106

До 110

преди 1 година

Предполагам доклада не споменава че Украйна остави без ток и вода гражданине в Крим и Донбас. И че бабите могат да си вземат пенсията само с местожителство в паспорта извън ДНР!

105

До 110

преди 1 година

От несвързаните ти дрънканици разбрах само, че щом САЩ и Великити сили разрешат значи може за Косово иначе без разрешение на САЩ не може! Звучи като пълна световна дектатура!

104

Анонимен

преди 1 година

Хилядите жертви са кръв по ръцете и на Лондон и Вашинтгтон! Войната можеше да спре Март, ако Украйна беше обявила неутралитет! Русия щеше да се изтегли напълно! Но САЩ се борят за тяхният либерален световен ред, който налагат на всички други! Не може да загубят ;)

103

АнонимеН

преди 1 година

До До 104/ ЗА КОСОВО МОЖЕ ЗАЩОТО СЪРБИЯ ДАДОХА СВОБОДА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И ЩОМ ЗА ТЯХ МОЖЕ ЗНАЧИ И ЗА КОСОВО МОЖЕ УЧИ ИСТОРИЯ ТА ДА ЗНАЕШ ПОВЕЧЕ КОМУНИСТЕ НЕУК! И КОСОВО И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ СА ПОДАРЕНИ ТЕРИТОРИИ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ И ТЕ РЕШАВАТ ЗА ТЯХ КЪМ КОГО ЩЕ СА!

102

Анонимен

преди 1 година

Веселя се на комунокоментарщиците. То 99% от тях никога не са ходили в СССР /Русия/, ама по наследство плюят.Понеже живея в България много добре знам какви са нагласите на нашенците, въпреки масираната пропаганда / Все пак всички медии са създадени с парите от голямата инфлация/ и се знае кой държи заводите и вноса и износа в държавата. Другото е слугинаж за дребни пари и ако можем др. Митрофанова да ни включи сега, защото утре ситуацията не е ясна.

101

До 105

преди 1 година

А ОН пише ли и кой е убил тези 3500 цивилни а?

100

До 104

преди 1 година

Така както Косоварите се изнесоха от Сърбия ли? Защо за Косово може а за Крим не, а??

99

Самоубил се

преди 1 година

заради Бахмут!

98

мониторинг ООН

преди 1 година

От началото на конфликта през 2014 година броят на цивилните жертви възлиза на 3400 души. 2084 от тях са загинали преди обявяването на примирието, подписано в Минск през февруари 2015 г. Това изчисление включва и 298-те жертви от сваления през юли 2014 г. самолет MH17 на Malaysia Airlines.От военните жертвите за периода от 2016 г. до 2020 г са около 4100 от украинска страна и около 5650 от въоръжените проруски бандити... Вижте сега какво твърдят русофилите подли.

97

До 97

преди 1 година

Като не искат да живеят в Украйна да се изнасят бе ***. Русия е до пъпа им. Ти какво очакваш ако два региона искат да се отделят властите да стоят и да си мълчат ли? Русия що не си стоя и мълча когато Чечня се бореше за независимост бе пъпеш? Поради същата причина. Значи Чечня няма право да е независима, а Донбас има право?

96

Големи опорки

преди 1 година

Че никой в ДНР и Крим не бил про Русия! Просто руснаците ги карали насила ха ха ха? Затова и сега се бият от 12 месеца народната милиция на ДНР! Имат повече загуби и от руската армия! Сигурно ги карат насила руснаците ;)

95

Митев

преди 1 година

Нова версия на"Тридесет и пета и други години". Рибаков трябва да напише " 2022 и други години"!

94

До 99

преди 1 година

Разправяй ги тия на баба си! Аз познавам хора от Донецк! Омъжена съм за украинец! Ха ха намало цивилни, ако ти чуят тапотията!

93

Good news

преди 1 година

Да се готви оня дребния.

92

До totenkopf

преди 1 година

За Западна Украйна важи обаче същото! Какво получиха като искаха на Запад? Война!

91

До 93

преди 1 година

Ами то всички украински граждани в ДНР и ЛНР и Крим са про руски сепаратисти бе тиган! Защото не искат да живеят в Украйна!! А Украйна ги избива от 2014! Това е също и гражданска война не само прокси война гладка мозъчна гънка такава!

90

АнонимеН

преди 1 година

ПРОСТРЕЛЯН С УПОЙВАЩА СТРЕЛИЧКА И СЛЕД КОЕТО МУ НАБИЛИ ЕДНА ИНЖЕКЦИЯ ОТ КОЯТО МУ СПРЯЛО СЪРЦЕТО! :D КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ СА МНОГО ОПАСНО НЕЩО И ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА ВРЕДЕШЕ НА РЕЖИМА И ТЯ СИ СЧУПИ ГЛАВАТА В БАНЯТА !

89

Русофоби

преди 1 година

Ами тези 12 месеца, убитите цивилни в град Донецк и тях ли Русия ги самообстрелва а?? Защото ракетите които намират са с американски надписи западно производство! Но разбира се след като днес бг не пише за Донецк и цивилни жертви те не съществуват а??

88

Totenkopf

преди 1 година

До До 77Да не искат и какво получиха хората от Донбас и Луганск? Война! Това получиха не мир и проспиритет под клремълското крило, а война, смърт и мобилизация, многооо са умнии и те като тебе кремълски слуга

87

До 86

преди 1 година

Войната бушува от 2014 бе екскремент. Украинци срещу про-руски сепаратисти подпомагани от руснаците. Какво правят на територията на Украйна бе? Ти ли ги брои тия 14 000 мирни руски граждани бе спрял? Това са общо жертвите от двете страни.