290

Анонимен

преди 1 година

До 306.Че кой пък е тръгнал към Берлин?

289

Анонимен

преди 1 година

По времето на Сталин стигнаха до Берлин. По времето на Путин стигнаха до Бахмут. Какво да се прави.Нема качествен материал.

288

юбералес

преди 1 година

За руснаците ако Соледар е Сталинград, то Бахмут ще да е Берлин.

287

дядо йоцо гледа

преди 1 година

От лятото до сега пет пъти го превземаха Бахмут.

286

на Бирлин

преди 1 година

Ура другари, и този месец пак ще превземаме Бахмут.

285

Анонимен

преди 1 година

До 301 ми да ходят още украинци там да го пазят и след това към Киев няма да има никой.Що трябва да се мърда от там.Я пратете още 20000 щом имате излишни.Пък Русия си има снаряди да ги изпрати и те така.Така може и цялата армия на Украйна да изчезне там.

284

Анонимен

преди 1 година

Бахмут, Бахмут, Бахмут осем месеца го слушаме вече. Ша кажеш че Лондон ще превземат, а то кат Чирпан до го е

283

Анонимен

преди 1 година

До 297.Сигурно е така щом ти казваш,а като пишеш по този начин мислиш,че печелиш нещо.Само показваш,че някой е имал право да се намеси.

282

Анонимен

преди 1 година

До 298.Е ти кажи,когато Донецка и Луганска област и Крим са били в Русия.Украйна имало ли я като държава,не.От тия области сами ли са решили да са част от Русия,да.Сега поискаха автономия и що не им дават,а воювате срещу тях.Е сега разправяй,че има Украйна.Може и да я има,ама не в този вид,в който я знаеш.Да си бяхте седели на Д-то и като искате в Европа никой не ви спираше.

281

Анонимен

преди 1 година

Украйна беше и е отделна държава в ООН, когато нямаше държава Русия в ООН, а Съветски съюз. Още през социализма и Съветския съюз, Украйна беше отделна членка на ООН.

280

Анонимен

преди 1 година

До 292.Като ти харесва Украйна си пиши в украинските сайтове и там си я прославяй,а не в БГ.Аз си пиша в БГ сайт и си имам мнение, като не ти харесва си свободен да не четеш.

279

Анонимен

преди 1 година

До 292.То хубаво ги ръсиш,ама с приказки не става Русия ще я има Украйна къде ще бъде не е ясно.Щото тя сама се разпадна и сама си е виновна.А това,какви ги пишеш ,щото те е заболяло изобщо не ме интересува.

278

Анонимен

преди 1 година

до къде е докараха в блатная един пи,,дер пандис4ия да лъже по малко от морф

277

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 290 а от 2024 русия няма да съществува и си има при4ина за това дребни4ка плешива 70 годишна а сега се заври в някоя дупка в ру ко...4и...на,.та си и пу,,кни бок,,,лук какво си се размангалил да лъжеш в 4ужда държава

276

Антипутиноид

преди 1 година

Целите на инвазията в Украйна бяха ясни от началото, ама на Путин не му се излязоха сметките. И сега, след 1 година, тоя гущер Пригожин казва "трябва да си поставим ясни цели". Доброволците свършиха отдавна, затворниците също са на привършване, да си постави добре целите, че след 1 година пак така ще каже.

275

Анонимен

преди 1 година

До 289.Тя Украйна съществува от1991г като държава и за няма и 30г показа,че е имало причина преди това да не съществува.

274

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 288 Предложенията от страна на Русия за деленето на Украйна и Европа са с давност от стотици години. Имаше предложения от страна на Лавров към Полша, Унгария и Румъния да си поделят Украйна датиращи от 2014 година. Само хора с фашистки възгледи могат да правят такива предложения, да си спомним тайния договор Moлотов-Рибетроп за подялбата на Полша станало факт през 1939 г. Единственият който се е поддал на руските предложения за сега е националиста Орбан мечтаещ за чужди територии.

273

Анонимен

преди 1 година

Гледам го днес готвача на Путин , готов да дели Европа с Украйна . Българите ни постави към украинската част на Европа. Има предложение към Украйна да си поделят Европа вместо да се бият помежду си.

272

Анонимен

преди 1 година

На Пригожин му резнаха крилцата. Държавата спря да му плаща и Вагнер е пред закриване. Вероятно Пригожин ще действа единствено в ЦАР където коли и беси и разполага еднолично с богатствата на страната в която президента на ЦАР му е дал безгранични права да граби и убива само и само да стои вечно на власт като колегата си Путин. След разгрома на Русия от Украйна, Макрон ще изпрати командоси да разпертушинят бандата Вагнер в ЦАР. Сега се въздържа защото Путин ще му направи атентати във Франция.

271

Кутараг

преди 1 година

Скоро всеки украинец желаещ да се бие ще получи посмъртно медал! Нежелаещите ще получат жените им! Всяка си има своите нужди! Ох, котьо!