100

hehe

преди 1 година

Съюзниците си помагат. Сирия си има Иран и Русия. Да им помогнат те.. и без това са си наблизо.

99

Чугунолеяр

преди 1 година

Сирия отдавна е съборена и без земетресение. Сирия е путински вилает. Да се оправят.

98

Съвет

преди 1 година

Нека Путин да ви помогне. Нали сте приятелчета.Само че самия Путин има нужда от помощ. До там се докара.

97

Анонимен

преди 1 година

До 100За разлика от 99.9% от управляващите в света, Асад не е крадец, дори напротив народа си го обича и затова и Америка удари на камък в опита да го свали! САЩ му унищожиха страната, но той остана!

96

така ще е

преди 1 година

Ами Сирия разчита основно на путин, а путин води война срещу Украйна, на която симпатизира ЕС. Къде сега е путин да помага на Асад? Те нали заедно избиваха и може би продължават да избиват "собственото" население на Асад? А иначе ние, българите симпатизираме на сирийците, ама руснаците са им по-близки.

95

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Асас е само повод, демократичния запад мрази сирийския народ за това, че на хората живеещи там не им се умира. Как може Асад да препродаде изваждане от паднала сграда?

94

Totenkopf

преди 1 година

Защо да им се пращат Асад да си ги открадне и препродаде ли? 8 г гражданска война е там страната е разделена на няколко части, правителството на Асад контролира една малка част и тва е, слугата на Асад какво друго да каже освен обичайната им пропаганда, нали приятелите им путинисти са пратили какво реве нали досега беше против запада, какво чака от него? хахахха шизофреници

93

До 93

преди 1 година

Говориш глупости относно жертвите, в Сирия няма кой да води статистика, кой знае щото хора са измрели

92

Бюреков

преди 1 година

Надупената на САЩ европа? Ха-ха а вашия тавариш пиздюхин се rъзи на индийци, китайци, иранци, африканци, а с кеф поема и надницата на бат Ердо и Кадиров, но това е мъжка постъпка, той се отдава за благото на народа, нали?

91

Прав е!

преди 1 година

Заради "демократичните санкции" дори богатите сирийци живеещи в чужбина не могат да изпратят пари и помощ на сънародниците си! В същото време ФАЩ и ЕСССР лицемерно заявяват,че "до момента Сирия не е поискала помощ..." Но не е полит-коректно да се казва истината,ако не съвпада с" правилната истина" спусната от Министерството на Истината :)

90

Твоят Любимец

преди 1 година

До Рамбооо / Кажи на твоят любимец Боко Тикквата да им пратят един самолет с фурми

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92...Този идеален Свят който имаш в главата си...в обозримо бъдеще няма да го има...жалко е прав си....,но такава е действителността...

88

Мхм

преди 1 година

Сирия тази територия я разпокъсват кюрди, турци, американци, руснаци, иранци, отделно има гражданска война, бро на вас и бог не може да помогне

87

До 87

преди 1 година

До 87 Не избора а истината и достойнството са важни, но всеки си има собствен морал възгледи, колкото и да са oтврaтитeлни! Ако си мислиш че някога господаря ще ти разреши да консумираш каквото и той и че ще те има за равен, значи си много наивен! В времена на едномонополен световен жандарм, равенство и развитие няма да видиш! Конкуренция му е мaйкатa а такава скоро въобще няма да има..

86

Байбарс

преди 1 година

Сирийските комунисти с българско гражданство напоследък са много нагли по тв. Статистиката е факт - в Сирия са по малко жертвите, в Турция са много повече, нормално е. Санкциите НЕ блокират медицинска или хуманитарна помощ. Това е руско вето в Съвета за сигурност на ООН и Асад отказва трансгранична помощ за Северозападна Сирия. Освен това ООН никога не е спирала операциите си в райони под контрола на Асад.

85

Анонимен

преди 1 година

До 85 Не избора а истината и достойнството са важни, но всеки си има собствен морал възгледи, колкото и да са oтврaтитeлни! Ако си мислиш че някога господаря ще ти разреши да консумираш каквото и той и че ще те има за равен, значи си много наивен! В времена на едномонополен световен жандарм, равенство и развитие няма да видиш! Конкуренция му е мaйкатa a а такава скоро въобще няма да има..

84

хер Ъц

преди 1 година

Ако не беше стратегически партньор на НАТО и САЩ, и Турция нямаше да получи нищо от Запада! Спомням си Ковидната Пандемия, когато САЩ и Западна Европа забраниха доставките на ваксините си за Иран! Лицемерие??? Да!!!!!

83

mazen

преди 1 година

Няма какво да искат помощи от цивилизования свят. Бункерния и С. Корея да им пращат помощи, след като толкова се обичат.. То не може да бомбиш мирно население и като ти дойде да гъ*за, да ревеш за помощи. У лево.

82

Рамбооо

преди 1 година

Нека България да помогне на сирийците. Стига сме слушали големите тикви от Америка и Брюксел

81

Анонимен

преди 1 година

Каква помощ от Европа? Вие не сте интересни. Ние обичаме украйна и зельо. Само тях. Останалите си яжте ушите. Така, де.