81

Анонимен

преди 1 година

Да съдят онези, които са предоставили оръжие на откачалка

80

Анонимен

преди 1 година

79, 'НЕ ЛЪЖИ!!! ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ, ЛЪЖЕЦО!' --- що бе? дядо му да не е бил агент на ДС, че е светиня?

79

Анонимен

преди 1 година

България е държавата в която данъкоплатците издържат полиция и й плаща заплата,за да може тя да не прави нищо и напротив,да спомага за непрекъснато осъществявания геноцид над българския народ от знайни и незнайни криминални елементи и психопати.Това важи в пълна степен и за другите звена на правораздаването-прокоратура,следствие,съд.

78

Анонимен

преди 1 година

Когато се каже "пенсионер от МВР", трябва да се има предвид, че става дума не за грохнал старец, а за човек на средна възраст, добре охранен, със самочувствие на недосегаем. Знам това, защото навремето моят родител ме караше да ставам милиционер, за да се пенсионирам на 45 г и с една шапка пари.

77

До 77

преди 1 година

НЕ ЛЪЖИ!!! ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ, ЛЪЖЕЦО!

76

Ааа

преди 1 година

А чия врата е нацапана - на Иван или на полицая??? Аз не разбрах, видях в репортажа, но чия е?

75

Анонимен

преди 1 година

МВР са едно посмешище. Получават заплати без да работят! Назначили там роднини, братовчеди! Частния сектор е съсипан и хората бягат в чужбина,а тези *** и чантаджии взимат пенсия и заплата и по цял ден или скитат по любовници, секретарки или седят по офисите и чукат фейсбука

74

Анонимен

преди 1 година

Честни и праведни хора няма. Има нечестни постъпки и обществото трябва да има непоносимост към тях. За това трябва консенсус за етичните норми и поведение и органи, които да гарантират спазването на тези норми. Ама това значи драконови мерки за спазване на реда СРЕД ОРГАНИТЕ НА РЕДА. Например:като иска да става полицай няма да се татуира или да си заличи татуировките, докато е на държавна издръжка. Докато зоби народни пари, няма да се снима по бански в Инстаграм.

73

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че един млад и светъл човек си е отишъл по един нелеп начин. Този трагичен случай повдига много важни въпроси. Изпратени са много жалби срещу ненормалното поведение на убиеца, но всичко е било неглежирано. Общоизвестно правило е, при най- малка заплаха срещу живота на някого, да бъдеш подведен под прокурорско разследване и подлежиш на психиатрична експертиза. В конкретният нещастен случай убиецът психопат не само, че не е освидетелстван, но дори е притежавал законно огнестрелно оръжие???

72

Анонимен

преди 1 година

Кога ще започне системното отнемане на оръжия на бивши военни и полицаи ??? Кога ?

71

До 62

преди 1 година

АМИ ПРОСТО Е - ЗАКОНИТЕ ЗА МВР НЕ ГИ ПРАВИ ТОЙ!!! ПОМИСЛИ МАЛКО, ДЕ!

70

Анонимен

преди 1 година

Иванчо май е опипвал малолетната внучка на пенсионера...!?

69

До 63

преди 1 година

И КАК ДА НЯМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ КАТО ИМА ЦЯЛО ПРЕДАВАНЕ С ИВАН ПО ТОЧНО ТОЗИ ВЪПРОС С НЕГОВИЯ СЪСЕД - СЪС САШО КАДИЕВ И ДЕСИ?! ДОРИ ТЯ СИ ГО Е ПОСТНАЛА ВЪВ ФЕЙСБУКА ОТНОВО.

68

О. К.

преди 1 година

До 58.Лесно ще стане, когато всички честни хора осъзнаят, че това е най-важната им задача. По-важна от работата им, защото колкото и да работят, онези мафиоти винаги ще ги крадат, използват и тероризират...

67

Анонимен

преди 1 година

Във всеки блок е пълно с такива психопати, не са малко. В Германия чуят ли се каквито и да е писъци от апартамент или нещо нередно, съседите се обаждат в полицията, тя идва и прави оглед. Няма бумащини. Но, нашенецът си е мишок, пък и да вика полицията не му се занимава, защото си знае...

66

Виж какво Демержиев

преди 1 година

Този Тодоров е същото мръсно ченге от същата изгнила система. Не разбирам кой го бута по телевизиите и защо го канят да бълва лъжа и отрова!

65

Додо 5656

преди 1 година

До До 56 ... Как ли ? С ДИКТАТУРА . Вижда се меката толерастка "демокрация" до къде води .... лакоми за пари търтеи във власта ... подправени избори... колосални кражби на народни пари ... заем след заем след заем след заем, който народа ще трябва да връща... никакви наказания за властимащи ... синчетата им... роднините им ... унучетата...

64

Анонимен

преди 1 година

Към Тодоров: ами да привикват всеки притежател на законно огнестрелно оръжие веднъж в годината на събеседване с психолог и ако има жалби срещу оръженосеца или отклонения в психиката да отнемат оръжието, а не СЪЩИЯТ ТОЗИ ТОДОРОВ, да върти по студията и да СЕ ПЪЧИ КОЛКО Е ВЕЛИК.

63

Анонимен

преди 1 година

В МВР трябва да се обособи цял отдел от психолози за работа в конфликтни точки. И Владимиров е бил психолог, но не е имал доверието, а утежняващ фактор вина за мъките на другата страна.

62

О,за Бога...

преди 1 година

Ама и защо емоцията е лошо нещо? Пренебрежимо? А бездушието - професионализъм. От такива професионалисти системата, създадена да служи и да защитава е на тоя хал. Пишете жалба, ще направим проверка, нямаме информация и назначена е експертиза. Малко емпатия няма да навреди.