10

Анонимен

преди 1 година

Дарявайте за Сирия!!!! Там положението е в пъти по-зле от Турция. Турците са богати, държава с мощна икономика, какво сме тръгнали да им подг-ъзуваме с дарения! Приятелска на САЩ държава. Да се оправят бе! Не разбирам, къде са турските фабрики??? Големи производители с огромен пазар!! Да произвеждат и да пращат като дарения, при това чисто нови бельо, дрехи, одеала и всякакви такива!!! Тук моловете са пълни с турска стока, ние сме тръгнали дарения да даваме.

9

Анонимен

преди 1 година

Поредното безумие: хората в България си купуват дрехи втора употреба, други носят дрехи по 3-4 пъти само, а тБЧК искатсамо ЧИСТО НОВИ дрехи с ЕТИКЕТИ даже, т.е. искат да отидем и да купим нови дрехи и да ги подарим. Ето това начин да откажем всеки, който има поне малко състрадание от дарителство. А знаем как се харчат парите у нас, дори и дарените

8

Анонимен

преди 1 година

А за Сирия къде са пунктовете?

7

Позиция

преди 1 година

Няма да помогна на тях ,помагам на карловските села

6

Анонимен

преди 1 година

А пункта за даряване на суджуци, кюлчета и пендари,е в непосредствена близост до зайчарника в Банкя. Лично Бай чекмеджан домуссуджук алтън кюлчан ще ви записва в тетрадата.

5

Вето на турчина

преди 1 година

От дете съм дал вето на всички турци и това е мои избор желание ,чувствам се прекрасно доволно и аз съм дал частица на хората които са се борили за свобода и които са били мъчени .

4

Гадно е

преди 1 година

А в Сирия не живеят ли хора?!

3

Свидетел на капачки

преди 1 година

За тези никога повече ,аз тръгвах да дарявам они ми викат с етикет нови ,абе ей вие логистика нямате багери нямате хора стоят ей така няма техника тръгнал на мен да се прави ай с.......бе

2

Анонимен

преди 1 година

А за карловско такива пунктове имаше ли ?

1

Иван Иванов

преди 1 година

От моя страна никога за тези !