139

anonimen

преди 15 години

Ако Карбовски го беше показал на него щях да повярвам,но на к. .. Б. от БТВ не............

138

ANONIMEN

преди 15 години

Все пак Бенатова ми падна в очите!Това си е навиране в ъгъла на баща който се опита да надигне глас.Сега върви и разказвай,че няма сестра........./по известния виц/.

137

Petkov

преди 15 години

Ами просто това ми е мнението по въпроса. Нито го познавам, нито ми и трябва. За мен изпратените SMS-и са просто една лоша инвестиция. Всеки лев, който е в джоба ми съм си го изкарал с честен труд и преди да се разделя с някой лев в посока Горсов или някъде другаде, първо бих проучил нещата, а не да се доверявам на първата телевизия, която ми каже, че кампанията е ОК. Ако си спомняте същата ТВ до вчера тръбеше колко зле било положението и ни увещаваше "Дарявайте бе хора, колкото можете повече дарявайте". Така че пак повтарям, тези от БТВ да не се правят на ощипани. Колкото е виновен Горсов, че харчи парите не по предназначение (Последното не е доказано. Ако вие вярвате на триминутен запис, представен толкова тенденциозно, че ..., то аз все още не взимам за чиста монета репортажите на псевдо БГ журналистите), толкова и от БТВ имат вина заради организацията на цялата кампания.А всички, които имате желание да дарявате средства, ето един начин. Отивате до болницата, плащате на касата (може и по банков път по сметка на болницата) престоя примерно, или консумативите на Мануела. Това е.Не е доказана злоупотреба. Защото няма такава. Просто няма как да има юридически. Хазартът е легален в БГ. Аз от този запис видях единствено, че кисне в някакво казино. Толкова.Парите са си негови. Както иска така да ги пръска. То стана ясно, че други едва ли ще види скоро.

136

Petkov

преди 15 години

Никакво значение няма. И в двата случая е виновен.Но забележи - морално виновен. Колко му е морала само той си знае. В БГ хазарта е легален бизнес. Никой копче не може да му каже как си харчи парите. Неговите си пари, не нашите. Защото веднъж влезли с сметката те стават негови. И като не са си дообмислили кампанията от БТВ, сега да не ми се правят на ощипани булки. Той ако иска и на фунийки може да си играе с банкнотите.важно на мен да ми е добре, важното е на другия да му е зле"

135

Petkov

преди 15 години

Аз също одобрявам (по принцип) направените разкрития.Питам се само къде дремаха до сега. Че бащата е затънал до шия е ясно, че се изложи като кифладжия също.Но защо го изваждат наяве сега, месец преди процеса, а не си направиха труда като стартират една кампания за набиране на средства да проверят що за човек ще управлява после парите.

134

Petkov

преди 15 години

Играл ли е, *** ли е, негова си работа.Що не се сетихте досега. Никой насила не ви е карал да пращате SMS-и.Винаги съм знаел, че ТВ е велико средство за промиване на мозъци, ама чак пък толкова. Баси мозъчната клизма дето я направиха.

133

Petkov

преди 15 години

След като гледах репортажа бих задал няколко въпроса:1. Как така новината излиза месец преди заседанието на Върховният съд? Нещо много навреме го излъчиха.2. Защо Бенатова го прецака така гадно? Можеше да му каже за заснетото и да остави да се оправдава тогава.3. Защо досега никъде не се изнесе информация що за човек е Горсов, за да знаят българите къде си дават парите? Не може досега никой да не е знаел за порока му.4. Как все още има хора, които да пращат SMS-и с надежда, че парите им харчат по предназначение? (Аз лично сключвам договор за дарение, нотариално заверен. И за всеки лев след това имам документ за направения разход).5. Къде го този "ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК"? Аз лично никъде не видях 100 левки и пачки да хвърчат насам натам. С такъв размах, с какъвто го обвиняват, че играе, на вечер се губят около 20-30 бона. Повярвайте ми, знам го със сигурност.6. Как от новините разбраха, че Горсов харчи точно "събраните от граждани пари"? На банкнотата да не би да пише "Дарено от бай Иван от Долно Нанагорнище"?7. Забелязвате ли как три минутен запис (представен така, както журналиста иска) може да обърне всичко с главата надолу. До вчера Горсов беше "Бащата на Мануелка", а от днес е цитирам "***, ***, *** и т.н."8. Дали ако Бенатова беше представила репортажа по малко по-различен начин, как бащата съсипан от ниската, да не кажа никаква присъда на Стависки, от безпаричие и безпомощност да помогне на дъщеря си, е кривнал от правия път, пак щеше да има такава бълвоч по форумите.

