14

Анонимен

преди 1 година

Всъщност войната в Турция си тече- конфликта между ПКК и държавата. Напрежението светски/религиозни си го има. Социално напрежение. "Преврата и репресиите всички ги помнят. Не беше отдавна разделението леви/десни които се избиваха по улиците.Сега и маса от истински гневни хора. Въобще разломи да искаш, дето само чакат активиране. Съседите им - приятел до приятеля. А за Путин ще е манна небесна да дестабилизира и НАТО и ЕС с конфликт и бежанска вълна. За други- кюрдите и Асад - златен шанс.

13

Никой

преди 1 година

не му дреме. Все тая.

12

Хичо

преди 1 година

Сега властите ще се опитат да замажат положението,като арестуват разни строители и подизпълнители.А главната вина е именно тяхна,защото е нямало никаква държавна стратегия и контрол на строителството в силно сеизмичен район...

11

Гиб Мелсън

преди 1 година

С това темпо ще задминат по жертви и украинците и руснаците взети заедно и най лошото е че за разлика от фронта в Украйна тука има много загинали жени и деца. И после ще ми разправят, че корупцията не убивала. Като знам, че половината българи са корумпирани до мозъка на костите си и кожата ми настръхва. Скоро покрай моя роднина се сблъсках с корумпиран лекар от държавна болница. Поиска си сума с 4 цифри, но удари греда.

10

Анонимен

преди 1 година

Байдан да даде някой друг милярд, те ги печатат бързо.

9

Анонимен

преди 1 година

Викам си оня ден че катарците пръснаха 220 милиарда долара за да направят световното, но не да дали нищо на Турция и Сирия, но те дали 1 милиард долара. Извинявам им се...Ето това е помощ.

8

Анонимен

преди 1 година

Ей на тези хора да помагат,а не да пращат оръжия,за да правят световни войни и някакви като Зелето да стават милиардери.Зеленият не иска мир.По всяко време може да спре войната.А земетресенията никой човек не може да спре.

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

Сега трябва спешно българската държава да се задейства ако има такава, да се прегледат всички високи сгради в страната и там, къде някой престъпник е премахал стени, трегери и т.н изпълнения да се направят предписания в най кратък срок стени, тераси и т.н да се възстановят. Ако не се изпълни предписанието, глоба сто бона и с тези пари държавата принудително ще възстанови, това което е променено. Аз очаквам най-много строителни абсурди по партерните етажи, но няма да е само там.

6

Анонимен

преди 1 година

до 8 От блок до блок има голяма разлика. Зависи колко етажа е и колко входа. Примерно моя блок има 7 входа. Всеки вход е с по 9 етажа. На всеки етаж има по 4 апартамента. Това са 252 апартамента по 3-*** човека средно на апартамент това са 756 души...да ги закръглим на 700.

5

Анонимен

преди 1 година

6000 блока са паднали. Средно ако има по 200 човека в блок.....картинката е ужасяваща...

4

Анонимен

преди 1 година

дo 6 Вова изтрепа за година 150 000 украински войници фашисти. Така че си далеч от реалността...

3

Анонимен

преди 1 година

Ако е вярно, че 6000 блока са сринати сами си направете сметката за какво иде реч.

2

Анонимен

преди 1 година

Огромен гняв сред огромна група от хора. В каква форма и посока ще се излее не знам. Предстоят избори, а готов ли е Ердоган да изгуби мирно? Мирна ли ще е кампанията до тях въобще? Най- големия кошмар за нас , би бил гражданска война в Турция. Тогава такава бещанска вълна и ядове ще видим,че това досега ще ни се стори нищо.

1

дреме ми на патката

преди 1 година

ман га л отурски сериал! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА