29

Селски кандидат град

преди 1 година

НЕ мали да ПАДАТ ЦЕНИТЕ у Големите ГРАДОВЕ у България? То се вижда какво ще се случи при земетръс ДА свалят цените да моем с родата от село да се преселим у Градо и на моловете да се радваме и да куфееем.

28

Молска Кифличка

преди 1 година

Комплексарите българи с малки жилища бутат също стени, за да се чувстват поне малко като богатите българи с просторни апартаменти. Често комплексарите средна класа българи след като си разширят малките жилища до една голяма стая без кухня, спалня вземат и балкона и него всичко в едно просторно помощенийце ходя и купуват гигантски плочи които са по моловете за да имат лукса и усещането за мол в вкъщи.

27

У България СЪЩОТО

преди 1 година

Стари и НОВИ сгради са строени от Турски строители и фирми. Ако се случи у НАС поне 5 пъти ще е по-зле в пораженията отколкото в Турция.

26

мак

преди 1 година

Тук не не ли същото, или почти същото, с ремонти? И с банки или кръчми, където махат колони за още една масичка или бюрце?

25

Анонимен

преди 1 година

И ние узаконяваме ромейските незаконни коптори, но няма тук едно земетресение да ги погребе.

24

Анонимен

преди 1 година

До Заглавието кърти Всичко кърти, както обикновено - предприемачите са "разработчици", хората загивали в големи "количества"... материалите на тази, чието име не можем да напишем, са толкова пагубни за българския език, колкото земетресение 9 по Рихтер за калпав небостъргач.

23

Анонимен

преди 1 година

1977 е имало голямо земетресение във Вранча, след него качват земетръсните изисквания. През 1987 ги качват още повече. Така че сгради преди 1987 е съмнително колко са здрави.

22

Антилибераст

преди 1 година

Турция колкото и да е "диктатура" не е по-диктатура от социалистическа България, а панелките строени в НРБ може и да са грозни, но са изключително здрави. Стига с тая либераска пропаганда че "ако няма демокрация всичко се руши" . Точно демокрацията е развъдник на корупция и безхаберност, едно заради "общата каца", второ заради мекушавото правосъдие.

21

от село

преди 1 година

Над съдържанието на тази публикация трябва да си направим един обстоен анализ. За голямо съжаление, блока в който аз живея, а той е построен през 1976 г. е един от най-стабилните в жилищния квартал, но за голямо съжаление не малко семейства премахната през последните десетина години стени, а той заприлича на швейцарско сирене. Не дай Боже да ни люшне както през 1986 г., ние също може да се окажем погребани в блока благодарени на някои хора.

20

баба мара

преди 1 година

решението е просто веднага да се арестуват отговорните за това нещастие от наивисоко до наи ниско ниво да се освободят полит затворници заради измисленияпреврат това положение в турция не може повече да се търпи

19

Анонимен

преди 1 година

Как ще рухнат в България бе човек. Знаеш ли как се строи сграда в България. Стига сте писали глуписти.

18

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

БОРБАТА ЗА ВЛАСТТА Е ДО ПОСЛЕДНО, НО СТАНЕ ЛИ ДУМА ДА РАЗДАДАТ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ НА НУЖДАЕЩИ СЕ, НИТО ДУМА НЕ КАЗВАТ, ТОВА СА Т НАР ПРОДАЖНИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ИСКАЩИ НАРОДА ДА ИМ ГЛАСУВА

17

Ердоган 2003:

преди 1 година

" Това не може да се обясни просто щато Съдба!". Днес: " Запикваме си в бележника тия, щоито ни хулят!"!!! Израстна човека!! Смях!

16

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

ЦЯЛА СЕДМИЦА ЧАКАМ ДА ВИДЯ ПЕТКОВ, БОРИСОВ, ТРИФОНОВ, КОСТАДИНОВ И ТНТ, ДА ИЗЛЯЗАТ И ДА КАЖАТ ЩЕ ИЗВАДЯТ 10 МИЛИОНА, 1 МИЛИОН, И ГИ ДАРЯВАТ НА ТУРЦИЯ И СИРИЯ, НО НЕ НЯКАКВИ СРЕДСТВА ОТ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ И ВСИЧКИТЕ МЪЛЧАТ Е СКОРО ПАРТИЯТА НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ СЕ СЪЗДАВА И ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА И ВРЪЩАТ СРЕДСТВА, ИМОТИ, И ТНТ

15

Shark

преди 1 година

Ако стане такова земетресение тук ще е същото. Новопостроените комплекси ще рухнат като домино. Дано това отрезви хората и да спрат да си дават парите за тези некачествени имоти.

14

Заглавието кърти

преди 1 година

Как се помилват сгради??? Правилно е да се каже УЗАКОНЯВАНЕТО НА НЕЗАКОННИ СГРАДИ!!! Какво е това помилване???:)

13

Турчин

преди 1 година

Трябва да призная, че в Турция редовно се строеше незаконно и от хора, които нямат понятие от това. Т.нар. gecekondu, което е нещо построено набързо за временен подслон, и после с корупция се озаконяват. Докато живеех там, имаше сгради, които просто се срутваха и без земетресение. За такава небрежност говорим.

12

Помилваният

преди 1 година

Невежеството е потресаващо, правилният термин е амнистиран. Сградите, които са незаконни могат да бъдат амнистирани, т.е. да се упростят нарушенията. Помните ли калните свлачища в Иския - Италия само преди няколко месеца? Основната причина за образуването на свлачищата е презастрояване на района с незаконни постройки (над 20 000), които са били амнистирани а е трябвало да бъдар разрушени и терена да се залеси. Позната история нали?

11

Анонимен

преди 1 година

Тези там са азиатци най ниско качество ,нищо не могат нищо .

10

Боко факиря!

преди 1 година

Топ качество са си строили хората какво ги хулите. Я елате вижте Тиквон Инкорпорейтед кви неща строи да видите малко качество! Режеш червената лента и от випрацията се получава имплозия! Във Варна на ден 3 след тържественото откриване на най-скъпия булевард в целия свят се срина едно кръгово буквално като на снимките след Фукушима! Добре че засега имаме късмет със земетресенията... Засега!