169

Nick - до 174

преди 1 година

Ти отвори и гледай статистиката. Наемите не са мръднали 10 години, няма и да мръднат, в СФ 35% от жилищата си стоят празни. Никаква грешка не правя - едно нещо струва толкова, колкото струва В МОМЕНТА. Това, че си го купил преди 10г, или дори наследил за без пари, не значи, че печелиш 100%, винаги се гледа алтернативата. Ако сега имотът ти струва 250к ЕУР, а го даваш за 800лв под наем - от това по-голяма прецакня здраве му кажи!

168

Алоо

преди 1 година

Алоо днес.бг объркали сте статията, тази е от миналата година, тогава се дигаха цените, сега падат. Препишете си някоя статия от 2008 ако не можете да измислите нова.

167

циник

преди 1 година

Зареждам се с пуканки и гледам сеира като почнат да скачат от тераси и покриви брокери и инвеститори. Повече ми е жал за кварталните кучета, отколкото за тях!

166

Mitaka

преди 1 година

Който има пари се маха от София и строи или ремонтира къща.В София вече купуват или който няма пари за къща, или който иска да дава под наем.Предлагането при наемите е голямо и ще нараства, но няма да има достатъчно за всички апартаменти да се заемат и наемателите ще си подбират.

165

Ибрахим Сюлейманов

преди 1 година

След турското земетресение половината София ще се изнесе на кой ще продавате тогиз и за какви пари не е много ясно

164

Симо

преди 1 година

Инвестирах всичкия кеш в имоти.Ако паднат няма да имам нито инвестиция, нито кеш

163

Анонимен

преди 1 година

После защо сме умираща нация кой нормален млад човек ще създаде деца ,като не може да си позволи жилище . Ама това мафията начело на държавата не я интересува

162

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Какво става? Пак ли стаийка? Щото цените тръгнаха надолу нещо. Сега иде сеира. И аз съм се подготвил с голям кеф и търпение. Ще е голям.

161

Анонимен

преди 1 година

В София сградите ще издържат, но не ми се мисли каква катастрофа ще е в провинцията.

160

Анонимен

преди 1 година

До Nick. Правиш основна грешка - сравняваш сегашните цени на предлаганите апартаменти за продан и под наем, а трябва да сравняваш цената на продажба на апартаментите от преди 5-10 години, със сега плащаните наеми. Сега купуваш, но какъв ще е наема след 5-10 години. И не забравяй, че на една жена е офертата, а на доста по-ниска е покупката

159

бъдещето

преди 1 година

Бъдещето на София го дават в момента по новините от Турция. Гледайте и после да не ревете,че не сте видели какво ви чака! Дано тези с по 10 апартамента имат накрая пари за палатка.

158

Радослав

преди 1 година

До пияница мистик: точно за това имаме имотен балон, защото 10 шарлатанина като теб с наследени от БКП апартаменти искат с продажбата на 1 жилище да уредят живота и на внуците си, а останалите като отворят сайтовете и като видят цените и те си казват: ония щом иска толкова за апартамент соц мечта с мебелите на баба му, значи и аз толкова ще искам и ето ти изкривяване на цената! Искай си по 2 милиона евро ако то е кеф, ама да ги искаш и да се намери някой да ти ги даде са две различни неща!

157

Радослав

преди 1 година

До пияница мистик: Абе така като гледам и на вас не ви е много ясна пазарната икономика. Да апартамента който имаш може да го държиш 20 години на пазара, да му плащаш данъци и ремонти, да го чакаш да се срине блока и да си му искаш сума която няма кой да ти плати и 200 години. Стока която е надценена не се купува, а залежава по складовете. ПП:апартамент в който не се живее се амортизира много бързо и колкото по дълго го държиш на пазара очаквайки "удара на живота ти" толкова повече по зле за теб

156

Анонимен

преди 1 година

Като се върнах от Атина, София ми се стори, като зелен оазис и доста спокоен град. Иначе мога да похваля градския транспорт в Атина, дори в ония години имаше билети с отчитане на времето, където го въведоха в София сега. Аз се возих в един автобус и беше нов, чист и почти празен, седалки свободни, колкото си искаш.

155

Nick - до 159

преди 1 година

Отвори имот.бг де; Лозенец, Борово, Център, Стрелбище. Тристайни апартаменти 70-100кв спокойно намираш за по 800лв.; Ако пуснеш да търсиш подобни на продажби ще видиш цени от по 200-300к ЕУР. Тоест, голяма част от тези апартаменти са и на по-високи цени от 2к ЕУР квадрат... за мен логика в наемите-срещу цените на имотите в СФ няма.

154

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че някой е споменал Атина в коментарите. Със сигурност има и плюсове тоя град, ама като бях там 2003 г чаках на един сверофар 50 минути. Отделно от към презастрояване е много по-зле от София особено в ония години, но и сега. Почти няма зеленина има някакви портокали май са декоративни и не стават за ядене по улиците. Там ако ти се допикае и няма наоколо обществена тоалетна няма един храст къде да свършиш работа :) Аз бях лятото там и жегата беше бруталлна. 38 градуса след 9 вечерта.

153

Анонимен

преди 1 година

Брокерката : "В момента е добре да купуват имоти" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

152

Оскар Уайлд

преди 1 година

Амбицията е последното убежище на неудачника. Само такива може да си дават парите в момента, за да си купят апартамент в София. Голям престиж, няма що - накрая получаваш панелна кутийка в Овча Купел... Това го казва софиянец н-то поколение без апартамент. Живея си под наем и си гледам живота и кефа и не ми се налага да козирувам на работодател, банки, майстори леворъки и тн.

151

Анонимен

преди 1 година

до 157 София лятото не е чак толкова горещо (даже е доста поносимо) в сравнение с други части на България. В Русе и около Петрич лятото не се диша от жега.

150

Шокиран

преди 1 година

Кой пък се навира сред ромеи, араби и тем подобни в Софето?.. трябва да им се плаща, нес 25% да ги ограбват