159

A

преди 1 година

Днеса, чупите ***. Може да струва и 25 000, че даже и 250 000лв на месец.

158

Урсула

преди 1 година

яжте пържени червеи ,гъгрици,щурци,*** и скакалци - много по- евтино и полезно е .Поздрави Урсула

157

Един с една

преди 1 година

От как ги храните с Елда и Киноа може и повече да излиза на месец

156

до Щерева

преди 1 година

Хахахахаххаха имахме един сладдур от тая твоята ''лига'' дето разби мита на пух и прах, че от там може да излеззнеш читав човек ! хахахахах

155

men

преди 1 година

масово българина не зацепва, че реалната издръжка е много по-голяма от това което си мисли. детска градина и училище няма как да са безплатни - плащаме ги всички, но истинската цена е скрита. в частните най-добре се вижда кое колко струва и там всичко е много по-оптимизирано от държавните. обаче *** иска 50лв за детска да плаща.... после що лелките са лоши, що храната гадна, що базата зле. за 50лв и тва е много...

154

Анонимен

преди 1 година

С друго да помогна?-----------------------------------------------Не, благодаря за информацията, може би във вашия случай са необходими тези частни уроци, пък и щом може да си го позволите - чудесно. Иначе аз съм против дете до 7ми клас да ходи на такива по БЕЛ и математика, а просто трябва то да работи повече, с помощ от родителите си70 лв за шах бих давал,ако треньорът е гросмайстор или известен специалист и детето има очевиден талант (обаче как се съчетава това с училището - не знам)

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 157, не София. Живяхме във Великобритания и въпреки неделното училище има сериозни пропуски по български език. Математиката тук се изучава също по различен начин. Надявам се тази информация да ви е полезна. Плащаме 70 лв. за шах. С друго да помогна?

152

Unknown

преди 1 година

А ако имаш 3 или 4 деца какво правиш тогава ? Ако някой ми каже че е лесно значи няма деца ....

151

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 150, скъпи заведения? Снощи бях на "заведение". Квартално, нищо специално и имаше още 3 маси. Това заведение винаги е било претъпкано и вчера не можех да повярвам на учите си. Не на скъпарски заведения, на заведения няма да могат да ходят 70% от хората, които са на минималка. Това не е задължително да е лошо ;)

150

Анонимен

преди 1 година

До Щерева, абсолютно! При нас е същото: частно училище, шах, карате, математика, български език.-----------------------------------------------------Детето ви ходи на частни уроци по математика и български език отделно? Интересно колко плащате и за уроци по шах (предполагам в София?)

149

Щерева

преди 1 година

Не се интересувам от стратегиите на другите семейства. Ние залагаме на много високо образование и квалификация. Да се влезе в университет от бръшляновата лига в USA със стипендия е много трудна задача, но и задължителна за изпълнение. Всичко останало е обикновен родителски провал и безотговорност.

148

Анонимен

преди 1 година

Бедността вече не е гордост соца свърши

147

Анонимен

преди 1 година

До Щерева, абсолютно! При нас е същото: частно училище, шах, карате, математика, български език. Със сигурност 4К стигаме на месец. А не виждам да се подобри след 8ми клас... хеле пък университет!

146

Анонимен

преди 1 година

Синът ни е на 9 години и разходите по отглеждане, частно образование, спорт и допълнителни школи е около 4000лв месечно. Просто без тези неща детето ви е обречено да е посредствено и никога няма да стигне каймака на обществото.-------------------------------------------------------------------------------Щерева, много лошо ако повечето родители разсъждават така (освен, разбира се ако не си някой ***,като ай-ти специалистите тук)Само помисли колко успешни личности са имали бедно детство

145

Анонимен

преди 1 година

До 147. Анонимен правилното сравнение е заплата у нас - разходи у нас, заплата в австрия, разходи в австрия и т.н щото така излиза че сме в рамките на нормалното в разходите . . . . Къде си учил икономика? Когато инвестираш и понеже нищо не произвеждаш, инвестиционните стоки ги купуваш от австрия напр. което означава, че стойността на отчисления е релативно висока в сравнение на мястото на производство. На австрийците им е изгодно да инвестират, а на теб не. Трудно е да се обясни на хора без ба

144

Щерева

преди 1 година

Синът ни е на 9 години и разходите по отглеждане, частно образование, спорт и допълнителни школи е около 4000лв месечно. Просто без тези неща детето ви е обречено да е посредствено и никога няма да стигне каймака на обществото. А никой родител не иска това.

143

Анонимен

преди 1 година

Над 2500 лева месечно може да струва издръжката на дете в България . . . . МОЖЕ ДА СТРУВА, АМА НЕ! СТРУВА ПОВЕЧЕ И ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН! ВЛЕЗТЕ САМО В КЛУБА НА БОГАТИТЕ Т.Е. ЕВРОТО! И едно кафе няма да можете да си купите или не сте влизали в скъпи заведения?

142

КОЧО

преди 1 година

До АнонименС други думи-дупе знае две и двеста.

141

Анонимен

преди 1 година

До Име__да припомня, глада беше при виденов, не при костов

140

Анонимен

преди 1 година

правилното сравнение е заплата у нас - разходи у нас, заплата в австрия, разходи в австрия и т.н щото така излиза че сме в рамките на нормалното в разходите