252

Сата НАТО

преди 1 година

До 273........ артьомовск / бахмут / е един от главните подстъпи за атаката на одеса! и нека янките да не се правят на ударени с мокър пар-цал, знаят това много добре ------/////-------- Човек, кажи ми, че се шегуваш, защото ако насериозно си написал това, ще уммра от смях :)))))

251

Сата НАТО

преди 1 година

За последните два месеца руските загуби са 65 000 човека. Вие си смятайте има ли смисъл да седят в града и да избиват надтъпващата ***. Такова гюме като Бахмут, преди това Соледар, преди това Северодонецк, се използва максималко.

250

Генерал смърт

преди 1 година

Чисто военно Няма никакъв смисъл дори рашист като Стрелков и дори самия пригожин го признават но путин е Глупав и с годините изкуфял в добавка и го прави Явно си иска щика в трътката

249

Анонимен

преди 1 година

То от путин няма Смисъл ви от великите му стратегически мисли на аутист търсите ))

248

Анонимен

преди 1 година

Онован контра настъпление в което си върнха лиман след като руснаците планирано отстъпиха също няма никакво стратегическо значение както и влизането в херсон

247

юлиян

преди 1 година

До ''дядо Йоцо'';Порошенко казал едно,ама Байдън и Меркел решили друго.А щом Путин е казал,че''Донбас е Украйна'',значи ще вземе/м/ цялата Украйна.За ''Новорусия'' от Екатерининско време и така е ясно.

246

Анонимен

преди 1 година

До Татул - абе умнико, къде ти е заврян никът, отзад на входа ли!?!???

245

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Meдвечук днес хвърли бомбата в една руска тв: ''Порошенко не веднъж ми каза: Кажи му( на Путин) да взима Донбасс, на което Путин ми отговаряше: Донбасс е Украина''

244

Считам, че

преди 1 година

До До 273 да...Не му обръщай внимание! Той не рзбира Български език защото е лилипутски рушист, който си превежда писаниците в гооглето. Нищо, ще превежда още някой месец, после ще съжалява,че е бил толкова неумен и е вярвал на сатрапа и на реваншистката му политика, заради която загиват сега толкова много хора!

243

Абе, така е

преди 1 година

Няма смисъл, но на покраинците им харесва да дават. С бой.

242

Твърдо съм убеден

преди 1 година

До wseki - Артьомовск е на руски, БАХМУТ на родния език на държавата , в която се намира. А по въпроса за смисъла - от украинска гледна точка, колкото повече окупатори бъдат избити, толкова по-добре. От рушистка (окупаторска) гледна точка - мъка, мъкаааааа, но дори една минималистична т.нар. победа е нужна на "императора", за да има с какво да се похвали, иначе - "прощай григорий". Както и да е - рушистан затъва все по-надълбоко, а алегорията с барон Мюнхаузен не е адекватна!!!!

241

wseki

преди 1 година

Бахмут ли? Никакъв Бахмут, това е Артьомовск. А относно заглавието "Има ли смисъл": Ех, че не мога да го стигна това грозде, дето виси нависоко. Дали всъщност не е и кисело?Има ли смисъл да опитвам да го достигна?

240

юлиян

преди 1 година

Ей,това момче с коментар 267 не е добре с главата.Не му обръщайте внимание.Отговаряйте му само с ''Да, мойто момче'',''Колко проницателно ,скъпи'' и т.н.Да бъдем хуманни.

239

До 262

преди 1 година

И двете са неизпълними

238

юлиян

преди 1 година

Колкото нещата отиват по-близко до превземането на Бахмут/Артьомовск/,толкова по-явно западната преса се опитва да омаловажи провала на ВСУ,САЩ и НАТО.Щом градът не е от стратегическо значение,защо се дават такива колосални,неоправдани жертви от украинската армия.Значи украинските войници умират за тоя дето духа.Щом градът не е важен,сдайте го.Що не го сдавате.Значи е важен.Все едно.Дали за този или за следващия град, все са осъдени да загинат.

237

Анонимен

преди 1 година

Толкова украинци се гътнаха в тоя Бахмут, че ако няма смисъл, то защо тогава? Хиляди, хиляди и цели полета гробища покрити с жълто сини знамена. Виждат се и от космоса. Има ли смисъл, питат пропагандните медии.

236

До 273 да

преди 1 година

Голям си географ и военен стратег!

235

да

преди 1 година

артьомовск / бахмут / е един от главните подстъпи за атаката на одеса! и нека янките да не се правят на ударени с мокър пар-цал, знаят това много добре! руската империя просто си връща територията раздадена през комунизма от болшевиките!

234

Какво следва

преди 1 година

Когато руската армия прекъсне и последният път за снабдяване на украинската групировка в Бахмут, ще остане само да ги чакат да се предадат - както в Азовстал.

233

Нищо ново

преди 1 година

Същото разправяха и за Соледар, когато вече се разбра, че руската армия ще го превземе. 1) Че е без значение. 2) Че руската армия е дала много жертви (украинската - не). 3) Че Украйна въпреки загубите ще победи.