10

Анонимен

преди 1 година

След дъжд качулка.

9

Дуплика към 2

преди 1 година

България не е в Азия и не гледа към Азия ,там е различно много от Европа ,тъй че ставаш смешен българина да гледа в Азия ,той никога не гледал там

8

Анонимен

преди 1 година

Ердоган ще пробва да си измие имиджа преди изборите, но истинския виновен е той. Корупцията тръгва от него, а бутони винаги ще се намерят.

7

Бонар Овъртиоглу

преди 1 година

Примера е важен ,ако желаеш да се развиваш.Добрия пример .Но явно това си черта на тази азиатска страна да е на много ниско пещерно ниво .Не гледат ли в Азия на какво ниво са Китай ,Япония ,Южна Корея дори Виетнам се развива страхотно в последните години .

6

АнонимеН

преди 1 година

ТУРСКИ СТРОИТЕЛЕН ПРЕДПРИЕМАЧ: И С МОРСКИ ПЯСЪК ЩЕ СТРОЯ СТИГА ДА Е ПО ЕВТИНО!!! МАГАЗИНЕР: ТИЯ НОСЕЩИ СТЕНИ И КОЛОНИ САМО ПРЕЧАТ И ГИ МАХНАТ !!! ВАЖЕН Е ИНТЕРЕСА / ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - A викаш .. да няма псоледици. Да не се търси отговорност. Вскеи да прави, каквото си иска и да става, какво ще ... Сеслки! Така не се олучават нещата.

4

Анонимен

преди 1 година

Да не се случва в България че и тука ще е същата работа. Навсякъде пестят желязото и бетона. Голяма част от строителите нямат елементарни познания как се изчисляват размерите и арматурите. И понеже няма строителен контрол всичко се прави по инерция както дойде и в зависимост колкото пари е готов да даде собственика. Като няма пари не слагат арматура изобщо. Само едни тънки пръчки колкото да се отчетат по документи че са сложили. Идете на някой строеж в бг и вижте каква арматура слагат.

3

Анонимен

преди 1 година

Кел файда, че са ги арестували хоратаси заминаха.

2

Анонимен

преди 1 година

Строителите на съвременна България трябва да гледат много внимателно какво става в Турция. Да не им излязат солено 1000-та и нагоре евра на квадратен метър.

1

АЛов

преди 1 година

За съжаление трябва смъртно наказание за тях иначе ще остане като в б-я, няма да има нищо.Цялтата администрация за контрола дисциплинарно уволнени