48

До 47

преди 1 година

Херо Мустафа не е люпила семки през 4 годишния си престой тук.Американците знаят много повече отколкото си мисли елементарният ти мозък.

47

Хора

преди 1 година

Някой от тези който много говорят изобщо знаят ли кой е Магнитски и че сащ са измислили всичко зада притискат Русия.

46

Анонимен

преди 1 година

кои институции да бездействат? Някакви хора зад океана решили, че определени хора тук са им криви за нещо. Ами да си представят доказателствата. Времената на народните съдилища са отминали. Поне така се надяваме. Не нашите институции твърдят това и не те притежават доказателства. Този, който обвинява, да си покаже картите. Никой не е длъжен, дори е противозаконно, без повод и данни да образува наказателнопреследване.

45

Анонимен

преди 1 година

Гешев си разменя СМС-и с ПР Севи(умалително и интимно),Божков си разменя СМС-и с Влади(много приятелско),срещи с Боко,който го праща при Влади и Менда да се разберат.Има ли нещо неясно?

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Така наречения от тебе Тиква е проверяван, дори арестуван по статийки в парцалясите на олигарха Прокопиев. Интересно е защо Прокопиев и прокситата му в ПП, ДБ, НДСВ, Спаси София и т.н, които са изпечени крадци, мафиоти, шарлатани и лъжци, и които уж са десни, а реално са наследници на агенти от ДС и партийни секретари от БКП, не са в списъка на Магнитски? Вероятно защото списъка е съставен по доноси, клевети и недоказани обвинения точно от прокситата ипарцалясите на Прокопиев.

43

Анонимен

преди 1 година

Я гербавите как са се нахъсали.Май още им се *** от държавната баница.

42

Напомняне

преди 1 година

Какво да правят институциите? Нали всички са на едно хоро, напусне ли някой , хорото се прекъсва. Всички тези искат да пъхат ръце в кацата с мед, но и тя свършва.

41

Анонимен

преди 1 година

Целият български народ знае кои са корумпетата а,само прокуратурата чака американците да и кажат.Пък искала и доказателства.Доказателствата са в чекмеджето,бе Гешев,в подслушаните разговори на шефа ти,в признанията на олигарси и строителни посредници(67 милиона в чували от една банка).Какво искаш още?

40

Анонимен

преди 1 година

Дали сащ и Англия са в ЕС ?Защо се бъркат в ЧУЖДИТЕ работи ?Какво се оказва : Който има повече пари , да ги подари на САЩ и Англия ---доброволно , иначе ще стане ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

39

Анонимен

преди 1 година

Аааа,не бездействат.Замитат следите.

38

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън, по Магнитски, никой нищо не очаква, дори и САЩ тва са си списъци за тяхна вътрешна употреба, по тях документи не се предоставят на никоя стана

37

карачанаков

преди 1 година

Вчера бе споменато че Хамериканците за да обявят този списък са се възползвали от сведения от български дипломати.И в тази връзка само да питам *** Йончевата и Рада Дълбоката депутати ли се водят или дипломати.

36

Радеф

преди 1 година

Много шум се вдига от един политически (не съдебен) акт на чужда държава.Чист опит за предизборно влияние със съмнителен резултат.

35

НЕудобни въпроси

преди 1 година

Този Марков от измисленият "Център за изследване на демокрацията" нека да обясни това да получаваш пари от Козяк корупция ли е или подкуп ? И дали случайно организации като Америка срещу България Хелзинският комитет и Атлантическия клуб нямат за цел прокарване на американски (чужди) интереси ? А иначе партии като Пълен Провал и Де. е. Бе. никога, ама абсолютно никога не са били замесени в корупционни схеми ! Вие всички дето сте наведени на Козяк сте чисти като девици ?!?

34

карачанаков

преди 1 година

Христо Иванов:,, Гешев да си подаде оставката .Санкциите са присъда за работата на прокуратурата,, - Най добре е всяка май муна да си гледа маймунарника и все пак на Ристе може и да не му се бележи какво говори навярно това са последиците от удара по главата му при скока в Росенец.

33

Анонимен

преди 1 година

Списъкът показва единствено, че в България съдебна власт няма, както няма и национален суверенитет. България е колония с мафиотско управление, а българите са затъпели и с удоволствие броят времето до изчезването си или до намятането на новия стар хомот

32

Анонимен

преди 1 година

Мила родна действителност,комунист,ченге,отроче,комунист,ченге,отроче и всичко това навързана като свински черва,а някой тук продължава да вярва в Дядо Коледа(Магнитски)и да чака възмездие!

31

До 31

преди 1 година

Не,не трябва да се изнасят младите хора,а да останат тук и да се борят срещу тоя,които цитираш.Иначе отново ще ни завладеят.

30

Анонимен

преди 1 година

Тоя списък трябваше да е доста по-обширен,но са спестили най-важните имена-на една тиква с каскет.

29

Анонимен

преди 1 година

Какви институции бре, само вижте коментарите. Ама как САЩ се месили, ама как атлантиците са виновни за всичко на света, пък че ги грабят не им пука. Тая държава закономерно отива в небитието и никой не ви е виновен. Дано повече млади хора се изнесат от тука и си останете само великите умове избиратели на гроп-дпс-*** и подобни.