239

Сусо

преди 1 година

Господа от дебето, нищо полезно за вас не постигате, като плюете Президента, а напротив, на ръба сте и нямаше да влезете, ако бяхте се явили сами!

238

яя

преди 1 година

Свиквайте.Скоро ще трябва да целувате ръцете на Путин.А може и друго освен ръцете

237

Аз промяната

преди 1 година

Аз пък искам такива като дебейците нексаджии изобщо да не влязат в парламента ПОЗОР са Забравихте ли когато коленичехте пред президентството и когато викахте с вас съм и когато играехте хоро от радост ПОЗОР СТЕ Вън лодкари Вън танаси Вън

236

Анонимен

преди 1 година

Поредните васали на Фащ

235

Димитър Пешев

преди 1 година

Крипто Иванов е доволен само от криптовалутата

234

Мда

преди 1 година

Дабайските *** няма да мирнясат, докато не гръмнат и двата реактора на Козлудуй. Щото тъй им е поръчано и платено. После ще се изнижат ни лук яли, ни лук мирисали!

233

ДБ недоволни?

преди 1 година

Това не е хубаво за страната ни?

232

Бай Ментор

преди 1 година

Еврогеяците на България я лишиха от въглища , сета искат да я лишат и от атомна иниргия - това ли са нашите национални интереси?Вашите интереси са да Ви попълват сметките с чужди пари от САЩ , но това не го бъркайте с националните такива!Пр..ода..жни..ци!

231

Анонимен

преди 1 година

Според ДБ трябва да зтворим Мариците, да ликвидираме АЕЦ Козлудуй и да чакаме помощи и внос на ток от САЩ на каквато и да е цена - нали цената ще я плаща цялото население-не ДБ.

230

Любо

преди 1 година

А когато вашите избиратели подкрепиха Радев тогава нИ рИвахте!

229

баба мара

преди 1 година

подкрепям изказването на радев точно в брюксел трябваше да го каже на корумпиранитепреговори и мир като се почне от минските споразумения та до сега каква е ролята навсеки един русия зорлем влезе в тази воина инсценирана от сащ заради печалбитесега в ес защо никои не говори за мир а само за оръжие и пари кои ви дава право дараздавате нашите пари на една корум пирана шаи-ка в киев финансов одит

228

Слуги на друг народ

преди 1 година

Потомците от ДС в лицето на доносническа България се показват в пълния си блясък. Трябва да си изключително наивен да смяташ, че определението на тези грантаджии какво означава победа ще се случи. Слугите на назначения от САЩ управител на България херо мустафа трябва да са по-тихи, че само засилват анти "либералните ценостти" на населението на обитаваната от нас територия.

227

Ралица

преди 1 година

ТОЗИ ПЪТ КАЗА НЕЩО СМИСЛЕНО

226

Анонимен

преди 1 година

Ух , тия па !

225

Турист:

преди 1 година

Краварския слугинаж се обади!

224

Мда

преди 1 година

Вярно е това за Радев !

223

Сега ли се сетихте?

преди 1 година

Тези шизофреници да си пуснат видеата на кирчо и асенчо. Там те на дълго и на широко обясниха защо Радев трябва да е президент. Сега са тръгнали да се обединяват. Но те бяха и в коалиция с бсп, които имат същата теза. Сега какво се правят на ощипани? Докато бяха заедно на власт си мълчаха, не казваха гък.

222

Провала на Путин

преди 1 година

Според неофициалния канал на Wagner PMC Gray Zone, армията не е успяла да планира операцията и демонстрира поредната криза в командването и контрола на битката на ниво щаб - 155-та морска бригада на Тихоокеанския флот претърпя загуби, които вече бяха опустошени в скандалната битка при Павловка. Бригадата написа отворено писмо до губернатора на Приморски край. В него се съобщава, че "генерал Мурадов и неговият сънародник Ахмедов" в опит да получат званието Герой на Русия могат да загубят до 400 души в селото.

221

Анонимен

преди 1 година

Офанзивата в Угледар започната в края на януари бързо спря, каза Александър Ходаковски, командир на батальон "Восток", в публикация в блог. Според Z-publics повече от 30 единици оборудване и стотици войници са били загубени в резултат на само една битка през февруари.

220

Зозо

преди 1 година

Кво реват тези? Нали те сами го избраха Рундю - руснака. Ай сиктир!!!