74

toti

преди 1 година

Тоя ще го ликвидира Кадира,защото му се изплю в лицето и му влезе под кожата!!!

73

Анонимен

преди 1 година

До121 само дето ,чеченците първи почват да трепят Руснаци.

72

Анонимен

преди 1 година

Так давай, Вагнер, играйОркестрантов своих поднимай

71

До 121

преди 1 година

Щом като Путин така е правил в отцепническа Чечня защо украинците да не могат така в отцепнически Донбас? Но не го правят. Вижте снимки от гр. Грозни след чеченската война и снимки от Донецк след като се отцепи от Украйна.

70

до 128

преди 1 година

Да ама в началото на спец. военна операция бяха заявени малко по-други цели. И защо тогава 60 километрова руска колона се насочи към Киев на третия ден.

69

до 114

преди 1 година

Така и не разбрахте краварите че тактиката не е да се взима територия (вижте на картата на света колко е голяма Русия) а да се неутрализират колкото се може повече войска, която би се била срещу Русия. След като няма войници дали няма да падне Киев??!! Да, брутално звучи но е факт. Толкова ли не го разбирате или се правите? Сериозно питам!

68

Анонимен

преди 1 година

До 114.Не ти ли се каза,че Бахмут никой не иска да го превземе.Даже нарочно е оставен път да се вкарват още войски като подкрепление.Ако искаха да са го обкръжили.Ама като казваш някакво село,то небе просто някакви,а в празни къщи са натъпкани 2-3000 войници Пък ти си пиши.

67

Тричо

преди 1 година

Зеленски президент на Русия и Украйна! Достоен.

66

?!?

преди 1 година

Това е тъппоо твърдение? Все едно Путника не е направил всичко лошо на което е способен, та друг да би могъл повече. Илюзия е това! По силен от Пътника няма да има след него. Точка!

65

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ще освободи Русия от креманьонската върхушка, а руснаците ще го вдигнатно ръце и ще го носят скандирайки СЛАВА ЗЕЛЕНСКИ! СЛАВА ЗЕЛЕНСКИ!

64

Идвам бебчо аупппппп

преди 1 година

Няма къде да скриете русофобчета. Дори да сте на 300 хил км от тука ще ви намерим преди да сте си свалили нaдpиcкaнитe пaмпepcи!!!

63

Анонимен

преди 1 година

До 107 Е кой ти каза,че е така.

62

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия печели всяко село с цената на 10 хиляди утрепани, ще загуби!

61

Чичо Митко

преди 1 година

Бинке, ела да ми се изплюеш на xy.я стига си се занимавала с глупости явно отдавна не си била онoждaна кат хората

60

Анонимен

преди 1 година

До 101 Не си допълнил,че тия бяха финансирани от украинските олигарси и имаха по-голяма власт от редовните власти.

59

Начишкан русофоб

преди 1 година

Как може да има безумци, които си мислят, че Русия ще загуби? Нали света ще стане непригоден за живот. Не бъдете щурави западняци, не мислете така. Ако се дpъвим, ще ни нафраскат ракетите без да се замислят. Да не забравяме, че сме вpaг.. поне за момента. От страх нашите русофоби може резко да станат русофили. След като се нaчишкaт )))

58

Азов и Правъй сектор

преди 1 година

Забележете, Пригожин се появява точно 2014 г. Защо този *** не обяснява защо?Аз ще ви кажа защо:1.През 2014 в Украйна с преврат беше свален законно избрания президент.2.През 2014 про нацистките военни формирования Азов, Десен сктор и още други такивс започнаха да обстрелват проруските райони и убиваха беззащитни хора.3.Дори в Одеса в в профсъюзния дом изгориха няколко десетки живи хора.Да и за всичко това ЕС и САША нитто дума.Ти закъсняваш понякога истино, но винаги идваш при нас!

57

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ТИ ОБЪРНА ГАЗА С ХАСТАРА НАВЪН ПЪЧABPOO!

56

Outfiellder

преди 1 година

Доскоро си мислех,че Русия/в сегашния и вид/ ще надживее Путин.С оглед последните събития в Казахстан,Армения,и "специалната военна"в Украйна, съм сигурен, че Путин ще надживее Федерацията

55

Анонимен

преди 1 година

КГБ и ФСБ не е ли едно и също, както БКП и БСП?