132

фен на селяните

преди 15 години

Имали бол пари-дали,нека харчи човека както намери за добре какво сте се вторачили у него,той си е направил сметката

131

преди 15 години

Празните кратуни да не се опитват да мислят защото като почнат да мислят им личи от няколко километра. Миснето причинява болка на празните кратуни.От цялата история има само два факта и те са безспорни:1. Максим е блъснал момата и е на път да оттърве пандиза или да влезе вътре. Момата беше в кома до скоро.2. Татенцето пропилява парите за лечението на момата.3. Полицаите които са спрели Максим за проверка са го пуснали и точка. Сега се укриват в миши дупки.4. Всички се опитвате да правите "мислене" но това е невъзможно5. Ако бяхте направили 10% от нещата които пишете в БГ щеше да е рай.В заключение:- Празните кратуни си лаят каервана си върви.- Какво прави съдебната изпълнителна и всякаква там си власт по случая? Може би мизерните *** наречени чиновници, чакат някоя кинта под масата за да си размърдат дебели дрискалници?- Съчуствам на бащата, но няма да му плащам развлеченията или утехата. Достатъчно е че съм пратил смс дарение за дъщеря му!ТАКА ЧЕ ДРАГИ ПРАЗНИ КРАТУНИ ВМЕСТО ДА РЪСТЕ ПРОСТОТИИ НОН СТОП И СЪЧИНЯВАТЕ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ И ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ВРАЧКИ ПО ДОБРЕ СИ ОБЪРНЕТЕ ЗЛОБАТА, ГЛЕВА ИЛИ ТАМ КАКТО МУ ВИКАТЕ КЪМ МАЗНАТА НИ ОХРАНЕНА И НАГЛА МИЖИТУРСКА ФИГУРА НАРЕЧЕНА ВЛАСТ В ЛИЦЕТО НА ТЛЪСТИТЕ ДЕБЕЛИ ЧИНОВНИЦИ!!! ТЯХ НЯМА ЛИ ДА ГИ ЛИНЧУВАТЕ СЪЩО ЧЕ СА АПРАВИЛИ ПРЕДПОСТАВКА МАКСИМ ДА КАРА В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ ИЛИ ЧЕ НА МАКСИМ МУ СЕ РАЗМИНА УСЛОВНО ИЛИ ЧЕ ТАТЕНЦЕТО ПРОПИЛЯВА ДАРЕНИЯТА НИ ИЛИ ЧЕ ТЛЪСТИТЕ ЧИНОВНИ НЕ ДАВАТ НИТО ЛЕВ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО? ЕТО ТОВА СА ПРОБЛЕМИТЕ, АКО ТЕ БЯХ ОГРАНИЧЕНИ 95% ОТ СЛУЧАИТЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ДЕЙСТВИТЕЛН ИНЦИДЕНТИ А НЕ ЕЖЕДНЕВИЕ! ПО-ДОБРЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ ДА СИ ЗАДАДЕТЕ РЕАЛНИТЕ ВЪПРОСИ И УКОРИ А НЕ КАТО МИСИРКИТЕ ДА ГЪЛЧИТЕ САМО КОГАТО ВИ ДАДАТ СИГНАЛ. ЗА ТОВА ДРАГИ ПРАЗНИ КРАТУНИ СПРЕТЕ С ПРОСТОТИТЕ И НАСОЧЕТЕ УСУЛИЯТА СИ КЪМ РЕАЛНИТЕ ПОРБЛЕМИ.

