98

Тоя с ВПН-на

преди 1 година

Приключих работа Руски из.чадия ще ви слага минуси цяла вечер . После отивам във фейса на началника и от друг профил ще го хейтя и него защото и той е Русофил.Освен това редовно ме глобява .

97

Няма

преди 1 година

смисъл да се превъзбуждате от тази новина. Все пак източникът е норвежкото разузнаване, а и данните му не са потвърдени от британци и американци. Без излишни емоции, че да не разместиите земните пластове и у нас. Щото тогава жална ни майка фили и фоби!

96

Садно

преди 1 година

ще се събудя някоя сутрин и докато си пия кафето ще разбера че САЩ го няма, един колям пролив се появил

95

Анонимен

преди 1 година

Тръгват като аслани и ще се върнат като нас,рани!

94

До Кой ще спевари

преди 1 година

Който спреави ще победи, макар че победата ще е пирова но все пак е победа . Все си мисля че обезвреждането на военните спътници, които насочват междуконтененталните ядрани реакети, от Руския лазар Пересвет ще окаже решаваща роля при една ядрена война. САЩ са много далеч от подобна технология !

93

Слава Русия

преди 1 година

Хайде да ги приключва тия кравари от САЩ и евроатлантиците от ЕС!

92

АНГЕЛ

преди 1 година

Икономиката на Путин, Воната на Путин,Агресията на Путин. Путин пуска северния флот.Все Путин та Путин Целта е Путин да се демонизира като много се внимава Руснаците да не намразят запада. Защото ще искат да ги подчинят ако Путин го няма !

91

Кой ще спревари?

преди 1 година

Миналата седмица Русия предупреди всичките си граждани да напуснат Америка . В отговор, преди 2 дена Американците направиха същото за техните граждани в Русия.Усещам ,че напрежението е много по голямо отколкото ние всички си мислим.

90

Калеко Алеко

преди 1 година

Психясалия джуджак пак се е хванал за кутията на Пандора, която ще изпепели най-вече него, а като плаши и предизвиква света с военния си скрап накрая ще си го получи ... видяхме възможностите на безаналоговият му военен скрап в Украйна, ракетите му с ядрени бойни глави направлявани с чипове от хладилници и перални я излетят от силозите я не, а отговорът ще дойде светкавично от четирите краища на света и ще превърне Империята на злото в лунен пейзаж ... !!!

89

Анонимен

преди 1 година

като прочета за руския северен флот и винаги се сещам за атомната подводница Курск /да почиват в мир моряците/.Ако най модерните им съдове са това , не ми се мисли, ще затрият света само от катастрофи, без да изстрелват ядрени оръжия.

88

хххх

преди 1 година

Копейките са като вързани пинчери зад дебела ограда - плюят по НАТО и ЕС, ама са ербап щото са защитени именно от НАТО и ЕС

87

до 91 от българите

преди 1 година

Това не е вярно. Доказват го и онези от РСМ, но най-вече древните укри. Така че недей да се перчиш, и тук не сме първенци.

86

Бай Хой

преди 1 година

Очаквам всеки момент някой да си изтърве цигарата и.......

85

Христо Христов

преди 1 година

Правилно! И трябва да са автономни и в готовност!

84

Анонимен

преди 1 година

Американската алчност ще затрие света. Не може да искаш ресурсите на всички страни да работят за твоя финансова изгода. Всъщност какво са американците, престъпници и авантюристи, америка си е била на индианците, които те натикват в резервати и им превземат земята. Гена си е ген, няма как да го промениш.

83

Михайло

преди 1 година

Шайката в Кремъл са изпукали от страх :). Путин бил пуснал северния флот...и какво от това? Една грешна стъпка да направи и пРосиа заминава, НАТО не си поплюват. Добре че сме от правилната страна иначе не ми се мисли. Копейките колкото и да реват няма да се промени нищо, докато славната украинска армия не марширува на червения площад. Слава на Украйна! Слава Айдар!

82

Александър Костов

преди 1 година

Само да ви припомня за предсказанията на баба Ванга ..... има и документален филм.. не трябва да се стига до ескалация но със действията на Сащ и Европа може да стане и по лошо от земетресенията във Турция...

81

Анонимен

преди 1 година

Че краварските откога обикалят по света..

80

Нибиру

преди 1 година

Да се почва вече ядрената война, то и без това Анунаките идват от Нибиру и може би те са оркестрирали всичко това с Путин и САЩ. Понеже ни унищожават на всеки 13 000 години, този път след поредния провал на човешката цивилизация, нека сами да се самоунищожим - по-красиво ще е.

79

ГЕНИЙ

преди 1 година

Руснаците са гениален народ. Дълги години живеят в мизерия, защото се учат да живеят в предстоящата ядрена зима. Няма да е леко, ама пък опита си е опит.