 1 година

Трябва да се въведе мандатност за депутатите. Повече от 2 пъти да не може да си депутат ! Тези ги видяхме ,че за нищо не стават.Партиите бутат едни и същи хора напред , а горкия избирател ги узаконява защото няма избор. Конституцията ни е такава.