75

морски

преди 1 година

До Радослав...ние може и да не видим, но крадците бетонирали брега посрещат всяко утро белия ден в имоти построени с крадени парички.

74

Щерю

преди 1 година

Кухи *** БКП-БСП...

73

Радослав

преди 1 година

До 93: и да се разпадне БСП все тая, просто членовете и ще се изместят при родата си от гроб, сдс, дпс, ндсв, дб, *** и каквото там друго има. Що е партия все има членове на партията майка, няма ли лустрация по модела на Румъния с Чеушеску, няма да видим бял ден!

72

Анонимен

преди 1 година

Никой да не пипа Корни ей . Още 2-3 пъти избори и комунистите от БСП са вън от парламента . Помнече че дори след Жан В. пак бяха 2-ра партия, но след кака Корни нищо няма да остане от тази ненужна част на обществото

71

Анонимен

преди 1 година

Тази е в съюз само и единствено с чичко паричко.Синът й работи в Америка, мъжът к в лукойл, а тя праща оръжие в Украйна като се прави на лява и е в съюз с Гепи в хартиената коалиция.

70

Анонимен

преди 1 година

Дясната и ръка овчаров с 5 милиона по сметки от откупи. От тая по нагла лъжкиня няма!

69

КАНАЛИН И АНТИФРИЗ

преди 1 година

СЛЕД СССР СТАНА ОЩЕ ПО ЗЛЕ - ГЛЕДАМ НЯКАКЪВ РУСКИ КАНАЛ - "ПЕРЕЦ" /ЧУШКА/, МИ ТО НЯМА ЕДИН НОРМАЛЕН ТАМ? ЕЛЕ ПА ТРЕЗВЕН? СВОБОДАТА ГИ СЪСИПА. ДОБРЕ СИ БЯХА КАТО КРЕПОСТНИ.

68

Ко? Не!

преди 1 година

Показахте,че за власт сте готови на всичко! Дори да се омешате с Дъй Бъ, с Пъ Плъ, с Греб-ДъПъСъ,Седереразтията,ЛибераЗтията,царските юпита,сценаристите и с всички други бивши,настоящи и бъдещи абревиатури от бивши пребоядисани ко-му-нис-ти!Същите сте като останалите,затова народа не гласува масово! Срам сте за България,пр0дажници!

67

Анонимен

преди 1 година

Приватизаторката зове за неолиберализъм - до къде стигна политическото лицемерие на социалистите

66

Радослав

преди 1 година

До СССР Абе шизофреник: 1. 1940г.Германия не е фашистка, национал социалистическа! Научете я тази дума вече 80 години не ви стигнаха!2. СССР помогна за победата като закара чукчетата с влакове правени в САЩ, пороби Източна Европа с ордата си напредваща на камиони произведени от САЩ, с гуми и бензин от САЩ, с патрони, ватенки, ботуши произведени от САЩ!Цели заводи САЩ изгради за да може да задържи СССР на фронта в Сибир, а ти неук цоцалисти смееш да твърдиш, че тези които ви спасили са ви виновни

65

Анонимен

преди 1 година

Да дори и добре да беше, въпреки че нямаше нищо по магазините, защо СССР се разпадна

64

Анонимен

преди 1 година

Коя държава - приватизираната ли? От нагли по - нагли!

63

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КОМУНИЗМА НА ЛЕНИН ИЗКАРА 70 ГОДИНИ, А КОЛКО ЩЕ ИЗКАРА КАПИТАЛИЗМА НА ПУТИН?

62

Анонимен

преди 1 година

Оставка!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Само чрез регулация на банковия капитал може да се постигне социално благаденствие. А не както Нинова дава пари от държавата на частния капитал чрез дотации на тока и намалено ДДС на хляба

60

Радослав

преди 1 година

До 64: днес живеете зле защото днес все още се плаща сметката за живота ви много над стандарта които изработвате по време на цоца! За това ви липсва цоца, защото тогава всеки мързел живееше добре за сметка на работливите и идните поколения, но дойде момента за плащане на сметката и цоца фалира! А днешната мизерия в България я създадоха вашите любими цоцалисти като се почне от Жан Виденов, мине се през Курналина и се стигне до китайската реплика на бай ви Тошко дон тиквон!

59

СССР

преди 1 година

1917г. 85% от населението на Русия беше селско. Икономика - почти нула! 1945г. Русия победи фашистка Европа която финансирана от САЩ нападна Русия. 1957г - първия спътник в Космоса, 1961 г. - първия човек в космоса.

58

СССР

преди 1 година

Нито една страна в света не е показвала такъв икономически растеж в продължение на 20 години - средно 13% годишен растеж, а в първите години дори и 15%. Невероятен феномен, изключително ефективен икономически модел. Затова САЩ финансираха фашистка Европа за да започне Втората световна война, за унищожениетео на СССР. Но СССР победи фашистка Европа и САЩ, беше полуразрушен но сам се изправи и отново стана световна икономическа сила.

57

България

преди 1 година

Как не ви е срам. Вие сте прогнили от корупция и всяка европейска държава налага санкции на вашите "депутати" и продължавате да имате наглостта да искате още и още???НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ ЧЕРВЕНИ БОК...И ! Никой нормален не би трябвало да гласува за вас а да ви заличат като партия. Слуги на русия....

56

Анонимен

преди 1 година

Нинова ще я свалят с преврат както Виденов в 1997 г.