110

Гиб Мелсън

преди 1 година

Войната си е война, бизнесът си е бизнес. Износът на газ от Русия за Украйна се е увеличил. Увеличават се и парите, които руснаците плащат на Украйна за транзита на газ, който минава през Украйна. В руските медии предлагат газта за Украйна да бъде спряна, защото тази газ отива и за нуждите на украинската армия. Журналистите предлагат, но кремълския джудист и хокеист знае най добре.

109

Анонимен

преди 1 година

Русия е струпала 300 хилядна армия в Донбас, 1200 танка, 1300 оръдия, 400 самолета и 300 хеликоптера. На практика Путин е решил да играе ва банк. Ако спечели ще спечели Донбас, ако изгуби няма кой да спре украинците ако решат да тръгнат към Москва.

108

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко дни руснаците измислиха нова опорка за да оправдаят безсилието си. Руската армия не била слаба, но се оказало че украинската армия била силна и Русия подценила силата им. Но сега след като са разбрали каква е причината за неуспехите на руската армия щели да поправят нещата и да победят.

107

>>>

преди 1 година

Тоя па ! На никой вече не му пука за смотaнaта Украйна....

106

Мда

преди 1 година

Пак ли цитираме само и изключително Зеленото между две дози, м?!Няма ли, ей така, за разнообразие, поне да вмъкнете и какво казват отсреща?! Па ние да преценим на кого да вярваме?!ДемУкрация, а?!

105

до 120

преди 1 година

Хубаво, че Вагнер ти е любимият композитор, ама много фалшиво го свирят бе брат! :)

104

Анонимен

преди 1 година

от една година Вагнер ми е любимия композитор .

103

САМО РАДЕВ!

преди 1 година

Радев е героя на България за века, може би за хилядолетието. Невиждано досега отблъсква фашистките набези и ни държи настрана от чуждата война! Показа как се прави и на мижитурките от 1вата и 2рата световна! На фашистите може и трябва само да се отказва, ако нямаме възможност да им обявим война!

102

Важното е

преди 1 година

Кръва фашистка да се лее и оркестъра да пее!

101

ЬЬЬ

преди 1 година

А ти,радев,с категоричния си отказ си да помагаш на Украйна с оръжие,желаеш путин да заличи тази държава от картата на света.Ти си СРАМ И ПОЗОР за БЪЛГАРИЯ! ИМПИЙЧМЪНТ! Твоята наглост и явната поддръжка на путин(въпреки,че говориш противното) е очевидна.Защо величаеш,а не изказваш мнение,че хайдутите,Ботев и организаторите на априлското въстание е трябвало просто да се примирят и да коленичат пред турския султан,ане да умират за свободата си.ИМПИЙЧМЪНТ!Ти се срамът и позорът на България!

100

до Сандо

преди 1 година

До Сандодо една година заминава и южна Украйна с Одеса .Фашисткия режим трябва да бъде отрязан завинаги от морски достъп

99

Анонимен

преди 1 година

военно престъпника Зеленски трябва да бъде унищожен на всяка цена!

98

Съдба

преди 1 година

Така беше и в Сталинград и после всички знаем какво стана :)))

97

Анонимен

преди 1 година

Защо само ни занимавате с това страхливо джудже ? Тоя не смееше да си покаже носа от бункера докато великия Цар Путин не обеща да не го убива!

96

RIP Русия

преди 1 година

Русофилчета, Русия пое пътя към СССР и връщане назад няма. Русията можеше да си живурка дълго време ако не беше нападнала Украйна, но тя предпочете величествена смъpт вместо живуркане и скоро ще я получи.

95

Сандо

преди 1 година

ако на някой не му е ясно, източна Украйна замина. Това е територия колкото цяла България. Уркаинците си избраха тази съдба сами и ако не се отърват от тия дето им шепнат в ушенце, може и цяла Украйна да замине

94

Peter

преди 1 година

Естествено трябва всичко да приключи скоро и то с приключването на черния клоун марионетката обявила война на Донецк, Луганск и Русия през 2019та година. А от 2014та година украинската армия убива 13000 прорускоориентирани украинци. Кой разрешава да се пише за тях. Единствено френската журналистка Ан Лор Бонел. Всички се страхуват от истината. Защото властите е ЕС прогласява на ястребите от ФАЩ. Но обикновените янки не са съгласни с политиката на Бай Дан. Не искат милиарди да отиват в Украйна.

93

дедо Ташунко

преди 1 година

Нито ден без зеленски. Повръща ми се от това отровно джудже.

92

Анонимен

преди 1 година

В Бахмут вече изнасят архивите...

91

him

преди 1 година

Войната няма да свърши скоро - чуйте какво казва Пригожин - "3- 3.5 год." След 3- 3.5 год. в Европа ще се редят за безплатна супа - цените скачат - от Февруари 22 до Февруари 23 газта и електричеството в УК са скочили 3 пъти. След взрива на Сев. поток РФ забави темпото- не говорете по-вече "за 3 дни или 3 седмици" - европейските политици с мозък в главата го осъзнаха но вече са надянати на х... - това за разпад на РФ и "разгром" на икономиката им, е да чакаш "да паднат на коча кайсиите"!