130

преди 15 години

пич на никой несъм драскач.живея си в чужбина но мие болно за родната страна.щото ако всичко е наред много млади хора няма да бягат и да се устройват в чужбина.закона трябва дае в сила за всеки.щом Ставийски е за затвора тогава сички там отгоре и те трябва да си получават заслуженото,аи не само те.пич имам приятел починал тъка.аи остави моят приятел,колко пъти са давали по телевизията че някой си бил пиян блъснал задържан и после пуснат.ама е до там,и после се забравя.неможем дасе срещнем несъм в българия.

129

преди 15 години

Еб.ах му майката ... АВе вие нормални ли сте бе ?!?!? Ставате смешни в шизофреидните си желания да оправдаете постъпката на тоя безмозъчен *** - таткото ... Тоз под мен и той *** му с *** - ново 20 ... Играел за да забрави мъката си ... Аве ейййй , като хвана една гьостерица ( неодялана сопа ) и като ви метна всичките .... За някои хора Интернет не е благо а проклятие - изпива им и малкото останал мозък ....Еб.аси кирливия народ дето сме , ако всички коментари са писани от повече от 1 човек ...

128

Stefan

преди 15 години

aZ SAM PROPILIAL NA HAZART BLIZO 30 000 LEVA I NESE GORDEIA S TVOA PROPILIAH SI MOITE PARI KOITO SAM SI GI IZRABOTIL I SE IADOSVAM SAMO NA SEBE SI. NO ISKAM DA KAJA NEGO SADETE CHOVEKA TOI NADALI E IGRAEL HAZART DA SI PRAVI KEFA AZ IGRAEH ZASHTOTO STRADAH I S HAZARTA ZABRAVIAH ZA STRADANIETO PREDSTAVETE SI NA NEGO KAKVO MU E SLED TOVA KOETO SE SLUCHI S DUSHTERIA MU STRADANIETO E OGROMNO NORMALNO E DA SE ZAHVANE S HAZART A I NIAKOI HORA NESE TAKA SILNI PSIHICHESKI I TRIABVA DA IZPUSNAT NAPREJENIETO PO NIKAKUV NACHIN. NA PURVO MIASTO NETRIABVASHE DA MU SE DAVT PARITE OT BLAGOTVORITELNOSTA TRIABVASHE DA SE KONTROLIRAT OT AGENCIA ZASHTOTO CHOVEK SLED PODOBNO PREJIVIAVANE NE E ORAVNOVESEN.

127

Галена

преди 15 години

БРАВО!

126

Някоя

преди 15 години

Хаххаха:) Лъсна Ви инженерното образование, господине:) И отвъд Атлантика си оставате същия примитив. Нищо че сте далеч от България, взели сте най-лошото от нея - простащината:)

125

преди 15 години

126 , нит та знам къде си нит *** е.бе за тебе ... Що чиниш в БГ форум и плямпаш простотия до простотия не ми е ясно ... Стой си къдет си на си и си налягай опинците г-н Инженерю ... Дреме ми на х. с колко висши си и къде си завършил като мисленето ти е като на 15 годишен бавноразвиващ се ... Не знам кой ще ходи у лево - ама ти като си отишъл на май.ка си в кътния - що не си останеш там , и най-важното - що не си дращиш в чуждите форуми като не те боли за Бг ??? *** ....Евдокия ли си мевдокия ли си не та знам , ама вече разбрах само от коментара си , че не си ама никак в ред с главния мозък - да не са ти правили лоботомия и оттогава да си мислиш , че можеш да мислиш ???? Еб.ахти оня - ние да се поставяме на негово място ??? Детето му в болница , той на машинки ??? Ти не си по-малко *** от него да знаеш ... И не по-малко нагла ... Човек ако детето му е в кома даже и да изперка - не изперква в покер залата ... Тоя , че не е човек не е ... Ама и вие кви хора сте дет го оправдавате не знам ... Тая наша нация май съвсем се е шизофренирала ... Няям думи простооооо , да взема и аз да се побъркам , че да ми е по-лесно да живея в тоя бардак наречен България ...За политиците знаех , че са нагли и оперирани от чувства ... Ама имах повече вяра в обикновените хора .... Баси ... наистина нямам думи ... Като в темата за изнасиленото момиче , дето имаше хора които не само оправдаваха изнасилвача , ами и изкараха момичето виновни , че едва ли не е тръгнало голо и само му се е надянало ... какъв шизофреник трябва да си за да ти роди тъпата куха лейка такива гениални изводи и мисли не знам ... Спирам да пиша по тая тема - не *** е.бе какво ще си пишете повече ... Вий сте и Славейков го е казал още преди 100 години ...

