40

До фена на Путин

преди 1 година

Пиши че си фен на Путин, не на Вики Джъстис. Всички искаме режима на Путин да победи. И най-после и България да стане република на Русия. Пак да има вечна дружба и да има руска "свобода", руска демокрация и руски човешки права. И руски рубли. Руски москвич и т,н, на всеки километър...до края на света, когат джуджето реши, че не му се живее вече и да ни пусне ядрена бомба.

39

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛИТЕ КЪМ КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЕЛЕНЕ ИЛИ В ГРОБИЩАТА ТАКА СЕ ПРАВИ!!!!

38

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До poskitt Западните "Б Ъ Л В О Ч И" си въобразяват, че всеки им вярва безусловно, като "О В Ц Е". Всъщност така е. Техния индоктриниран народ изпълнява. Не могат обаче да си представят, как е възможно, да има хора с различно виждане и мислене от тях. Те просто не виждат и не мислят очевидно, а изпълняват програма като "РОБОТ ЗОМБИ".

37

Анонимен

преди 1 година

предателите получават заслуженото

36

do 38

преди 1 година

Всеки, който е против война, убийства и ограничаване на човешка свобода е достоен за уважение. В съвременното общество липсата на кураж е основен проблем в много диктаторски държани. Включително и в България. Много хора гласуват за Герб, страхувайки се да не загубят работата си. Това е пример за мизерното ни разбиране за живота. Твоето мнение също е такъв пример.

35

poskitt

преди 1 година

Instagram е баннат в Русия. Заключена вкъщи с гривна, но ББС успява да я интервюира и да види татуса на крака. Даааааа

34

Анонимен

преди 1 година

Уникална държава, сигурен съм че всеки си мечтае да живее там.

33

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Страната то е във война, а ти публикуваш срещу страната си. Пак че не са я утепали на място.

32

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тази е извънредно смела. Хем под домашен арест, хем кореспондира с ВВС. Ако не е разговаряла с тях, как имат тази информация? Може би от щатските шпионски сателити? Те с един балон не се справиха горките.

31

питанка

преди 1 година

До до Охайо маай сам умрели и там от глад и мизерия...карат го само на макарони и картофени обелки... точно като в масква!

30

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

САМО ТАКА!!! АКО НЕ СА ХВАЛЕБСТВА КЪМ РЕЖИМА И ПАРТИЯТА МАЙКА ДА СЕ ПРАВИ В ЗАТВОРА!!! СКОРО РЕЖИМА НА КИМ САМО ЩЕ СИ МЕЧТАЕ ЗА РЕПРЕСИИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО КОИТО ИМА В КОМУНДЕЛИСТАН!

29

до Охайо

преди 1 година

кво да става в Охайо - на всички дето следят новините е ясно че изпуснаха токсични отрови и властите се опитаха на потулят всичко, ама като почанаха да *** кучета, котки, пилета, птици и всякави животинки и хората започнаха да получават реакции от токсина вече не могат да го скрият - очертава се нещо като мини версия на Чернобил

28

Дачо

преди 1 година

Ем те тука децата ревът за нещата преди 90-та. Ама май не знаят какъв е бил режимът тогава

27

Милиционер

преди 1 година

Същото беше при бай Тошо, май забравихте какво беше и как изчезваха хора по милицията и не се връщаха

26

Анонимен

преди 1 година

въйййй как може някой да си позволи да каже нещо което не е спуснато и одобрено от официалните власти в Русия - сакъм, че й я натопили състудентките -хах

25

G.I. Joe

преди 1 година

Добре дошли в руския рай :)

24

в Русия е така

преди 1 година

Да стане кункубинка на Путин и да му полира златния жезъл и ще и простят

23

Ohio

преди 1 година

Алооо а какво става в Охайо????? Я кажете нещо за влаковата катастрофа и изпуснатия високо токсичен Винилхлорид в сатанистките щати където забраниха да се говори за това, 2500 жители на мястото близко до катастрофата са били евакуирани и после са били карани на сила да се върнат обратно в домовете си , когато започнали да отказват ги арестували, в сатанистките щати цензурата е на ултра извратено ниво, не говори неудобно или у.м.р.и.

22

6matarok

преди 1 година

не може докато младите момчета умират в борба против западното зло да се залита по либералните настроения, ако е мирно време да се врича в любов към сатанистите ако ще и да си вкара замразено пиле в оная работа, обаче когато страната е в конфликт не може да се дава глас на такива *** , това е гнилоча на обществото и трябва да бъде отстранен моментално

21

Анонимен

преди 1 година

За 4 Мин. Трима се съгласиха че новината е Гейл на БиБиСи..........хаххаайй