484

Радевчето играе

преди 1 година

На сигурно.Хем не му се ще да се опари от огъня,хем му се иска да извади печени картофи от там!Няма как да стане и увъртането всъщност е липса на позиция!Или си за едните и стоиш твърдо зад тях,или си зад другите.Два пътя тука няма.Но на него какво му пука?!Личната питка е опечена,трети мандат не може да има по Конституция,децата са правилно насочени,личния живот е добре,да му мислят от простолюдието!

483

Анонимен

преди 1 година

До Коза - Бе, вярно е това, което казваш, очевидно е още, че припознатият "вожд" К.П. не се отличава с интелект и политическа зрялост! Все пак някои от обкръжението му могат да му набият в к a н ч e т o някои известни добри политичвски практики.

482

Коза

преди 1 година

Само ще припомня, че ПП е проект на Румен Радев. Кирчо Петков му беше служебен министър.

481

няма такава коалиция

преди 1 година

Има възможност да се получи много стабилно правителство по схемата ГЕРБ - ПП -ДБ! Тогава в БГ-то ще настъпи известно спокойствие. Иначе изборните игрички няма да престанат!

480

Радев

преди 1 година

е кандидат на БСП , тва не трябва да се забравя! Крим е Руски! за който не му е ясно комунистите управляват БГ 70 години под една или друга форма, за тва и сме там където сме - икономически, политически и т.н.

479

Антинатовец

преди 1 година

Не ми харесва двойствената игра на Радев за кого винаги съм гласувал. Всички негови кабинети са изготвени от Козяк 16 а не от него. Те доразсипаха образованието на пълно, здравеопазвене и СС. Всички печалби от България се изнасят на вън . Само от златото се губят милиарди на година а това са много високи пенсии и облаги за народа. Само ние нямаме медицински хеликоптери.Само Възраждане в комбина с русофили и Атака биха оправили тази държава.И изгонване на всички американски агенти от тук.

478

Анонимен

преди 1 година

Руснаци и Русофили ,ако сте за Путин да го дддууххаттеее!!!

477

Анонимен

преди 1 година

Аз като гледам Руснаците и те не струват ,не само Путин.Много неприятни хора.Поен тези които познавам,а пак те се починяват на Путин.Американците поне не са оввце.Сами симизбират овчаря.В Русия са като робите.

476

Анонимен

преди 1 година

Браво Радев. Адмирации за позицията на президента

475

Анонимен

преди 1 година

Румбаата ще го духххааааа!!!Българите все още помнят мизерията на България ,когато беше партньор на Русия.В последните 12-15 години пак сме партньор на Русия и виждате на къде вървим.Най-малко виждате на какво прилича София.Цялата е на дупки.А при едно по-силно земетресение,ще трябва да се радваме ,ако ни се размине като в Турция.Но едва ли ,при това ниво на корупция....

474

123

преди 1 година

До Щирлиц Е, президентът избра страна - тази на българите и България. Нещо неясно?

473

Анонимен

преди 1 година

Той не е от Козяк,а директно от Кремъл.Ти се радвай,но товите деца няма да се радват,като започнеш да се редиш на опашка за виза за работа в Европа.Българина е един голям уреооддд. Той е анти-САЩ и анти-ЕС,а ходи там да изкарва пари.Говори за лошия Запад ,а от там се храни.Говори за добрия Изток и Русия и никой не е отишъл там да работи или учи.На богатите комунисти,даже и на тези в Русия децата им учат в Европа и САЩ и от там си купуват автомобили,яхти,самолети..Много проклет и гллупав народ

472

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са хора като всички други хора по света ,лошото е че тяхния Путин се възприема за император.Мислеше ,че може да завладее света с газа и петрола. Но явно няма да му се получи.САЩ го спряха.Много се радвам за това.Лошото е че завладява държави все още.Ние сме една от тях, Унгария е втора.Виждам че и в Италия действа добре....

471

Анонимен

преди 1 година

Румбата се опъна на краварите и гледам де що *** на заплата има, всички в хор го оплюват. Аз се кефя, че поне един политик в България не е на пряко командване от "Козяк".

470

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да промиват мозъците,като свърши храната,народа започва да мисли със стомаха си!!! А като мисли със стомаха ,тежко на Путин,Орбан,Бойко и Радев.В Турция го видяха и дадоха жертви.Това е мили хора.В Турция загинаха толкова хира ,заради корупцията на Ердоган.Ако у нас стане същото земетесение,ще имаме жертви умножени поне по 5.Знаете ли как се взимат разрешителни у нас.Путин иска корумпирани политици.Той таканвладее държавите като България,Турция,Унгария....Жертви ли искате и глад????

469

Анонимен

преди 1 година

България се управлява от Путин над 12 години!!!

468

Анонимен

преди 1 година

Путин направи войната в Украина!!!Целата беше сваляне оъ власт на Зеленски(демократите) и назаначаване на негов човек,който да се подчинява,нещо като Орбан,Радев,Бойко,Ердоган итн.

467

Анонимен

преди 1 година

Правете разлика между Путин и Русия.Путин е диктатор.Той започва с промивките от детската градина,след това с медииите и политиците.Там няма свобода никаква.Абсолютно затъмнение и пропаганда.Ние вървим в същата посока.Трябва незабавно да бъде отстранен Радев и четата му от ГЕРБ,БСП,ДПС.Махнем ли тях,ще махнем и всички форми на патерици,ВМРО,Възраждане,ИТН и всички други изчадия на Путин.

466

Анонимен

преди 1 година

Радев е човек на Путин.Това е.Не само той. Има много други политици,включително ГЕРБ,БСП и ДПС.Как само за България и Унгария важи това ,което казва Радев,а за Македония не важи?Да не говорим за Германия,Англия,САЩ,Франция и цяла Европа.Болни продажни мозъци.Тук става въпрос за човешка и морална преценка.С изказването си Радев ,подкрепя войната.Европа и САЩ са срещу войната,затова са за Украина.Ако не се спре това Путин ще продължи.Той е започнал от над 20 години не е от 2022г.!!!

465

Име

преди 1 година

Руснаците са ни освободили - това е факт и не са лоши хора. НАТО не си спазиха уговорките и се пльоснаха много близо до границата на Русия. Руснакът е чувствителен на темата - геноцид, защото и това се приказва.