124

преди 15 години

"В състояние на стрес всички реагират различно!"- че ти да не мислиш че е заиграл на ротативките в казиното след нещастието с дъщеря му? Дори жена му призна че отдавна знае за тази негова страст към хазарта - даже според нея това било едва ли не естествено - като всеки млад човек каза (или нещо от този род). Значи аз например не съм като "всеки млад човек" след като не съм минал през ротативките...Според мен не трябва и жена му да допускат да се разпорежда със сметката - защото са един дол дренки и няма гаранция че Горсов няма да я накара да тегли и да му даде пари за игра на ротативките - а и тя си личи наистина че е с почти същия манталитет и ниво на интелигентност като него...

123

Evdokia

преди 15 години

Потресена съм от злобата, която струи от коментарите Ви!За всички човешки постъпки има логично (но разбираемо само за индивида ) обяснение. В състояние на стрес всички реагират различно!И най-добрия родител може да промени отношението си към околните (и средата), когато някой му отнема правата и нарушава личното му пространство.хората Имат различни начини (и специфични) за справяне със сложни ситуации. В повечето случаи това са подсъзнателни процеси, които не могат да бъдат контролирани ( от индивида), а още по-малко осъждани от който и да било! Молбата ми към всички "коментатори" е : Поставете се на мястото на коментирания; Почуствайте болката му;Представете си как ще се чуствате;И чак тогава съдете!(ако можете)

122

Бащата на Албена - а

преди 15 години

Ако не сте платени драскачи сте форумни и'диоти!При мен е около 19:30, а колко е в Бг?Изберете от двете!На мен никой не ми плаща, защото съм завършил с отличен успех магистратура в университет, дал на света Нобелови лауреати, а там изпитите не се вземат, както взеха парите в Бг агентите на ДС.Работя като инженер и не ми трябват смотаните пари на някаква о'трепка.Хайде улеву, ***!Алкохол много рядко пия, а спортувам в множеството спортни съоражения в кварала, където живея, защото парите за масов спорт не са опоскани от наследниците на агентите на ДС. След работа ходих на басейна, без да съм дал и една стотинка, а зимата карам ски в парка до мен на специално подготвена писта.Нямам повече време да се занимавам с ***, айде д'ухайте с'упата и не забравяйте да си декларирате доходите от хонорара тази нощ!

121

Някоя

преди 15 години

Господине, отново съм аз - 117:) Направи ми впечатление, че за първи път във форума се споменава първата кола. Да не би Вие да сте били в нея и сега искате да измъкнете още нещо от тази трагична история?!?!?! По-добре замълчете и се скрийте някъде, че сте смешен с Вашите теории, вероятно породени от някакви неуспешни опити за реализация в психиатрията, или не дай боже - от престой в заведение с такава насоченост.

120

Някоя

преди 15 години

Уважаеми господине, отговаря Ви 117. Моля Ви, не ме обиждайте, като ме наричате поръчков драскач, защото Вашата злост и тенденциозност говорят повече за това. Опитах се да бъда безпристрастна, просто изказах моята позиция. Подчертавам - в никакъв случай не защитавам Стависки, моето мнение е да получи наказанието, предвидено по закон. Просто съм потресена от наглостта на Горсов и от неговите жалки спекулации. А Вие защо намесвате бащата на Албена, каква връзка има той със случая? По съм склонна да мисля, че Вие изпълнявате някакви поръчки или в най-добрия случай - сте съмишленици с нещастника Горсов...